Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

VAITSA, turiu CLATRONIC DR3280, principas panašus - valymas garais. Bet man nepatinka, nes palieka kalkių dryžius (arba aš nemoku tinkamai naudotis, o gal dėl to kad pilu vandenį tiesiai iš krano... g.gif ) bet finale vistiek reikia valyti su šluoste.
Atsakyti
Valom tiesiog su actu jokiu plovikliu nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2014 10 07, 22:53)
Gal kas turite karcher langu valytuva,kazin ar verta isigyti? g.gif
http://www.kaercher....g_valytuvas.htm

Turiu sita, siaip neblogas dalykas, jei langai murzini, nes siaip jis kaip siurbliukas susiurbia viska, bet as vistiek nublizginu dar poto. Jei daug langu verta, jei del keliu tai nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrose @ 2014 10 24, 20:07)
Valom tiesiog su actu jokiu plovikliu nereikia smile.gif

Pritariu,pats geriausiais ir paprasciausias budas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feme @ 2014 11 11, 15:14)
Pritariu,pats geriausiais ir paprasciausias budas smile.gif

O kokiu santykiu skiedziate actą?
Atsakyti
QUOTE(vilmanteroze @ 2015 03 20, 10:36)
O kokiu santykiu skiedziate actą?

Artėja langų valymo sezonas, tad ir man aktualu biggrin.gif
Atsakyti
Pats geriausias valymas su"Norvex"sluoste langams,tikrai nesu pardaveja thumbup.gif Buvau anksciau nusipirkusi is "Thomas Philips' irgi neblogos,tik jau nebe tokios geros,kazkaip jau blogiau valo,nusidevejo per kelis metus.Nereikia jokiu actu ar valikliu,Aisku,kainuoja ,bet kai maziau pastangu,as labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaika: 02 balandžio 2015 - 19:41
QUOTE(Smaika @ 2015 04 02, 19:39)
Pats geriausias valymas su"Norvex"sluoste langams,tikrai nesu pardaveja thumbup.gif Buvau anksciau nusipirkusi is "Thomas Philips' irgi neblogos,tik jau nebe tokios geros,kazkaip jau blogiau valo,nusidevejo per kelis metus.Nereikia jokiu actu ar valikliu,Aisku,kainuoja ,bet kai maziau pastangu,as labai patenkinta thumbup.gif

turi jas dvi, bet vistiek dideliu vitrininiu langu nenuvarom graziai. Jau bandem daug visko, bet saule pasviecia ir jie negraziai atrodo doh.gif neisivaizduoju, kaip graziai juos nuvalyti g.gif
Atsakyti
Iškilo tokia problema.. turiu tas dvi "Norvex" šluosts. Namus valau ir jomis labai džiaugiuosi. Bet ilgainiui, jos įgavo kažkokį kvapą. Nes kiek žinau negalima skalbti su jokiomis priemonės, tik su vandeniu, kad neprarastų savo savybių.

Ką darot Jūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2015 04 03, 20:53)
Iškilo tokia problema.. turiu tas dvi "Norvex" šluosts. Namus valau ir jomis labai džiaugiuosi. Bet ilgainiui, jos įgavo kažkokį kvapą. Nes kiek žinau negalima skalbti su jokiomis priemonės, tik su vandeniu, kad neprarastų savo savybių.

Ką darot Jūs?  g.gif

Kiek man žinoma, jas reikia skalbti su ūkišku muilu, geriausiai su tuo "tarybiniu"
Atsakyti
Na,nezinau,man tai gerai nuvalo...Ir saulei pasvietus viskas gerai thumbup.gif
o taip,jas reikia plauti su paprastu ukisku muilu ir gerai po to isskalauti..
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2015 04 02, 20:39)

O kas čia per stebuklas? g.gif
Atsakyti