Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

Važiuoju šiandien pirmai konsultacijai dėl breketų smile.gif
Atsakyti
Kiek daug naujų mergaičių pas mus.. bigsmile.gif Smagu, kad vis daugiau žmonių rūpinasi dantukais..

Man irgi ryt vizitas.. Tikiuosi kokių gerų naujienų ir man pasakys.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 08 30, 23:06)
Bet tai kiek naujų padavė bigsmile.gif smagu, jei neklystu prieš metus taip pat banga tokiu metu buvo, nes kai aš dėjausi labai irgi forume daug buvo naujokų, kurių tarpe ir aš biggrin.gif

Pries nauja sezona visos nori buti grazios lotuliukas.gif
Tai ir kyla rankos tokioms priemonems thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 31, 10:06)
Važiuoju šiandien pirmai konsultacijai dėl breketų  smile.gif

Pas ka vaziuoji, primink?

Man siandien irgi vizitas.. jau bus sudarytas detalus planas, tai ziuresiu, ka pasakos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Hrista* @ 2011 08 31, 10:00)
O man ryt pas dantistę. doh.gif Skaudės. biggrin.gif

Ka skaudziai darys? Jei dantu neraus, tai neskaudes irnesakyk.gif
man po protiniu rovimo jau atrodo, kad pas dantistus niekad baisiau nebebus lotuliukas.gif
Atsakyti
Važiuoju pas G. Urbonienę.
Atsakyti
Blaze, su metukais happybday.gif clap_1.gif Linkiu antrų nebesulaukti wub.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Klaipėdoje galima nusipirkti Burnos irigatorių? Nes su dantų siūlų man kančia valyti tuos dantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 31, 12:12)
Papildyta:
Ka skaudziai darys? Jei dantu neraus, tai neskaudes  irnesakyk.gif
man po protiniu rovimo jau atrodo, kad pas dantistus niekad baisiau nebebus  lotuliukas.gif

Tik taisys juos. blush2.gif biggrin.gif

P.S. O visiems rauna protinius dantis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hrista*: 31 rugpjūčio 2011 - 12:15
QUOTE(*Hrista* @ 2011 08 31, 13:14)
Tik taisys juos. blush2.gif  biggrin.gif

P.S. O visiems rauna protinius dantis?  unsure.gif

Nevisiem. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2011 08 31, 11:50)
Gal žinote kur Klaipėdoje galima nusipirkti Burnos irigatorių? Nes su dantų siūlų man kančia valyti tuos dantis smile.gif

Grazi liniuote pas tave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 08 31, 09:30)
sveikinimai metuku proga  4u.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 08 31, 11:30)
Blaze, su metukais  happybday.gif  clap_1.gif Linkiu antrų nebesulaukti  wub.gif

Ačiūūū merginos wub.gif aš irgi sau linkiu antrų nebesulaukti, iš viso iki naujų linkiu, atsikratyti metaliukais biggrin.gif bet tai kaip greitai tie metai praėjo, net nepastebėjau, tik šiek tiek liūdna, kad gydytoja mane tikino kad daugiau metų neužtruks, o va čia taip gavos, kad ir perkopiau doh.gif

Dar aš su tokiu klausimu, užsirašius aš pas savo orto 26d., bet taip žiūriu, kad man nepatinka vienas dantis kaip pasisukęs, ar nebūtų kvaila užsirašyti anksčiau, kad pasikonsultuoti dėl to danties, gal breketa ant jo perklijuotų tiesiog rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, kita savaite tokiu laiku jau busiu breketuota yahoo.gif

vis delto nusprendziau nesimetyti ir pasilikti savam kaime.. tikiuosi neteks gailetis blush2.gif

Kitoje temoje galite mane itraukti i sarasiuka bigsmile.gif

2011/09/07 keramika + metalas
M.Kazlauskiene

Kolkas desim tik virsu, o po per antra ar trecia susitikima ir apacia ax.gif

Kolkas nieko neberausim (yes), nors dar dziaugtis negaliu, nes pagal visus skaiciavimus, tai as ten ant tokios ribos vaikstau, kad net 1 mm nelieka biggrin.gif Bet tikiuosi, kad praslysiu, nes jei ne, teks 1 danti rauti, ko pasekoje pavaziuotu visas mano centras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 08 31, 20:36)
Dar aš su tokiu klausimu, užsirašius aš pas savo orto 26d., bet taip žiūriu, kad man nepatinka vienas dantis kaip pasisukęs, ar nebūtų kvaila užsirašyti anksčiau, kad pasikonsultuoti dėl to danties, gal breketa ant jo perklijuotų tiesiog rolleyes.gif

As tai paskambinciau gydytojai ir pasitarciau
Atsakyti