Įkraunama...
Įkraunama...

Langų valymas

QUOTE(liepa68 @ 2015 04 04, 21:15)
Kiek man žinoma, jas reikia skalbti su ūkišku muilu, geriausiai su tuo "tarybiniu"

QUOTE(Smaika @ 2015 04 04, 21:42)
Na,nezinau,man tai gerai nuvalo...Ir saulei pasvietus viskas gerai thumbup.gif
o taip,jas reikia plauti su paprastu ukisku muilu ir gerai po to isskalauti..

Ačiū labai smile.gif

O kuom skiriasi tas "dabartinis" muilas, nuo tarybinio ūkiško? smile.gif Negi bus skirtumas tokiu išskalbus?smile.gif
Atsakyti
Nieko jis nesiskiria ,tik ukisku muilu buna ne vienos rusies,pvz.,dar buna su tulzim,neblogai isplauna demes.
tai yra mikrofibros(?) sluoste,todel jos ir negalima plauti su bet kuo(ypac su audiniu minkstikliu),sintetiniai skalbimo milteliai ir t.t.panaikina jos savybes
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2015 04 05, 22:02)
Ačiū labai smile.gif

Negi bus skirtumas tokiu išskalbus?smile.gif

Abejoju biggrin.gif manau, kad tinka bet kuris ūkiškas muilas.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2015 04 03, 18:53)
Iškilo tokia problema.. turiu tas dvi "Norvex" šluosts. Namus valau ir jomis labai džiaugiuosi. Bet ilgainiui, jos įgavo kažkokį kvapą. Nes kiek žinau negalima skalbti su jokiomis priemonės, tik su vandeniu, kad neprarastų savo savybių.

Ką darot Jūs?  g.gif

Tai gal todel man jos nevalo normaliai g.gif As i skalbykle idedu ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(On the line @ 2015 04 15, 20:17)
Tai gal todel man jos nevalo normaliai g.gif As i skalbykle idedu ir viskas unsure.gif

Į skalbimo mašiną tikrai negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
Plaudavau įvairiais plovikliais, blizgindavau laikraštiniu popieriumi.. Vėliau įsigijau įvairių šluosčių, mano darbas palengvėjo mirksiukas.gif Šių metų atradimas yra dovanų gautas Amway langų ploviklis thumbup.gif , man jis SUPER biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(On the line @ 2015 04 15, 20:17)

Man pacios geriausios Tupperware langu sluostes thumbup.gif
Dedu i skalbykle ,bet vistiek valo thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki noreciau rekomendacijos del landu sluosciu noreciau isigyti tikrai gera ir jau ismeginta sluoste kuriai nereikia langu valiklio (bei ilgaamzes) smile.gif
Atsakyti
Man geriausia Karcher langų plovimo sistema, investicija, kuri tikrai atsipirks ir sutaupys laiko smile.gif
Atsakyti
Samdžiausi tokį berniuką profesionalų langų valytoją, tai valo su atskiestu Fairy. Sakė nėra nieko geriau, o ir dryžių nelieka. Valė šluostėmis paprastomis ir nubraukinėjo su guminiu valytuvo. Kur reikėjo, tai dar su spec. peiliuku skutė.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu patarimų dėl langų valymo prietaiso įsigijimo. Galvojų apie kažką tokio vakuuminio, kaip siūlo Karcher, Leifheit ir pan. Gal esate bandžius, ar pasiteisino? O gal turite kitų alternatyvų? Langų nemažai, plius dviejuose kambariuose vitrininiai, todėl gražiai nuvalyti iš abiejų pusių darosi visos dienos iššūkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MarijaMagdelena @ 2016 04 19, 11:22)
Samdžiausi tokį berniuką  profesionalų langų valytoją, tai valo su atskiestu Fairy. Sakė nėra nieko geriau, o ir dryžių nelieka. Valė šluostėmis paprastomis ir nubraukinėjo su guminiu valytuvo. Kur reikėjo, tai dar su spec. peiliuku skutė.

Geriausia paprastos priemones. Pats naudoju paprasciausia langu valikli, plius popieriniai ranksluosciai ir idealus rezultatas
Atsakyti