HELP!
Uzsisakiau wizzair bilietus i paryziu ir atgal. per 24 val turiu sumoketi, perziurejau uzsakyma dar karta ir radau klaida pavardes. - viena raide negerai parasiau. Ka geriausiai daryti - neatlikti pavedimo, uzsakymas panaikinamas ir poto vel viska ish naujo ar kaip nors kitaip, patarkite
QUOTE(lidijat @ 2012 05 13, 01:55)
HELP!
Uzsisakiau wizzair bilietus i paryziu ir atgal. per 24 val turiu sumoketi, perziurejau uzsakyma dar karta ir radau klaida pavardes. - viena raide negerai parasiau. Ka geriausiai daryti - neatlikti pavedimo, uzsakymas panaikinamas ir poto vel viska ish naujo ar kaip nors kitaip, patarkite
Cia skaiciau,kad svarbiausia kaip prasideda pati pati pavarde ir nebutu klaidu,o del galunes nera ko perdaug ir nervintis

Papildyta:
QUOTE(laimucia @ 2012 05 12, 21:26)
o tai gal tada labiau apsimoka griztant bagaza paimti oro uoste ?

QUOTE(Gretukas* @ 2012 05 13, 12:32)
o tai gal tada labiau apsimoka griztant bagaza paimti oro uoste ?
man i prieki jo visiskai nereikia..

nenoriu klaidinti, gal atsiras daugiau zinanciu

Oro uoste zveriskos kainos

Radau svetaineje, kad paskambinus i skambuciu centra galite uzsakyti bagaza, kaina 70 lt

QUOTE(laimucia @ 2012 05 13, 13:42)
nenoriu klaidinti, gal atsiras daugiau zinanciu
bet gal pries darant chekina atgal, paskambinus i skambuciu centra galit uzsakyt lagamina? Man taip buvo su priority paslauga..i prieki nebeuzsakinejo priority paslaugos, tai wiizair zmogelis sake paskambinti kai tik nuvyksiu i vieta, tada uzsakiau telefonu ir is karto susimokejau kortele...man rodos kad daug paslaugu galima uzsakineti telefu. Reikia paskaityti placiau 
Radau svetaineje, kad paskambinus i skambuciu centra galite uzsakyti bagaza, kaina 70 lt

oi ačiū labai,taip reiks ir padaryt

yey, patvirtino musu rezervacija - liepos pabaigoj skrisim i LT

Grizau is keliones,
pasas galioja iki paskutines galiojimo datos.

Labas rytas,mergaitės
Siandien 20proc nuolaida lojalumo turetojams 
As jau galvoju,kad visgi man reikia ji isigyti,nes bilieto apacioje,kur raso,kad skrydis su wizzair tai pirmyn 55-atgal 109 tai jei assusimoku uz lojaluma,tai bilietas man tekainuoja 109+55 +40lt mokesciai ?

As jau galvoju,kad visgi man reikia ji isigyti,nes bilieto apacioje,kur raso,kad skrydis su wizzair tai pirmyn 55-atgal 109 tai jei assusimoku uz lojaluma,tai bilietas man tekainuoja 109+55 +40lt mokesciai ?

QUOTE(Gretukas* @ 2012 05 15, 09:38)
Labas rytas,mergaitės
Siandien 20proc nuolaida lojalumo turetojams 

turbut ne i tema klausimas - o ta lojalumo kortele galima pasiskolinti is draugu ir su ja nusipirkti pigesnius biletus?

QUOTE(emelina @ 2012 05 15, 10:42)
turbut ne i tema klausimas - o ta lojalumo kortele galima pasiskolinti is draugu ir su ja nusipirkti pigesnius biletus? 

Butu galima, tik beda ta, kad korteles savininkas turi skristi su jumis, tik tada galios nuolaida.
merginos, gal galite pirma kart skrysianciai su rankiniu bagazu padeti
kaip suprantu dantu pastu tuteles ir kvepalus reik i maiselius supakuoti, uzspaudziamus
o kaip yra su geriamu vandeniu, ar koki buteliuka gali jo isideti ar tik pirkti lektuve?

kaip suprantu dantu pastu tuteles ir kvepalus reik i maiselius supakuoti, uzspaudziamus

o kaip yra su geriamu vandeniu, ar koki buteliuka gali jo isideti ar tik pirkti lektuve?
QUOTE(Murčikas @ 2012 05 15, 12:15)
merginos, gal galite pirma kart skrysianciai su rankiniu bagazu padeti

orouoste nusipirksite vandens

sveikos..
as vis mastau ar verta isigyti ta kortele lojalumo..kazin kas kiek laiko ismeta 20% visiems bilietams..gal kas esat pastebeja
as vis mastau ar verta isigyti ta kortele lojalumo..kazin kas kiek laiko ismeta 20% visiems bilietams..gal kas esat pastebeja