Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

QUOTE(dontstop @ 2012 04 21, 21:50)
Gavau siuntinį. Deja, dovana tėra nuolaidų kuponas, kuriuo nepasinaudosiu  dry.gif

Apgavikai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ultra24 @ 2012 04 22, 01:20)
mano siuntini ale issiunte 03.26, patvirtinime emeile nurodyta, kad ateis per 1-5 darbo dienas. Laukiau iki sios savaites vidurio..kai nusibodo laukti parasiau jiems emeila,labai trumpa ir aisku, kad siuntinio vis dar nesulaukiu ir noriu savo prekiu arba pinigu  biggrin.gif atrase greitai ir su dideliu susirupinimu  blink.gif ale claima pateiks  royaliui, paprase tik patvirtinti, kad adresas nurodytas tinkamas ir paklause ko noriu pinigeliu ar prekiu. tai vat laukiu prekyciu..tikiuos si karta mane pasieks .. man tokia nuojauta, kad ju visai nebuvo issiunte  g.gif nes siuntiniu uzsakineju daaaug ir is visur, niekad su royaliu problemu nebuvo...

Viskas aisku, na atsiprasau, bet siandien jau suejo lygiai 25 darbo (!) dienos nuo siuntinio issiuntimo... truksta zodziu... ir as esu pratvirtinusi adresa, ir paste buvau pasiklausti... rasysiu ir as siandien jiems jau pikta laiska... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julcikas83: 23 balandžio 2012 - 09:30
QUOTE(Julcikas83 @ 2012 04 23, 10:30)
Viskas aisku, na atsiprasau, bet siandien jau suejo lygiai 25 darbo (!) dienos nuo siuntinio issiuntimo... truksta zodziu... ir as esu pratvirtinusi adresa, ir paste buvau pasiklausti... rasysiu ir as siandien jiems jau pikta laiska... g.gif

Nerašykit pikto, geriau geranoriškai paprašykit, kitaip jie gali ir negrąžinti mirksiukas.gif jų sąlygose yra parašyta, kad jie neatsako už pašto veiklą, tad turi pilną teisę negrąžint pinigų ir antro siuntinio nesiųst mirksiukas.gif geriau gražiuoju.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 04 23, 11:28)
Nerašykit pikto, geriau geranoriškai paprašykit, kitaip jie gali ir negrąžinti  mirksiukas.gif  jų sąlygose yra parašyta, kad jie neatsako už pašto veiklą, tad turi pilną teisę negrąžint pinigų ir antro siuntinio nesiųst  mirksiukas.gif geriau gražiuoju.

Na parasiau toki neutralu, nes is tiesu nelabai zinau kaip elgtis... Pries tai laiskuose susirasinejom, kad lauksime 25 darbo dienas, o tada ieskosime bendro sprendimo, tinkamo abiem...
Ziuresim ka atrasys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julcikas83: 23 balandžio 2012 - 11:45
QUOTE(Julcikas83 @ 2012 04 23, 12:44)
Na parasiau toki neutralu, nes is tiesu nelabai zinau kaip elgtis... Pries tai laiskuose susirasinejom, kad lauksime 25 darbo dienas, o tada ieskosime bendro sprendimo, tinkamo abiem...
Ziuresim ka atrasys...

Man irgi taip buvo, ilgai susirašinėjome, praėjo tas terminas, betgrąžino man pinigus smile.gif po dviejų mėnesių parkeliavo siunta lotuliukas.gif tai pervedžiau atgal jiems pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 04 23, 13:17)
Man irgi taip buvo, ilgai susirašinėjome, praėjo tas terminas, betgrąžino man pinigus  smile.gif  po dviejų mėnesių parkeliavo siunta  lotuliukas.gif tai pervedžiau atgal jiems pinigus  smile.gif

bet tai kas per nesamone... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2012 04 23, 13:28)
bet tai kas per nesamone... doh.gif

Bet ELF tai nekalti, kad siuntiniai kažkur užstringa. Aš du kartus sakiausi, viskas buvo normaliai, tikiuosi, kad ir jums greit atkeliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ultra24 @ 2012 04 22, 01:20)
man tokia nuojauta, kad ju visai nebuvo issiunte  g.gif

Tik jau tokias mintis i sona vykit - normali parduotuve ir tikrai issiuncia viska, o kai neregistruotas, tai gana lengva pastui 'pamest' toki siuntinuka ir galu neatrasit.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 23, 19:10)
Tik jau tokias mintis i sona vykit - normali parduotuve ir tikrai issiuncia viska, o kai neregistruotas, tai gana lengva pastui 'pamest' toki siuntinuka ir galu neatrasit.

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 23, 17:10)

gali buti, kad viska saziningai ir issiuncia kaip sako..tiesiog siaip cia labiau pamastymas buvo smile.gif tik keista, kad nesiule nei laukti ilgiau, nei pradejo aiskinti, kad uz neregistruotus siuntinius neatsako, bet man gal padarys isimti ir pan...is kart sutiko arba pinigelius grazinti arba dar karta siusti.. aisku del to reiktu tik dziaugtis, vis gi naujas klientas, pirmas siuntinys, turetu buti suinteresuoti ji islaikyti, kad ir toliau prekintus smile.gif ziuresim kaip viskas baigsis smile.gif
Atsakyti
Nesenai gavau siuntinuka is ju, tai siek tiek apie pora priemoniu smile.gif

user posted image
Radiance Enhancer Sunrise spalvytes

Nu zinokit as nzn, ka su juo reikia daryti doh.gif Turetu buti kaip kazkoks ale maskuoklis, nu bet kad jis blizgus, plius spalva internete skiriasi nuo realios kardinaliai. Tai vat, nzn kuriai vietai ji naudoti, bet bandysiu unsure.gif

user posted image
Makeup remover pen - va sitas tai man fainas, aisku, jei kainuotu koki 10$ tikrai nepirkciau, nes ta pati galima isgauti su ausu krapstuku pamirkius i makiazo nuemeja biggrin.gif Bet siaip fainas toks flomasteris, sumirkytas kazkokia priemone, kuri laaabaai gerai nuima tarkim tusa, jei kazkur issitepi ant odos 4u.gif

user posted image

Wet Gloss for brow - jau antra perku, nes pirmas laaabai greit susinaidojo, kaina super, kodel nepirkt? g.gif biggrin.gif

Na ir dar pora sepeteliu paemiau:
user posted imageuser posted image
Pirmaji (defining eye brush) jau antra isigijau, nes man labai faina su juo tepti seselius aplink akis smile.gif Pagal paskirti pas mane jis nenaudojamas biggrin.gif
Na o antrojo (eyeliner brush) dar nebandziau, bet tikiuos, jog uzkeis kirsta sepeteli rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi porą žodžių apie paskutinius pirkinius ax.gif

Mineral serija, lip tint

user posted image

Maniškio atspalvis Blush. Geras, patiko, labai gerai pigmentuotas, drąsiai galima naudoti kaip lūpdažį, drėkina, maloniai jaučiasi ant lūpų, o dar jis saldus bigsmile.gif Minusai - galiojimas tik 3 mėn. Kaip lūpų balzamui didoka kaina.

Antakių rinkinukas

user posted image

Smarkiai abejojau dėl šito produkto, kadangi net tamsiausia spalva nuotraukoje atrodo šviesoka. Po ilgų abejonių užsisakiau. Geras, labai kokybiškas produktas, antakiai atrodo labai tvarkingi, pasižadyto lengva. Tačiau spalva man šviesoka visgi, mėgstu ryškiau blush2.gif

Skystas lūpdažis, atspl. Perfect pink

user posted image

Puiki pigmentacija, spalva tinklalapyje parodyta korektiškai, įdomi ir gan patogi pakuotė. Minusai - lipnus, man dilgčioja lūpas (nežinau, ar alergija, ar yra kokių pipirmėčių įdėta, sudėty lyg nieko neužmačiau g.gif ). Pardaviau.

Skaistalai, atsp. Coy

user posted image

Labai mažyčiai, paprastai tokio dydžio būna mono šešėlis (pvz, Catrice, Wet n wild gamintojų). Spalva vadinama mauve. Šiek tiek blizgūs, pigmentacija silpnoka. Šiaip nothing special. Pardaviau.
Atsakyti