Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 09 08, 01:22)
4u.gif  smile.gif  ačiū už atsakymus. Mačiau foto, bet lyg pamenu (bet tikriausiai suklydau), kad viršuje herbstas ant 6 ne ant 5, o apačioje tai čiki, jog ant 4.
Tikiuosi suklydai rašydama, kad ant 5, nes visur ant 6 ax.gif , jau persigandau...
biggrin.gif damn, nes ant 5 viršuje, tai matosi labai.  Labai. unsure.gif  verysad.gif

Aj, jau ir nebeatsimenu smile.gif atsimenu kad virsuje nesimate nei karuneliu, nei pagaliuku smile.gif apacioje biski karuneles matesi kai placiai sypsais. ax.gif neimk i galva irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(renachiuke @ 2011 09 07, 22:27)
Natale,didziausi sveikinimai. Atrodo super thumbup.gif

O as pati seniausiai jau buciau be breketu,bet atostogauju Italijoj ir neturiu laiko grizt i LT =D Bet rugsejo 19 skrendu jau. Tikiuosi,kad nuims(taip zadejo)  ax.gif

Aciu flirt.gif o kaip pasibaige istorija su tavo sakandziu? ar ji taisys? linkiu nuemima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 09 06, 22:14)
natale 4u.gif Sveikinimai, pokyciai tikrai labai ryskus, dabar holivudas atrodo tobulai bigsmile.gif  Bet kokia plokstele idomi, nebuvau tokios maciusi g.gif  Ir nustebau, kad nuemimas su plokstele tau kainavo tik 750 lt. man sake kainuos 1200lt. g.gif  doh.gif

Man nuėmimas kainavo 1100 Lt mirksiukas.gif 2 plokštelės po 450 Lt ir nuėmimas po 100 Lt abiejų žandikaulių smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,dekui atsakiusioms i mano klausima.
Ajaja-tu gal nepameni,bet jau karta man i az rasei viska apie savo ortodonta,mes anksciau bendravom airiukiu temoj.

Vienu zodziu mano sudarytas planas geras,tik beliko apsisprest pas ka uzsirasyt.
Nu ir dar cia pas jus beskaitinejant kilo klausimas-apie kokius gyvunus jus cia rasinejates biggrin.gif ,pvz antilopes.Ka ten deda i burna gyvunu pavadinimu.Ir dar kas yra tas Herbstas? blush2.gif
Atsakyti
As dar sugriztu pas jus su klausimu,nepykit jei kartosiuos.Ant visu dantu virsuj klijuoja tuos breketus?Na ta prasme kur pasibaigia tu breketu galas,ant paciu paskutiniu dantu juos uzkabina?Virsuj 16dantu,tai ant ju visu reikia?
Ziurineju kainas,ir nelabai ikertu,nes kitur parasyta kiek kainuoja vieno breketo uzklijavimas,o pilnos kainos nera.Tai bandau suskaiciuot.
Atsakyti
Sveikos,
ryte buvau vizite. Dar truputį pašlifavo tarpdančius, uždėjo dvi elastines grandinėles ir naują kabliuką ant breketo. Apačioje vielą paliko tik iki iltinių dantų, toliau nukirpo, breketai ant krūminių dantų pliki. Elastikus (antilopes) liepė nešioti tokiu kvadratu nuo viršutinio 2uko ir 3čiuko iki apatinio 3čiuko ir 4tuko iš abiejų pusių. Irrr..nuėmimas už 5 savaičių wub.gif Sakė klijuos vielutes ir darys dvigubą plokštelę, tikriausiai tokią kaip pas natale. Nuėmimas kainuos 750lt, sutilpsiu į 5000lt, bet čia tik todėl, kad nešiojimas užtruko tik metus, o žadėjo nuo 1,5 iki 2. Kai uždėjo breketus tikrai nesitikėjau, kad užteks metų wub.gif

QUOTE(Nenyte82 @ 2011 09 08, 12:19)
apie kokius gyvunus jus cia rasinejates biggrin.gif ,pvz antilopes.Ka ten deda i burna gyvunu pavadinimu.Ir dar kas yra tas Herbstas? blush2.gif

Tie gyvūnai, tai elastikai, gumytės tvarkyti sąkandžiui ir dar, jei neklystu, elastikus naudoja tarpams traukti. Pataisykit, jeigu nusišneku rolleyes.gif Nuo gyvūno pavaizduoto ant pakuotės priklauso jų stiprumas. Herbstas, tai toks aparačiukas, skirtas taisyti giliam sąkandžiui.
Papildyta:
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 09 08, 15:55)
As dar sugriztu pas jus su klausimu,nepykit jei kartosiuos.Ant visu dantu virsuj klijuoja tuos breketus?Na ta prasme kur pasibaigia tu breketu galas,ant paciu paskutiniu dantu juos uzkabina?Virsuj 16dantu,tai ant ju visu reikia?
Ziurineju kainas,ir nelabai ikertu,nes kitur parasyta kiek kainuoja vieno breketo uzklijavimas,o pilnos kainos nera.Tai bandau suskaiciuot.

Pas mane breketai iki 6tų dantų užklijuoti smile.gif Kitiems iki 7 klijuoja, o kitiems išvis tik iki 5.
Atsakyti
kaip fainai smile.gif
O man aš galvoju kad dar nenuims 26, nes man niekaip neužsitraukia tarpas tarp pirmų dantų, nesuprantu kodėl, jau praeitą menesį uždarinėjo, o jie nei iš vietos, dabar vėl tas pats, tai ką negali dvigubos grandinėlė uždėt, jei mato, kad nieks nevyksta? Užknisa verysad.gif
Beje, šiandien mano breketam 9 mėnesiai. Kaip vaiką išnešiojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 08 rugsėjo 2011 - 14:32
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 08, 16:24)
kaip fainai smile.gif
O man aš galvoju kad dar nenuims 26, nes man niekaip neužsitraukia tarpas tarp pirmų dantų, nesuprantu kodėl, jau praeitą menesį uždarinėjo, o jie nei iš vietos, dabar vėl tas pats, tai ką negali dvigubos grandinėlė uždėt, jei mato, kad nieks nevyksta? Užknisa verysad.gif
Beje, šiandien mano breketam 9 mėnesiai. Kaip vaiką išnešiojau biggrin.gif

O tau prieš dedant elastinę grandinėlę nešlifuoja tarpdančio? Nes pas mane yra pora tokių tarpelių, kurie yra prie dantenų, tokie kaip trikampėliai gaunasi, todėl šlifuoja truputį patį tarpdantį. Man tai jau 3 vizitą šlifuoja juos ir deda elastines, labai nemalonus tas tarpdančių šlifavimas doh.gif
Sveikinu biggrin.gif tai tau iš viso labai trumpai gausis breketų nešiojimas. Net 10 mėnesių nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 08 rugsėjo 2011 - 14:36
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 08, 15:34)
O tau prieš dedant elastinę grandinėlę nešlifuoja tarpdančio? Nes pas mane yra pora tokių tarpelių, kurie yra prie dantenų, tokie kaip trikampėliai gaunasi, todėl šlifuoja truputį patį tarpdantį. Man tai jau 3 vizitą šlifuoja juos ir deda elastines, labai nemalonus tas tarpdančių šlifavimas  doh.gif
Sveikinu biggrin.gif tai tau iš viso labai trumpai gausis breketų nešiojimas. Net 10 mėnesių nebus  rolleyes.gif

šlifavo vieną kartą.. bet nieko tas nepadėjo kaip matau, kaip yra tas tarpas taip yra, ir aišku, kol jis neužsitrauks, tol nenuims, bet tai ką, ji nemato kad nesitraukia taip ilgai, taigi aiškinau jai, ne vis tiek, elastinė grandinėlė..
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 08, 15:34)
Sveikinu biggrin.gif tai tau iš viso labai trumpai gausis breketų nešiojimas. Net 10 mėnesių nebus  rolleyes.gif

aha, bet jau tiek spėjo man jie įgristi, negaliu žiūrėt į juos. O jei spalį dar nenuimtų, tai draugas pats juos nuraškytų turbūt lotuliukas.gif Jau kaip jis jų neperneša, labiau už mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 08, 14:59)
Irrr..nuėmimas už 5 savaičių  wub.gif

na va kai fainai thumbup.gif bet iš tiesų manau smagiau kai nuteikia ilgesniam laikui, o gaunasi trumpesnis bigsmile.gif nes man kai pažadėjo, kad oj čia viskas lb greit iki metų susisuksim, tai jau vaikštau pesimistė dėl dantų, nes jau virš metų ir neaišku kada benuims doh.gif bet truputį kyla dantukai mano, tik vienas kaip stovi nepatinka man per sekantį vizitą reiks pasakyti, gal koki breketą perklijuos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 08, 15:43)
aha, bet jau tiek spėjo man jie įgristi, negaliu žiūrėt į juos. O jei spalį dar nenuimtų, tai draugas pats juos nuraškytų turbūt  lotuliukas.gif  Jau kaip jis jų neperneša, labiau už mane biggrin.gif

Bet tai koks keistuolis, vietoj to kad palaikytų tai nuraut nori biggrin.gif pas man metalas ir kažkaip niekam lb nekliūna, o vyras tai iš viso sakė nemato, nes įprato, man pačiai turbūt labiausiai nepatinka jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 09 08, 15:49)
Bet tai koks keistuolis, vietoj to kad palaikytų tai nuraut nori biggrin.gif  pas man metalas ir kažkaip niekam lb nekliūna, o vyras tai iš viso sakė nemato, nes įprato, man pačiai turbūt labiausiai nepatinka jie biggrin.gif

Jis mane ir paskatino dėtis, jei ne jis, tai būčiau ir nesusidėjusi. biggrin.gif Bet vos tik uždėjo iškart klausė kada nuims. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 08 rugsėjo 2011 - 14:53
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 08, 16:43)
šlifavo vieną kartą.. bet nieko tas nepadėjo kaip matau, kaip yra tas tarpas taip yra, ir aišku, kol jis neužsitrauks, tol nenuims, bet tai ką, ji nemato kad nesitraukia taip ilgai, taigi aiškinau jai, ne vis tiek, elastinė grandinėlė..
aha, bet jau tiek spėjo man jie įgristi, negaliu žiūrėt į juos. O jei spalį dar nenuimtų, tai draugas pats juos nuraškytų turbūt  lotuliukas.gif  Jau kaip jis jų neperneša, labiau už mane biggrin.gif

Man tai matyt nepakankamai pašlifuoja, kad jis nesitraukia, bet jau tikiuosi, kad šįkart užsitrauks tas tarpelis, nes jau po kelių šlifavimų visai mažas liko.
O breketai tai ir man jau įgriso, ypač valgant. Jeigu turi galimybę po valgymo, tai išsivalai, bet jeigu ne, tai ir kalbi po to prisidengus burna, nes neduok dieve kur nors kas nors užlindę doh.gif lotuliukas.gif Jau laukiu to nuėmimo kaip išganymo, vis pasvajoju apie baltą šypseną wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 08 rugsėjo 2011 - 14:55
Sveikinu bon bon 4u.gif kaip faina tau 4u.gif
Atsakyti