Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

Sveikutes, visa diena nebuva galimybes pas jumi uzsukt. O jus spejot i naujas patalpas isigyt!
Ma siandie pusmetis sukank. ax.gif Kazkoks keists jausmas paskutiniu metu... taip atroda, ka dantim ner vietas, o paskui per keliolika sekundziu atroda, ka dantai apsistumda i vel gerai. Keists jausmas ni nemoku apsakyt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2011 08 24, 23:56)
O nuotrauką iš kart pasidaryti savo mieste ir kokia maždaug kaina būtų? g.gif

Nuotraukai reikes siuntimo... Tad uzsiregistravus pas orto iskart galima ir siuntimo paprsyt, kad spetum iki konsultacijos foto pasidaryti.
As pirmiausiai ejau su panoramine.. biski papasakojo, bet norint detalu plana sudaryti vistiek reikejo pasidaryti dantu modeli ir sonine foto.

Uz panoramine mokejau 40, uz sonine 18, uz modelius 50.
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 25, 06:40)
Nuotraukai reikes siuntimo... Tad uzsiregistravus pas orto iskart galima ir siuntimo paprsyt, kad spetum iki konsultacijos foto pasidaryti.
As pirmiausiai ejau su panoramine.. biski papasakojo, bet norint detalu plana sudaryti vistiek reikejo pasidaryti dantu modeli ir sonine foto.

Uz panoramine mokejau 40, uz sonine 18, uz modelius 50.

Tai kad nereikia siuntimo. paskutinį kartą be siuntimo dariausi, kaina ta pati.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2011 08 24, 22:32)
Eh, panašiai kaip ir man.  ax.gif

Parsibeldžiau su klausimu  biggrin.gif Ką reikia turėti per pirmą konsultaciją? Kažką girdėjau apie panoraminę nuotrauką, ar ji būtina?

Labas rytas,

Ryt man jau sudės breketukus 4u.gif Gal aš nenormali, bet labai laukiu biggrin.gif Aišku kelias dienas kompleksuosiu kol priprasiu. Taip pat turesiu valgyt vien tik skystą/tirštą maistą, nes pas man sąkandis blogas. Kai sukandu dantis apatinių visiškai nesimato, todėl po viršutiniais priekiniais dės atramas. Tai praktiškai kramtymui turėsiu tik du dantis lotuliukas.gif Taip tęsis 2-3 mėn. Gydytoja nuteikė, kad kelis kg numesiu, bet manau kiekvienai tai į naudą bigsmile.gif
Dėl nuotraukų, tai kaip man paaiškino jos yra būtinos. Man liepė pasidaryti panoraminę ir galvos šoninę. Siuntimo jokio nereikėjo. Nuvažiavau į Žalgirio kliniką (Vilniuje) ir be jokio užrašymo padarė. Sumokėjau už viską 68 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 24, 20:57)
mergaites,

remiantis kokias kriterijais rinkotes ortodonte?
na vienos kiek zinau orientavos i dantu rovima  topsecret.gif

o ka kitos? kainos labai panasios, tai ir nesugalvoju kur apsistoti..
nesusipratele as  pomidorai2.gif  lotuliukas.gif

ortodonte rinkausi pagal sirdi turbut smile.gif tiesiog aplankiau keleta ir supratau, kad butent pas sita noriu, o ir gydymo planas patiko tad ir likau pas ja, pas paskutine aplankyta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Hrista* @ 2011 08 24, 23:32)
Eh, panašiai kaip ir man.  ax.gif

Parsibeldžiau su klausimu  biggrin.gif Ką reikia turėti per pirmą konsultaciją? Kažką girdėjau apie panoraminę nuotrauką, ar ji būtina?

tiesiog jei turesi panoramine nuotrauka sutaupysi viena vizita, nes jos vis tiek reikes... as dariausi be jokiu siuntimu smile.gif
Atsakyti
Beje, dėl gydytojos pasirinkimo.
Buvau užsirašiusi konsultacijai pas tris ortodontes. Pas pirmąją (ją rekomendavo pažįstama) ir apsistojau. Matyt irgi pagal širdį pasirinkau biggrin.gif Iškart prilipo, tai visas likusias atšaukiau. Beje man buvo didelis pliusas, kad ji nesiūlė traukti dantis
Atsakyti
man dabar toks klausimas iskilo,o kur reikia eiti tu foto daryti? g.gif i ligonine paprasta? g.gif as kadangi ne kauniete o uzsirasius kaune pas gydytoja,tai man gal tikrai susitaupytu vizitas jeigu is anksto foto ta pasidaryciau g.gif
Atsakyti
Na va, tik neseniai pakalbejot apie tarpus tarp dantu, o siandien ryte ziuriu i veidrodi ir negaliu patiketi savo akimis - tarp virsutiniu pirmuku tarpelis atsivere doh.gif Taigi, priimkit ir mane i "Madonu" kompanija... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 08 25, 08:54)
man dabar toks klausimas iskilo,o kur reikia eiti tu foto daryti? g.gif i ligonine paprasta? g.gif as kadangi ne kauniete o uzsirasius kaune pas gydytoja,tai man gal tikrai susitaupytu vizitas jeigu is anksto foto ta pasidaryciau g.gif

as tai kaune dariausi, stomotologijos klinikoj prie stoties
Atsakyti
Aš kai ėjau Klaipėdoje pas Liatukienę, tai man ten vietoje iškarto padarė nuotraukas, nereikėjo niekur kitur eiti jų darytis smile.gif
Atsakyti
As ta visu dantu pasidariau tenk kur lankaus, o ta kita- davi adresiuka i nukuprinau te. Viska sutvarki administratori. Vien zo per 1 diena pasidariau 2 nuotraukas+ kapliu antspaudus. Kita diena kuprinau konsultacijai.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 08 25, 09:21)
Na va, tik neseniai pakalbejot apie tarpus tarp dantu, o siandien ryte ziuriu i veidrodi ir negaliu patiketi savo akimis - tarp virsutiniu pirmuku tarpelis atsivere  doh.gif Taigi, priimkit ir mane i "Madonu" kompanija...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif priimta thumbup.gif cia turbut Herbsto darbas. Man buten po jo atsirado Madonnos tarpelis ax.gif D.L. sake kad tai normalu taip ir turi buti smile.gif
Atsakyti