Įkraunama...
Įkraunama...

WizzAir

Ne į temą, bet pati buvau UK, Vokietijoj, Ispanijoj, Šveicarijoj. Pasigaminom viską be problemų. Čia gal šiaip labiau į temą 'pasiilgau Lt ir jos maisto' 4u.gif

Merginai prie manęs yra tekę ir sumuštinius supakuotus išmesti. Prie vartų tai jau nelabai kas rankines ir tikrina, tik prašo, kad viskas būtų sudėta į vieną, o ne pvz dvi rankinės. Bet kai eini pro apsaugą, šviečia rankinį bagažą, juk prašo kompus, fotikus išsiimti. Ir tikrai esu mačiusi kaip prašo atidaryti rankinę, kažką išimti ir išmeta.
Bet čia labai skirtingai. Vienam iš UK oro uostų visada reikia batus nusimauti, visą turimą kosmetiką į permatomą maišęlį sudėti. Kitur tai nėra būtina, eina su kosmetika, kvepalais ir nieko g.gif

Na, kai skrisiu tai matysiu kaip čia pirmą kartą bus su WizzAir'u smile.gif Rankiniam, nieko daugiau neturiu kaip dokumentus ir aparatūros smile.gif O kas registruotam bagaže tai visko būna.

Nors va, man yra buvę Kauno oro uoste toks dalykas. Dar prieš nueinant prie chek-in'o peršvietė lagaminą ir rankinę, lagamine pamatė nedidelius alkoholio buteliukus (vežiau dovaną ne lietuviams), ir liepė išimti ir mest lauk. g.gif Bet čia senas laikas, dar prieš Kauno oro uosto renovaciją. Nors Vilniuje ir kitų šalių oro uostuose nemačiau kad toks dalykas būtų. O dabar tai lagaminą atiduoti ir viskas... Dar niekas nėra dingę, ir neprašė nieko iš lagamino išimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 08 rugsėjo 2011 - 10:41
Ar galima vežtis arbatas ir kaip geriau, ar rankiniam, ar registruotam bagaže? man baisu, kad jei lagamine, gali kam nors ten sukelt įtarimų ir dar išvis neleis skristi biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 08 rugsėjo 2011 - 13:19
sveikutes,
vasario menesei planuoju skrist is UK i Lietuva kartu su 2m vaiku, dabar galvoju kiek rankinio bagazo mums priklausytu? kiek supratau tai 1 man ir 1 vaikui abu po 10kg ar ne? seip vis dar metausi tarp rynair ir wizzair, niekaip negaliu apsispresti kuria pasirinkt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wasted_space @ 2011 09 08, 12:10)
Ar galima vežtis arbatas ir kaip geriau, ar rankiniam, ar registruotam bagaže? man baisu, kad jei lagamine, gali kam nors ten sukelt įtarimų ir dar išvis neleis skristi  biggrin.gif

arbatas pokeliais ar jau gatavas?
nes jei arbata kaip gerima tai turi buti kaip ir visi skysciai po 100 ml supakuota, isimciu nera (cia apie rankini bagaza), pokeliais manau jokio skirtumo kokiam bagaze smile.gif
Papildyta:

Del cepelinu, gal vis tik paprasciau butu isideti tarka, kelis saukstus krakmolo, lasinuku gabaleli ir pasigaminti ten vietoje. smile.gif Nes tikrai neisivaizduoju, kaip juos nuvezti. Jei pirksite is parduotuves saldyrus - tokie ten ir cepelinai... O jei vesit is puodo isimtus, tai tikrai nezinau, kaip jie gali buti traktuojami. g.gif
[/quote]

na cia siaip kaip palyginimas tie cepelinai, is tiesu teisingiau butu kaip ir saket pasiilgau LT maisto smile.gif bet jau nukrypom i lankas doh.gif juk tema ne apie tai blush2.gif
Atsakyti
Gal Vilniuje yra klubo nariu, kurie uz mokesti nupirktu man 2 bilietus pigiau?
Jei ka atsiuskit savo tel nr man i AZ
Atsakyti
[quote=rasa195,2011 09 08, 21:54]
arbatas pokeliais ar jau gatavas?
nes jei arbata kaip gerima tai turi buti kaip ir visi skysciai po 100 ml supakuota, isimciu nera (cia apie rankini bagaza), pokeliais manau jokio skirtumo kokiam bagaze smile.gif
Papildyta:

Del cepelinu, gal vis tik paprasciau butu isideti tarka, kelis saukstus krakmolo, lasinuku gabaleli ir pasigaminti ten vietoje. smile.gif Nes tikrai neisivaizduoju, kaip juos nuvezti. Jei pirksite is parduotuves saldyrus - tokie ten ir cepelinai... O jei vesit is puodo isimtus, tai tikrai nezinau, kaip jie gali buti traktuojami. g.gif
[/quote]
na cia siaip kaip palyginimas tie cepelinai, is tiesu teisingiau butu kaip ir saket pasiilgau LT maisto smile.gif bet jau nukrypom i lankas doh.gif juk tema ne apie tai blush2.gif
[/quote]

turėjau omeny visokias vaistažoles, aviečių, mėtų ir tt įsidėt į maišelius, kad susirgus nereiktų iškart vaistų pirkti Anglijoj nuvažiavus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wasted_space: 09 rugsėjo 2011 - 17:15
QUOTE(wasted_space @ 2011 09 09, 18:14)
turėjau omeny visokias vaistažoles, aviečių, mėtų ir tt įsidėt į maišelius, kad susirgus nereiktų iškart vaistų pirkti Anglijoj nuvažiavus

Visada vezuosi i paprasta popierini maiseli isidejus ciobreliu ar raudonelio zoles. Kol kas neuzkliuvau. Nors labai nedaug ir skraidau. biggrin.gif
Atsakyti
o dezodorantą ir visokius akių dažus ir make up remover skystį galima lagamine?
Atsakyti
Labuka 4u.gif šioje temoje aš naujokė, tad norėčiau užduoti vieną klausimuką. Žiūrinėju bilietus su Wizzair ir nelabai suprantu kokia gaunasi galutinė kaina bilietų g.gif . Pvz. išsirenku bilietus ir jų kaina 540 Lt, paspaudus toliau registracijai jau rodo 414 Lt. Tai kaina galutinė 540 Lt ar dar prisideda koks mokestis?
Ačiū atsakiusiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2011 09 10, 20:13)
Labuka  4u.gif šioje temoje aš naujokė, tad norėčiau užduoti vieną klausimuką. Žiūrinėju bilietus su Wizzair ir nelabai suprantu kokia gaunasi galutinė kaina bilietų  g.gif . Pvz. išsirenku bilietus ir jų kaina 540 Lt, paspaudus toliau registracijai jau rodo 414 Lt. Tai kaina galutinė 540 Lt ar dar prisideda koks mokestis?
Ačiū atsakiusiems  smile.gif

taip dar prisideda kortelės mokestis, tad geriau vadovautis brangesne kaina
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 09 10, 20:35)
taip dar prisideda kortelės mokestis, tad geriau vadovautis brangesne kaina

O koks maždaug tas kortelės mokestis? g.gif
Atsakyti