QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 21, 12:36)
bet kokia nesąmonė, kad va klinikoje tik vienas žmogus dirba su breketais, ir jei jo nėra, tai daryk ką nori, niekas nepadės. Arba kai ortodontijos centre, abi gydytojos sugeba išeit atostogų vienu metu, nu o jei man kas duoda į dantis ( čia vienoje temoje viena
dama kreivais dantim, rodėsi lūpas, tai už mano pasiūlymą susitvarkyt dantis sakė, kad man už tokius pasiūlymus kas nors išmuš dantis

), ir nulaksto pusė breketų, tai ką man daryt, laukti savaitę, kol grįš gydytoja? Juk per tą savaitę visi dantys gali sugrįžinėti.

O kitos klinikos manau net nepriimtų svetimo gydyotojo klientų, nors ir ekstra atveju
OMG kaip juokiausi is tavo posto

siaip sm zmones priprate kazkaip kad visi tik draugiski su jais butu ir nors ir melagingai bet graziai sneketu pamate ju dantis,nagus ,ragus rubus ir pan
as tai niekaip savo odontologes nepagaunu,nzn niekaip neprisikambinu nei i mobilu niekur,gal atostogu isejus,o taip noriu kuo greiciau susitvarkyt skylute viena,tada ramiai laukciau tos dienos kai uzdes man breketus

ai va,dar norejau pakalausti tu,kurioms jau nuimti ir uzdeta ta vielute(nepamenu klausiau ar ne),ar ji jauciasi burnoj?

man kazkaip nerimas ima kad jausis kad kazkoks svetimkunis yra

nors gal po breketu ta vielute bus kaip niekas

ir ar yra kazkokiu uzdraustu produktu kuriu geriau nevalgyt breketus uzsidejus?na va cia kazkas kieta duona valge ar pan?