Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

Va va ten pas ju ta politika, mane tai KOC uzknisa tai kad susiraso tuos zmones vizitams kas 15min, pastovei reik laukti ir tt, tai susirasyk ilgesniam laiku ir pan, o cia kad tik daugiau ju priimti doh.gif as ir kazkaip pradedu nebemegti breketu, ne tai kad nemegstu bet uzknisa, tas dantu valymas, taip noreciau nusiitmi juos ir gerai juos atsveisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 21 rugsėjo 2011 - 13:44
jo, aš ir norėčiau taip nuo dūšios juos išsivalyt. Juosteles balinimui jau nusipirkau, nekantrauju kada galėsiu klijuot.
Kas dėl vizitų, tai jo, laukt reik visada, užtai einu anksti ryte, žmonių nebūna, neskuba taip visko daryt. Man pirmadieniui 20min paskirta. Bet čia jau maximumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 21 rugsėjo 2011 - 13:48
Man tik spalio 17d smile.gif kas norejo Mildute paziureti, facebook yra isidejus jau foto be breketu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 21, 12:36)
bet kokia nesąmonė, kad va klinikoje tik vienas žmogus dirba su breketais, ir jei jo nėra, tai daryk ką nori, niekas nepadės. Arba kai ortodontijos centre, abi gydytojos sugeba išeit atostogų vienu metu, nu o jei man kas duoda į dantis ( čia vienoje temoje viena dama kreivais dantim, rodėsi lūpas, tai už mano pasiūlymą susitvarkyt dantis sakė, kad man už tokius pasiūlymus kas nors išmuš dantis lotuliukas.gif ), ir nulaksto pusė breketų, tai ką man daryt, laukti savaitę, kol grįš gydytoja? Juk per tą savaitę visi dantys gali sugrįžinėti.  g.gif  O kitos klinikos manau net nepriimtų svetimo gydyotojo klientų, nors ir ekstra atveju schmoll.gif

OMG kaip juokiausi is tavo posto lotuliukas.gif siaip sm zmones priprate kazkaip kad visi tik draugiski su jais butu ir nors ir melagingai bet graziai sneketu pamate ju dantis,nagus ,ragus rubus ir pan biggrin.gif
as tai niekaip savo odontologes nepagaunu,nzn niekaip neprisikambinu nei i mobilu niekur,gal atostogu isejus,o taip noriu kuo greiciau susitvarkyt skylute viena,tada ramiai laukciau tos dienos kai uzdes man breketus rolleyes.gif ax.gif ai va,dar norejau pakalausti tu,kurioms jau nuimti ir uzdeta ta vielute(nepamenu klausiau ar ne),ar ji jauciasi burnoj? g.gif man kazkaip nerimas ima kad jausis kad kazkoks svetimkunis yra g.gif nors gal po breketu ta vielute bus kaip niekas g.gif ir ar yra kazkokiu uzdraustu produktu kuriu geriau nevalgyt breketus uzsidejus?na va cia kazkas kieta duona valge ar pan? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 21 rugsėjo 2011 - 14:26
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 21, 14:47)
jo, aš ir norėčiau taip nuo dūšios juos išsivalyt. Juosteles balinimui jau nusipirkau, nekantrauju kada galėsiu klijuot.
Kas dėl vizitų, tai jo, laukt reik visada, užtai einu anksti ryte, žmonių nebūna, neskuba taip visko daryt. Man pirmadieniui 20min paskirta. Bet čia jau maximumas

As tai su breketais saziningiau viska valiau: siulai, skalavimo skysciai ir pan., bet kai iseme tingiu baisiausiai zaisti..Einu sestadieni i higiena ir bandysiu balintis vel su juostelemis..
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 21, 15:47)

Ne vieną kart esu skaičius, kad kažkaip po breketų iškart negalima balint, tipo reikia palaukt porą mėnesių g.gif bet gal čia tik išmįslas, reikės pasiklausti ortodontės. Tas juosteles siunteisi ar kokioj vaistinei pirkai?
O tai tau pirmadienį ne nuėmimas paskirtas? Kodėl tik 20min? Man nuėmimui 45min. užrašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 21, 15:15)
Ne vieną kart esu skaičius, kad kažkaip po breketų iškart negalima balint, tipo reikia palaukt porą mėnesių  g.gif  bet gal čia tik išmįslas, reikės pasiklausti ortodontės. Tas juosteles siunteisi ar kokioj vaistinei pirkai?
O tai tau pirmadienį ne nuėmimas paskirtas? Kodėl tik 20min? Man nuėmimui 45min. užrašė smile.gif

na man jei nuims, tai tik viršų, apačią dar po poros mėn gal. Esu jau rašiusi apie tai. Bet ta apačia man vienodai šviečia. Sakė užteks 20min. bet sakau nesitikiu per daug, kad nuims, nes antraip turbūt apsibliaučiau jei nenuimtų. Juosteles pirkau iš mano drabuziai.lt
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2011 09 21, 15:13)
As tai su breketais saziningiau viska valiau: siulai, skalavimo skysciai ir pan., bet kai iseme tingiu baisiausiai zaisti..Einu sestadieni i higiena ir bandysiu balintis vel su juostelemis..

Vėl, tai esi jau balinusi,kaip efektas, kiek juostelių prireikė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 21 rugsėjo 2011 - 14:42
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 21, 15:43)
na man jei nuims, tai tik viršų, apačią dar po poros mėn gal. Esu jau rašiusi apie tai. Bet ta apačia man vienodai šviečia. Sakė užteks 20min. bet sakau nesitikiu per daug, kad nuims, nes antraip turbūt apsibliaučiau jei nenuimtų. Juosteles pirkau iš mano drabuziai.lt
Papildyta:

Vėl, tai esi jau balinusi,kaip efektas, kiek juostelių prireikė?

efekto jokio,nes nusipirkau ne balinimo juosteles,o apnasu nuemimo, tai dantys truputi pakeite spalva,bet nepabalo. O dabar noriu tu juosteliu,kur laikyt 30 min. ir balinacios jos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 09 21, 15:56)
efekto jokio,nes nusipirkau ne balinimo juosteles,o apnasu nuemimo, tai dantys truputi pakeite spalva,bet nepabalo. O dabar noriu tu juosteliu,kur laikyt 30 min. ir balinacios jos tongue.gif

aš balinančias pirkau irgi, crest professional effect, tikiuos bus geros smile.gif Pradžiai 5 pakučius.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 21, 16:00)
aš balinančias pirkau irgi, crest professional effect, tikiuos bus geros smile.gif  Pradžiai 5 pakučius.

As kazkaip nesupratau kuriu reikia doh.gif Siusiuos, tai ten 14 bus, gal nereikes visu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 21, 15:15)
Ne vieną kart esu skaičius, kad kažkaip po breketų iškart negalima balint, tipo reikia palaukt porą mėnesių  g.gif  bet gal čia tik išmįslas, reikės pasiklausti ortodontės. Tas juosteles siunteisi ar kokioj vaistinei pirkai?

Man ortodonte sake, kad geriausiai kelis menesius po nuemimo nebalinti.Tad per tuos kelis menesius viskas taip pasikeite, kad ir neissibalinau smile.gif
O del vizitu ilgumo, tai kazkada diskutavom su ortodonte, kad jiems liepia kliniku savininkai, skirti maksimum 15min., bet ji visad paskiria 20, nes pagal ja geriau maziau pacientu bet geresne kokybe.
Atsakyti

As prisisnekejau,nenueme biggrin.gif Bet kita karta jau tikrai nuims. Ai,nelabai liudziu,ka padarysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renachiuke: 21 rugsėjo 2011 - 16:06