Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 30, 09:04)
Inc, dėl derinimo. Na priklauso nuo tų atspalvių. Jei jie yra iš vienos spalvinės gamos, tai šviesesni/tamsesni puikiai derės, bet jei tarkim spalvinė gama skirsis (na supranti visoks ten RGB santykis biggrin.gif fotografijoj gaudaisi, tai manau suprasi biggrin.gif ), tai gali ir nederėti. Todėl man pačiai kažkaip lengviau derinti grynas spalvas. Va tarkim nusipirkom lentyną iš  sendvario. Tipo balta, na bet aišku ne balta, o balinta, tai tokia biški rausvoka. Bendrai tai jaučiu netiktų, jei nebūtų nieko iš tos gamos, ar būtų kitokių balsvų kitokio atspalvio baldų,bet langai pas mus mediniai, balinti, tai prie jų biški dera, o ir kitų baltos atspalvių nėra. Likę balti baldai yra grynai balti, o kiti jau kitokių spalvų.

nu va radau, ta tikroji RAL paleteje ivardinta 9010 . jei kam idomu, tai cia yra siokia tokia ral palete http://www.ralcolor.com/
berods, langai plastikiniai kai rinkomes irgi sake, kad toks kodas? g.gif
man atrodo, pas mane tikrai bus name baltu daiktu makalyne g.gif aj, ir nesuksiu galvos cool.gif nes ir dabar apsizvalgiau, tai teks daug daiktu ir visokiu smeliniu ( naturalios vilnos pleduku, pagalviu) parnest i namus
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 27, 20:11)

Man irgi labai patiko, visada pagalvoju, kad balta spalva yra labai super, nes erdvu, jauku, jaunatviška. Tačiau žiūrėdama nuotraukas pagalvojau kiek patogumo pvz. tokiam duše? nejau besimaudant neprisitaško, nes nėra jokių užuolaidėlių ir t.t? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2011 10 30, 11:51)
Man irgi labai patiko, visada pagalvoju, kad balta spalva yra labai super, nes erdvu, jauku, jaunatviška. Tačiau žiūrėdama nuotraukas pagalvojau kiek patogumo pvz. tokiam duše? nejau besimaudant neprisitaško, nes nėra jokių užuolaidėlių ir t.t? g.gif

labai daug produktu is IKEA sitame interjere..o del dusines - jei normalios plyteles ir didele erdve, tai jei ir apsitasko, viskas nugaruoja, nusivalo:)
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2011 10 30, 11:51)
Tačiau žiūrėdama nuotraukas pagalvojau kiek patogumo pvz. tokiam duše? nejau besimaudant neprisitaško, nes nėra jokių užuolaidėlių ir t.t? g.gif

Apsitaško apsitaško smile.gif Pas mane dušas be jokio pado, tiesiog planavau kad užsidengsim užuolaidom ir tiek. Bet prisitaško labai plačiai. Pas mus ir nuolydis nelabai didelis, tai upeliukai čiut ne iki durų tekėjo, bet net ir jei jie neteka, lašiukai būna plačiai. ir jei tuo metu kažkas šeip užsuka į vonią, tai lengvai gali sušlapti kojines biggrin.gif Dabar išsprendėm šitą reikalą - yra ir užuolaidos, ir toks mažiukas kaip plintusiukas-juostelė priklijuota prie grindų. Aišku, man gražiau be jo, bet dabar paprasčiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 10 30, 10:36)
nu va radau, ta tikroji RAL paleteje ivardinta 9010 .

Va dabar turiu tą paletę po ranka, tai balta tikroji, man rodos, yra RAL 9003, nes ji šviesiausia. Po jos eina RAL 9010.

Aš tai juokauju, kad man iš tos paletės spalvų gražiausia spalva yra baltas popieriaus, ant kurios išdėliotos paletės spalvos, kraštas. biggrin.gif Bet tokios spalvos su kodu nėra. Šiaip žiūrint popieriniam variante, ne per kompiuterio monitorių, tai ta RAL 9003 turi tokį vos vos gelsvą atspalvį. Arba čia mano akis taip mato.

Mane Pupeliukas visiškai įtikino, kad ta tikroji balta yra kaip popieriaus lapas, kuriame sukuri ką nori. 4u.gif Taigi sekantis klausimas bus, kaip parinkti tinkamą apšvietimą.

Atsakyti
http://freshome.com/...riendly-design/

mmmmmmmmmm...grazu:)
Atsakyti

smile.gif Gal esat pirkę ISKU vaikams baldus?
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2011 10 29, 15:40)

Papildyta:
user posted image

labai neitin skandinaviškas bet apie lempas  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Kadangi vyras nesutiko toršerų prie lovos statyti (jo nuomone kapais atsiduoda doh.gif ), tai surizikavau ir nusipirkau tokio tipo (aišku ne tokios kokybės, bet ir ne už tokią kainą ax.gif ) "dešovas" lempas. Visai nieko vaizdas, galiu laukti kol vyras dėl toršerų persigalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 11 03, 00:36)
Ačiū  4u.gif
Kadangi vyras nesutiko toršerų prie lovos statyti (jo nuomone kapais atsiduoda  doh.gif ), tai surizikavau ir nusipirkau tokio tipo (aišku ne tokios kokybės, bet ir ne už tokią kainą  ax.gif ) "dešovas" lempas. Visai nieko vaizdas, galiu laukti kol vyras dėl toršerų persigalvos  smile.gif

mirksiukas.gif nėr už ką, labai patogu skaityt kai tokios lempos. ir šiaip apšvietimą ir jo nuotaiką smagiai keisti galima- nukreipi į sieną vienaip, į lovą kitaip.
išties svarbu gi pats principas tikrai nebūtina Artemidės pirkti. Analogų yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snipu_vaikuciai @ 2011 11 03, 18:21)
Kaip jums sitas buto interjeras?

nenoreciau tokiuose namuose gyventi, nes realiai viskas vienoje erdveje schmoll.gif uzkurus zidini, per karsta miegoti (pas mus zidinys ir miegamasis skirtinguose aukstuose, bet jauciasi, jei prikurenta), gaminant maista kvapai eina irgi i miegamojo erdve, koks galingas gartraukis bebutu, zodziu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif jei sveciai lieka nakvoti, kaip vienam kambaryje visi blink.gif Vaiku auginti jokiu galimybiu, jei vienas keliasi anksciau, neabejotinai pabus ir kitas, vien minusai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 03 lapkričio 2011 - 21:33
QUOTE(Lachesė @ 2011 11 04, 10:04)
Vakar pamačiau vonios nuotaiką, sienos baltom plytelėm, grindys raudonai balta sachmatiškos, mmm baigiu išsikraustyt iš galvos, kaip noriu persikelti gyventi, jau greitai prieisim stadiją - baldai.

ech, kaip fainiai ir smagu rolleyes.gif
mums dar tam kambary liko grindis sudeti ir tada jau baldeliai laukia ax.gif bet dabar kai tik ieinu i ta kambari, toks dziaugsmas ir kaifas matant, kad viskas balta bigsmile.gif
Atsakyti
KibirVibir, skaitau jūsų komentarą, ir galvoju, apie mūsų būstą tą patį pasakytumėte, o man ten rūmai smile.gif

Vakar pamačiau vonios nuotaiką, sienos baltom plytelėm, grindys raudonai balta sachmatiškos, mmm baigiu išsikraustyt iš galvos, kaip noriu persikelti gyventi, jau greitai prieisim stadiją - baldai.
Atsakyti