Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 27, 19:11)

labai
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 27, 18:11)

4u.gif ,super,tik man tokia akinama balta schmoll.gif jaukiau su atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2011 10 28, 08:37)
4u.gif ,super,tik man tokia akinama balta schmoll.gif jaukiau su atspalviu.

o man kaip tik labai wub.gif manau, surizikuosiu ir aš taip namus nusispalvindama. bent pirmą sluoksnį bandysiu tokios baltos, o po to žiūrėsiu, ar tikrai nesigaus operacinės. nes gal čia man tik nuotraukose taip gražiai tas sterilumas atrodo, kai ta šviesa taip atsispindi ant tų sienų.
o jei balta kažkokia su atspalviu, tai tada kokį tą atspalvį rinktis, kad nesigautų šalta labai ir vis tiek balta būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro @ 2011 10 28, 14:12)
o man kaip tik labai  wub.gif manau, surizikuosiu ir aš taip namus nusispalvindama. bent pirmą sluoksnį bandysiu tokios baltos, o po to žiūrėsiu, ar tikrai nesigaus operacinės. nes gal čia man tik nuotraukose taip gražiai tas sterilumas atrodo, kai ta šviesa taip atsispindi ant tų sienų.
o jei balta kažkokia su atspalviu, tai tada kokį tą atspalvį rinktis, kad nesigautų šalta labai ir vis tiek balta būtų?  g.gif

ral 1013 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 24, 20:42)
grazi lovele  smile.gif

user posted image
user posted image
visas farmhouse
user posted image
user posted image
user posted image
sita lovele jei neklystu yra vieno skandinavu dizaineriu, pas juos pardese vaikisku daiktu ju daug ten buna. ispradziu jis buna lopsys ir augant vaikui vis transformuojas t.y dideja  smile.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image

grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2011 10 28, 17:58)

Merginos, na nejaugi reikia tas nuotraukų paklodes kaskart cituoti. Galima pagirti ir be jų.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro @ 2011 10 28, 13:12)
o man kaip tik labai  wub.gif manau, surizikuosiu ir aš taip namus nusispalvindama. bent pirmą sluoksnį bandysiu tokios baltos, o po to žiūrėsiu, ar tikrai nesigaus operacinės. nes gal čia man tik nuotraukose taip gražiai tas sterilumas atrodo, kai ta šviesa taip atsispindi ant tų sienų.
o jei balta kažkokia su atspalviu, tai tada kokį tą atspalvį rinktis, kad nesigautų šalta labai ir vis tiek balta būtų?  g.gif

baltos yra apie 300 ir daugiau atspalvių biggrin.gif kažkur girdėjau g.gif
http://www.odas.lt/O...terjere_tit.htm
čia gal ką gero rasit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 28 spalio 2011 - 19:30
Balta spalva yra gerai, nes uždėtas atspalvis jau užprogramuoja interjerą tam tikrom spalvom, atspalviam ir tonam. Atspalvius interjere galima suteikti su baldais ir interjero detalėm. Nori šilčiau - statai medinę lentyną ar geltoną fotelį, nori šalčiau - tiesi mėlyną kilimą ar stalą serviruoji mėlynai raštuotais indais. Ir kas nuostabiausia, kad visa tai gali derėti tame pačiame interjere. Čia kaip baltas popieriaus lapas, kuriame pieši kokiomis nori spalvomis. Aišku, kad viskas derėtų reikia turėti kažkokį pajautimą, bet manau prie baltos aplinkos derinti spalvas yra lengviau nei galvoti kaip dažyti koridorių, jei svetainė yra kakavinė arba kokios lavandų spalvos.

Beje baltos sienos su ligoninėmis ir operacinėmis nieko bendra neturi mirksiukas.gif nebent kad gydytojų chaltai balti. Ligoninėse nelabai kas dažo sienas baltai, ypač operacinėse, o ir operacinių apranga, medžiagos, apklotai taip pat yra ne balti. Dažniausiai žali arba violetiniai. Va šitos spalvos man asocijuojasi su ligoninėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 28 spalio 2011 - 20:26
Po remonto visą butą išdažėme baltai. Net vonioje sienos iš baltų plytelių. Taip gyvename jau metus laiko ir tikrai dar neatsibodo. Neturėjome pakankamai lakios fantazijos, kaip išmarginti vos 50 kv.m. plotą, todėl ir pasirinkome baltą spalvą (atspalvis - dramblio kaulo). Kita vertus, daugeliui lankytojų toks mūsų sprendimas atrodo keistas, atėję mykia "nieko, nieko...", nors akivaizdu,kad nesižavi baltu butu biggrin.gif
Atsakyti
man jau seniai kilo klausimas, kodėl daugelis išgirdęs, kad mūsų namai bus balti, rėžia - ligoninė...
mažai, gal aš jose buvus, o kiti, galvoju, daug,.. Tai ir tikėjau iki šiol smile.gif o dabar Pupeliukas viską išaiškino, galėsiu atsakyti drąsiai - violetinė, žalia, dar pilka,...

Mums jau kloja plyteles ir plokštes po grindimis. smile.gif apdaila jau į pabaigą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2011 10 28, 23:46)
Kita vertus, daugeliui lankytojų toks mūsų sprendimas atrodo keistas, atėję mykia "nieko, nieko...", nors akivaizdu,kad nesižavi baltu butu biggrin.gif

tai kad visiems reik oranžinių, mėlynų sienų lotuliukas.gif

Lachesė thumbup.gif

Atsakyti
Dėkui už komentarus thumbup.gif miig, ta perlo baltumo iš paletės bent tokia, kaip noris atodo. Žiūrėsiu kaip ta balta balčiausia atrodys, o paskui jei bus per šalta, tai rinksiuos kažką link dramblio kaulo.
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 28, 21:24)
Beje baltos sienos su ligoninėmis ir operacinėmis nieko bendra neturi mirksiukas.gif  nebent kad gydytojų chaltai balti.

Visi kai tik išgirsta, kad norim baltos, tai sako, tik nedarykit kaip operacinėj. biggrin.gif Populiarus posakis, tsakant, čia jau pasidarė.

QUOTE(netobula @ 2011 10 28, 23:46)
Kita vertus, daugeliui lankytojų toks mūsų sprendimas atrodo keistas, atėję mykia "nieko, nieko...", nors akivaizdu,kad nesižavi baltu butu biggrin.gif

Pas mano pažįstamus toks atspalvis sienų, tai ne vienas atėjęs paklausė, "o kokia spalva sienas dažysit?" Nors remontas prieš 5 metus darytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro: 29 spalio 2011 - 09:33