aš -žuvis, vyras- skorpionas. mes jau 12 metų kartu. biggrin.gif niu sutariam neblogai. tikrai tinkam vienas kitam. biggrin.gif.
kai pykstames -tiksliau jei man ka nepatinka oi aš tai negaliu netylėti. biggrin.gif o mb tyli tyli biggrin.gif klauso biggrin.gif, toks ramus. bet jei išvesiu iš kantrybės tai oi kaip biggrin.gif viską išsako. biggrin.gif (kartais tikrai geriua patylėti- bet neišeina). biggrin.gif viskas turi būti pagal mane. pvz. ziurim tv ir jei man nepatinka tas filmas biggrin.gif tai geriau jokio nežiūrėsiu biggrin.gif nei ta kurį išrinko mb. biggrin.gif arba mano filmas, arba supykusi einu miegoti. biggrin.gif tai brangiausias nusileidzia biggrin.gif . va dar viena savybe mb biggrin.gif kad jie nelabai klauso patarimų (tiksliau negirdį jų ), bet jei tą patį patarimą pasakis kitas žmogus ar draugas, mb įsiklausys, įvertins ir supras kad jis teisingas tinkamas ir .t.t biggrin.gif tai išmokau savo patarimus, pastabas biggrin.gif išsakyti draugų rate. tada jis labiau išgirsta mane biggrin.gif.
smile.gif