Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

QUOTE(Sunreja @ 2012 04 25, 13:58)
Nesenai gavau siuntinuka is ju, tai siek tiek apie pora priemoniu  smile.gif

user posted image
Radiance Enhancer Sunrise spalvytes

Nu zinokit as nzn, ka su juo reikia daryti  doh.gif  Turetu buti kaip kazkoks ale maskuoklis, nu bet kad jis blizgus, plius spalva internete skiriasi nuo realios kardinaliai. Tai vat, nzn kuriai vietai ji naudoti, bet bandysiu  unsure.gif

Čia kaip highlighter'is, naudojamas tepti skruostikaulius, po antakiu, vidinius akių kampučius ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 04 25, 20:46)
Čia kaip highlighter'is, naudojamas tepti skruostikaulius, po antakiu, vidinius akių kampučius ir t. t.

Siaip jo spalva tokia rusva, tai nzn net kur ji deti doh.gif Gal pirmoji spalvyte butu buvus pats tas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 25, 19:34)

Skystas lūpdažis, atspl. Perfect pink

user posted image

Puiki pigmentacija, spalva tinklalapyje parodyta korektiškai, įdomi ir gan patogi pakuotė. Minusai - lipnus, man dilgčioja lūpas (nežinau, ar alergija, ar yra kokių pipirmėčių įdėta, sudėty lyg nieko neužmačiau  g.gif ). Pardaviau.

Man tai labai patinka šitas llūpdažis/blizgesys. Lūpas turi dilgčioti, kvepia mėta ir matyt kažko įdėta, kad dilgčiotų. Man tai šitas tobulas, bus dar perkamas. cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

Uzsisakiau 04.20, siandien atnese siuntinuka. Pasiemiau balzama, mellow melon

user posted image

Tik man pasakykit, ar dar kazka reikia naudoti, kad blizgetu lupos, ar "riebiai" uztepti? Nes as teptuku biskiuka patepiau, tai tokia rozine spalva dave ir man nelabai tiko sad.gif Jei kas noretumet is Vilniaus, galiu perleist.

Teptuka dar kirstu galu pirkau, neisbandziau ir va sita:

user posted image

Idomu, mokesiu naudot? zalia spalva - raudonoms demems, o kitos kam?
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 26, 09:53)
Man tai labai patinka šitas llūpdažis/blizgesys. Lūpas turi dilgčioti, kvepia mėta ir matyt kažko įdėta, kad dilgčiotų. Man tai šitas tobulas, bus dar perkamas.  cool.gif

Ir net lipnumas neužkliūna? unsure.gif Aš tiesiog negaliu pakęsti lipnių blizgių sad.gif
Atsakyti
man tas skystas lupdazis nepralenkiamas, jau trecia naudoju tas lipnumas kazkoks kitoks nei buna, ir man visai tinka, nesusiklijuoja lupos. Aplamai, nerealus daikciukas, mano vienas is MUST HAVE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 26, 12:23)
Ir net lipnumas neužkliūna?  unsure.gif  Aš tiesiog negaliu pakęsti lipnių blizgių  sad.gif

Nea, neužkliūna. Yra ir daug lipnesnių, man tai jis normalus. 4u.gif

QUOTE(bonza @ 2012 04 26, 13:52)
man tas skystas lupdazis nepralenkiamas, jau trecia naudoju tas lipnumas kazkoks kitoks nei buna, ir man visai tinka, nesusiklijuoja lupos. Aplamai, nerealus daikciukas, mano vienas is MUST HAVE  ax.gif

drinks_cheers.gif Man irgi nėra taip, kad erzintų lipnumas. Ir taip gražiai blizga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, nu zinot, jau atsibodo man su jais tampytis... Jie man raso, kad i Lietuva pakartotinai siuntinio nesiuncia, reikia palaukti kada grazins pinigus ir daryti nauja uzsakyma... nu koks skirtumas fool.gif
Atsakyti
gal rekomenduotumet koki tusa 4u.gif

'
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie STUDIO šešėlius, ar pakankamai pigmentuoti? g.gif
Atsakyti
Pirmieji mano E.L.F bandymai-
Labai neblogas lupdaziukas - (kaip uz £1.50 lotuliukas.gif )- labai suminkstina lupas, nesubega i rauksleles, issilaiko neblogai - spejau ir pavalgyt, ir atsigert - ant lupu vistiek liko. thumbup.gif
user posted image

Akiu -piestukas su blizgesiu. Kazin ar labai tas blizgesys matysis ant akiu, nors ant rankos matosi. Kolkas dar ant voko tepti nebandziau, bet turetu neblogai laikytis: nuo rankos gan nelengvai nusiplove su muili. g.gif Kaina £1.50.
user posted image

"Stickas" veidui, lupoms, akims. As ji naudosiu tik skruostikauliams. Suteikia lengva perlamutrini svytejima. Kasdienai tokiu nenaudoju, bet prie progos - tiks! Kaina £1.50.
user posted image

Skaistalai. Kiekis labai nedidelis, puikiai tiks kelionem, pabandymui galima negaileti ir isbandyti ivairias spalvas. thumbup.gif Kaina £1.50.
user posted image

Presuota pudra, kolkas negaliu komentuoti, nes ant veido odos dar nebandiau. Kiekis nedidelis. Man svarbu, kad nekimstu poru ir prie progos staigai ir efektyviai sumazintu odos blizgesi. Kaina £1.50.
user posted image

Nagu lakai po £2.50 - kolkas dar nebandziau, tad ne kazi ka pakomentuosiu. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 18 birželio 2012 - 15:52
Zuzi, ačiū už išsamų prašymą su nuotraukomis smile.gif Manau reikės pabandyti akių pieštuką, tik įdomu ar gerai laikosi smile.gif Ta sticka (tiksliau du: rožinį ir baltą) ir aš turiu, bet kažkaip nelabai naudoju, kitos priemonės mėgstamesnės. Turbūt todėl, kad galėtų jis būti lengviau tepams. Ir dar domis nagų lakų kokybė, nes esu girdėjusi, kad nekaip laikosi.
Atsakyti