Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 25, 07:59)
Tai kad nereikia siuntimo. paskutinį kartą be siuntimo dariausi, kaina ta pati.smile.gif

pas mus bent jau Siauliuose nepriima be siuntimo.. nors ir Kaune manes prase siuntimo, kai panoramine dariaus.. gal tik tos istaigos,kur privaciai daro nepraso siuntimo
Atsakyti
o kiek daznai jums reikejo neplanuotu tarpiniu vizitu? pvz nuluzus breketui, nutrukus grandinelei ar pan..

Kitaip sakant:

A variantas: apsistoti Siauliuose, sumoketi uz breketus 4000 (virsuj keramika, apacioj metalas). Lankytis naujoje klinikoje, tad atsiliepimu apie ortodonte jokiu.. Bet pasirode maloni ir sako atvaziavusi is Vilniaus blush2.gif

B variantas. Vazineti i Kauna, sumoketi uz breketus 3400 (virsuj keramika, apacioj metalas). Lankytis pas gerai zinoma ir kruva atsiliepimu turincia ortodonte bigsmile.gif Bet vazinejimas kiekvienas plius 100 lt unsure.gif

zinau, kad uzknisau ir tuoj mane is temos isgrusit, bet padekit apsispresti help.gif

PS: ir pasakykite, kad kaimuose pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 25, 10:59)
pas mus bent jau Siauliuose nepriima be siuntimo.. nors ir Kaune manes prase siuntimo, kai panoramine dariaus.. gal tik tos istaigos,kur privaciai daro nepraso siuntimo

Aš valstybinėj ir dariausi. skirtumas tas, kad jei esi su siuntimu iš savo šeimos gydytojos, tai dalį kainos kompensuoja. O jei ne - tai moki visą sumą.
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus. drinks_cheers.gif

QUOTE(liap @ 2011 08 25, 10:38)
Aš kai ėjau Klaipėdoje pas Liatukienę, tai man ten vietoje iškarto padarė nuotraukas, nereikėjo niekur kitur eiti jų darytis smile.gif

Aš eisiu pas tą pačią gydytoją, bet manau iš anksto pasidarysiu nuotrauką, kadangi galima ir vizitą sutaupyti, nes aš pati ne iš Klaipėdos, nereikės gal kelis kartus važiuoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 25, 11:25)
B variantas. Vazineti i Kauna, sumoketi uz breketus 3400 (virsuj keramika, apacioj metalas). Lankytis pas gerai zinoma ir kruva atsiliepimu turincia ortodonte  bigsmile.gif Bet vazinejimas kiekvienas plius 100 lt  unsure.gif

PS: ir pasakykite, kad kaimuose pigiau  lotuliukas.gif

Pas kurią čia gydytoją būtų? Klausiu, nes ir pati žadu dėtis, tai renku informaciją, kol dantukai po operacijų gyja 4u.gif
Atsakyti
o kiek daznai jums reikejo neplanuotu tarpiniu vizitu? pvz nuluzus breketui, nutrukus grandinelei ar pan..

Kitaip sakant:

A variantas: apsistoti Siauliuose, sumoketi uz breketus 4000 (virsuj keramika, apacioj metalas). Lankytis naujoje klinikoje, tad atsiliepimu apie ortodonte jokiu.. Bet pasirode maloni ir sako atvaziavusi is Vilniaus  blush2.gif

B variantas. Vazineti i Kauna, sumoketi uz breketus 3400 (virsuj keramika, apacioj metalas). Lankytis pas gerai zinoma ir kruva atsiliepimu turincia ortodonte  bigsmile.gif Bet vazinejimas kiekvienas plius 100 lt  unsure.gif

zinau, kad uzknisau ir tuoj mane is temos isgrusit, bet padekit apsispresti help.gif

PS: ir pasakykite, kad kaimuose pigiau  lotuliukas.gif

per du metus tik pora kartu teko neplanuotai apsilankyti. Man labai svarbu pasitiketi ortodonte ir kad ji patirti turetu. Nes paskui gali tekti ne 1.5m, o 5 metus nesiot breketus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 25, 11:43)
Pas kurią čia gydytoją būtų? Klausiu, nes ir pati žadu dėtis, tai renku informaciją, kol dantukai po operacijų gyja  4u.gif

Variantas A: M. Kazlauskiene
Variantas B: D. Latkauskiene

blush2.gif
Atsakyti
Jpspikmat.. ne i tema, ale jau uzknisa tos reklamas, tik pupt mierga su sava pa...oi...arbuzais... rrrrrrr.

Apie kokius jus tarpus tarp pirmuku snekat? Cia jum gaunas per visa dantuku auksti? Pas mani tai astiraden prie dantenu( gal but i per visa ilgi dantu, bet pas mani priekiniai sumautos formas verysad.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 25, 12:22)
Variantas A: M. Kazlauskiene
Variantas B: D. Latkauskiene

blush2.gif

Ačiū. O Jūs dėsitės keramiką viršuje visus dantukus, ar tik priekyje kelis?
Atsakyti

Man ir buvo tokia situacija, tevai norejo, kad vazineciau i kauna pas isgirtus gydytojus, bet po konsultaciju pasilikau pas savaja, taip pat apie ja niekas nieko negalejo papasakot.Taciau as nesigailiu ir dabar jau daug pazystu zmoniu, kurie jos darbu patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 25, 13:24)
Ačiū. O Jūs dėsitės keramiką viršuje visus dantukus, ar tik priekyje kelis?

Kreipkis i man Tu drinks_cheers.gif

Na pirmoji mano mineta ortodonte, teigia, kad geriau ant visu deti viena sistema, nes po to skirtingos sistemos gali skirtingai veikti.. ar kazkaip taip man aiskino.. kitaip sakant lengviau jai dirbti su vienoda sistema ant vieno lanko. O ir kaina nedaug skiriasi, tad manau desiu keramika ant viso lanko.. Tuo labiau mano sypsena gan plati ir uzdejus pvz 6 metalas vistiek sviestusi.. tuomet reiketu deti nemaziau 10.. o jei jau 10 det, tai kas cia lieka iki 14 lotuliukas.gif PS: kad man rodos 6 skaicius ir viso lanko tesiskiria ar ne pora simtu tik.
dar svarstau tik del apacios, ar deti keramika ar metala g.gif
Atsakyti
nusifotkinau katik savo kaplius, vakare arba ryt imesiu foto
Atsakyti