Įkraunama...
Įkraunama...

WizzAir

QUOTE(mmuliukas @ 2012 05 15, 13:20)
sveikos..
as vis mastau ar verta isigyti ta kortele  lojalumo..kazin kas kiek laiko ismeta 20% visiems bilietams..gal kas esat pastebeja ax.gif

Priklauso nuo to kiek Jus skraidote. Mano 4 asmenu seimai net vienam kartui apsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 15, 13:25)
Priklauso nuo to kiek Jus skraidote. Mano 4 asmenu seimai net vienam kartui apsimoka  g.gif

i prieki jau turime bilietus...ne visada keliaujam visi...zodziu reikia manau vistiek imti ja nes verta.
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2012 05 14, 22:55)
Grizau is keliones,  ax.gif pasas galioja iki paskutines  galiojimo datos.  4u.gif

Neapsirikte
paso galiojimo reikalavimai priklauso ne nuo avialinijų, bet nuo šalies į kurią skrendate
"Pasas
Į užsienį galima vykti tik turint galiojantį pasą. Pasas, kurio galiojimo terminas baigiasi kelionės metu, laikomas negaliojančiu. Daugelis valstybių reikalauja, kad turisto pasas galiotų ne trumpiau kaip 6 mėnesius, skaičiuojant nuo kelionės pabaigos dienos (gali būti reikalaujama ir 12 mėnesių galiojančio paso). Patariama tai išsiaiškinti prieš išvykstant ir esant reikalui pasikeisti pasą ir prasitęsti paso galiojimo laiką. Tikslesnę informaciją apie tai gali suteikti pasų tvarkymo tarnybos."
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2012 05 15, 13:20)
sveikos..
as vis mastau ar verta isigyti ta kortele  lojalumo..kazin kas kiek laiko ismeta 20% visiems bilietams..gal kas esat pastebeja ax.gif

Exclusive turetojams - kas menesi panasiai. Visiems-kiek reciau. Labai retais atvejais buna ir 25 proc. off.
Siaip tai idomiai ten, kartais buna tos nuolaidos kaip Happy hours. Pvz., kad ir siandien - skelbima apie nuolaidas Exclusive turetojams pas mane pradejo rodyti labai neseniai-ipavakari. Kartais buna atvirksciai: diena darbe matau, kad yra nuolaida, o namuose jos jau neberodo.

Nors ir tu nuolaidu tai gal ir neverta laukti. Uztenka to, ka duoda lojalumo programa. Nes gali laukti, o bilietai per menesi pabrangs ir su 20 proc. nuolaida bus brangiau nei pries tai buvo be nuolaidos, tik su lojalumu. Aisku, jei jie atpinga, tada tikrai buna thumbup.gif Bet kaip loterija, zinok, kada kas bus.

O siaip jo, reikia skaiciuotis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 15 gegužės 2012 - 18:28
Sveikos,
Noriu paklausti. Pirkau pilietus i abi puses, be bagazo, ar galiu dabar nusipirkti ta bagaza tik i viena puse, o atgal ne? Ar galima jau tik i abi puses? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2012 05 15, 22:06)
Sveikos,
Noriu paklausti. Pirkau pilietus i abi puses, be bagazo, ar galiu dabar nusipirkti ta bagaza tik i viena puse, o atgal ne? Ar galima jau tik i abi puses? Aciu 4u.gif

galit i abi ir po viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2012 05 15, 21:16)
galit i abi ir po viena 4u.gif

Man kazkodel duoda bandra suma uz bagaza pirmyn ir atgal, kazko nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2012 05 15, 22:39)
Man kazkodel duoda bandra suma uz bagaza pirmyn ir atgal, kazko nemoku  unsure.gif

praeitam psl buvo kalbeta, kad jei nenorit bagazo i abi puses, neimat jo isvis...jei reikia tik skrydziui atgal, tai paskambinsit i skambuciu centra ir uzsakysit 4u.gif jei i prieki, lygiai tas pats..prie saves turekit kreditine kortele, nes reikes duomenu..bekalbant telefu ir sumokesit uz bagaza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2012 05 15, 21:53)
praeitam psl buvo kalbeta, kad jei nenorit bagazo i abi puses, neimat jo isvis...jei reikia tik skrydziui atgal, tai paskambinsit i skambuciu centra ir uzsakysit  4u.gif  jei i prieki, lygiai tas pats..prie saves turekit kreditine kortele, nes reikes duomenu..bekalbant telefu ir sumokesit uz bagaza  4u.gif

Labai aciu uz atsakyma, tikrai, nepaskaiciau pries uzduodama klausima blush2.gif
Atsakyti
Gavau reklamą, kad tik šiandien su Wizair Exclusive kortele 80% nuolaida visiems skrydžiams..
Puoliau ieškot, bet prisijungus kaip nariui man rodo max 30% nuolaidą, be kortelės - 20%

Kur tie 80 ? Niekaip nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 05 16, 07:55)
Gavau reklamą, kad tik šiandien su Wizair Exclusive kortele 80% nuolaida visiems skrydžiams..
Puoliau ieškot, bet prisijungus kaip nariui man rodo max 30% nuolaidą, be kortelės - 20%

Kur tie 80 ?  Niekaip nesuprantu

taigi parasyta kad mokekite TIK 80% skrydzio kainos biggrin.gif
Ech tos moterys, mato tai ka nori matyt lotuliukas.gif

Man rodo tas pacias kainas kaip ir vakar. Nusipirkau su ta pacia nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 05 16, 08:55)

Kur tie 80 ?  Niekaip nesuprantu

Wizzair puslapyje parašyta, kad mokėti 80proc. kainos, o ne tokia nuolaida 4u.gif . Tai nuolaida gaunas 20proc...
Atsakyti