Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir Žuvys

QUOTE(Nilka666 @ 2008 02 12, 17:16)
Aš skorpione o mano vyras žuvis kai mes kartu tai riejames ir pikstames o kai atskirai tai nebegalim vienas be kito gyventi ax.gif
šiaip jis visada mane kaltina del aršaus budo ir sako kad aš pati visada sukeliu konfliktiškas situacijas gyliai širdi aš tai žinau nors nenoriu pripažinti , papraščiausiai jau toks mano budas kabinetis, išve mirksiukas.gif sti iš kantrybės ir gelti  mirksiukas.gif

Maniskis sako kai neturi problemu susikuri pati lotuliukas.gif . Jam nesuvokiama mano ipatybe uz viska atsakyti ir viska priimti rimtai , kas man globaline katastrofa , jam taip paprasta. Ir taip jau 18 metu jis kankinasi su mano keistenybem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kadangi pas man dabar krize ( cia eiline kuri kartojasi kas penkmeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) tai jam vargelis , kadangi mano vidines metamorfozes jam visiskai nesuprantamos , belieka tik pritarti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Turi gera posaki pas ja dabar griovimo faze blush2.gif .
Realiai negaliu pernesti viduriuko , nebuna pas mane vidutiniskai gali but arba gerai arba blogai . Nors gyvenimas padarys taip kaip jau jam reikia biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
prisijungiu ir as, nes pati zuvyte, o MB skorpijonas ax.gif Kartu jau beveik 6 metai smile.gif
Atsakyti
As pati esu skorpionas, kas keisciausia, gyvenime labiausia ir traukiu vyrus zuvis, o dar keisciau, kad ju gimimo datos skiriasi vos pora dienu! Bet man iki galo kazko pritruksta, jie truputi per daug savitam svajoniu pasauli gyvena. Bet turbut kazkoks rysys suderinamume tikrai yra, kad gyvenimas vis suveda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2010 01 23, 15:33)
Labas,
prisijungiu ir as, nes pati zuvyte, o MB skorpijonas  ax.gif  Kartu jau beveik 6 metai  smile.gif

bigsmile.gif ane? Mūsų ta pati situacija thumbup.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif na man su vyrais zuvim nesiseke,kazkokie savotiski zmones,gal kiek per leti pagal mano skorpioniska charakteri biggrin.gif
Atsakyti
As esu skorpione, vyras zuvys, esam jau 9metus kartu, turejau tikrai nemazai vaikinuku, bet sitas pakerejo, buvo kitoks, jo mastymas, gyvenimo budas. Yra svelnus, rupestingas, mylintis, uzjauciantis, del seimos daro vyskA, kad mums nieko netruktu,yra dosnus, niekada negaili pinigu, as esu daugiau taupike, o jis jei reikia negaili. dar niekarto rimtai nesipikom, jei kas ant duses, issakom vienas kitam bet ramiai, po to nutilam, ir po kokio pusvalandzio jau bendraujam, kiekvienas apgalvoje savo klaidas.Suprantama yra ir trukumu, pirmus metus kiekvienas lenke i savo puse, kas valdys, bet as nusileidau, mirksiukas.gif bet tikrai neesu po padu, paprasciausiai as islaukiu savo momento, ir vistiek gaunu savo lotuliukas.gif .Labai uzdaras, jautrus, visada savo rupescius, ir problemas laiko savyje, as suzinau tik kai buna isgeres, o as atvirksciai turiu viska issisakyti dabar tuo metu. Bet yra vienas brozas kuris mane nervina, tai ilgai apmasto, kol ka nuspres, o as nekantri, man reikia staigiai, po to tik galvoju ka padarau, tai si mano bruoza jis bando valdyti biggrin.gif bet nevisada jam pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 03 14, 11:00)
As esu skorpione, vyras zuvys, esam jau 9metus kartu, turejau tikrai nemazai vaikinuku, bet sitas pakerejo, buvo kitoks, jo mastymas, gyvenimo budas. Yra  svelnus, rupestingas, mylintis, uzjauciantis, del seimos daro vyskA, kad mums nieko netruktu,yra dosnus, niekada negaili pinigu, as esu daugiau taupike, o jis jei reikia negaili. dar niekarto rimtai  nesipikom, jei kas ant duses, issakom vienas kitam bet ramiai, po to nutilam, ir po kokio pusvalandzio jau bendraujam, kiekvienas apgalvoje savo klaidas.Suprantama yra ir trukumu, pirmus metus kiekvienas lenke i savo puse, kas valdys, bet as nusileidau,  mirksiukas.gif bet tikrai neesu po padu, paprasciausiai as islaukiu savo momento, ir vistiek gaunu savo lotuliukas.gif .Labai uzdaras, jautrus, visada savo rupescius, ir problemas laiko savyje, as suzinau tik kai buna isgeres, o as atvirksciai turiu viska issisakyti dabar tuo metu. Bet yra vienas brozas kuris mane nervina, tai ilgai apmasto, kol ka nuspres, o as nekantri, man reikia staigiai, po to tik galvoju ka padarau, tai si mano bruoza jis bando valdyti biggrin.gif bet nevisada jam pavyksta.

Aš taip pat esu skorpionė, o maniškis žuviukas wub.gif keista, bet mane irgi būtent tos savybės ir sužavėjo, visai kitoks mastymas tų žuviukų nei kitų, kitokios vertybės ir siekiai gyvenime smile.gif Aišku yra ir tų savybių kurios man nelabai patinka, bet su viskuom galima susitaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almukas:* @ 2010 03 16, 17:06)
Aš taip pat esu skorpionė, o maniškis žuviukas  wub.gif keista, bet mane irgi būtent tos savybės ir sužavėjo, visai kitoks mastymas tų žuviukų nei kitų, kitokios vertybės ir siekiai gyvenime  smile.gif Aišku yra ir tų savybių kurios man nelabai patinka, bet su viskuom galima susitaikyti  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
as zuvyte- jis skorpionas wub.gif perskaiciau visus psl, paneles zuvytes visiskai vienodos, toks vaizdas kad skaiciau apie save biggrin.gif jis vis manes klausiau kodel jau susiraukus, pikta, o as aiskinu kad nepikta as, nors kuo aiskiau bandau parodyti kad pikta, o jis bando issklausti kodel biggrin.gif kartais ir pasipykstam bet tik tada kai esam atskirai smile.gif o atrodo jog jis masto lygiai taip pat kaip as, as pasakau kanors, jis sako jog jo zodzius kartoju, jis kanors- as sakau kad jis mano zodzius kartoja smile.gif
Atsakyti
skorpionas anksčiau ar vėliau suėda bet kokią žuvį, ar tai kilbukas būtų ar ryklys.
Atsakyti
Mano ex skorpionas. Kai surado zuvaite, tai nedelsian griebe. labai vienas kitam tinka. Drauge skorpione, o jos vyras zuvynas - gera santuoka.
Atsakyti
aš žuvis, Mb skorpionas.
visai gerai ax.gif nenorėč keist į kitą ženklą....
Atsakyti