Yra Wizzair speciali kortele, su kuria bilietai kainuoja pigiau- kaip ji yra gaunama, o gal kas nors turi, ir galetu nupirkti

QUOTE(rudenssniegas @ 2011 09 20, 10:41)
Yra Wizzair speciali kortele, su kuria bilietai kainuoja pigiau- kaip ji yra gaunama, o gal kas nors turi, ir galetu nupirkti 

Gauti labai paprasta-uzpildai ju puslapyje forma, su mokejimo kortele susimoki metini mokesti ir jau iskart galima pigiau bilietus pirkti

QUOTE(Ruduoke @ 2011 09 20, 10:48)
o kodel wizzair neskraidina i cekija?
O gal cia jau paties Wizzair reiktu paklausti?

QUOTE(_Pandora_ @ 2011 09 20, 10:41)
Gauti labai paprasta-uzpildai ju puslapyje forma, su mokejimo kortele susimoki metini mokesti ir jau iskart galima pigiau bilietus pirkti
o privaloma salyga uzsakinejant bilietus pigiau, kad kartu skristu ir asmuo, susimokejes ta metini mokesti

Aciu

QUOTE(Laugh_Cry @ 2011 09 19, 21:47)
Na tikrai, kad netiesą parašė... Manęs tiek Vilniuj, tiek Eindhovene prašė skysčius atskirai, paltą, diržą atskirai... Tušas, lūpdažis ir t.t. - skysčiai. O skaistalai ir šešėliai jau nebe.
O šiaip dėl pačios kompanijos, tai jokių nunsiskundimų neturiu. Grįžau šiandien iš Eindhoveno, tai Lietuvoj iš vis bagažo nei svėrė, nei į rėmą prašė dėt, o Eindhovene tik pasvėrė. Pilotai pasitaikė labai geri, įgula - taip pat. Vienas olandas skundės, kad vietos kojom per mažai, bet čia jau juokinga, kai skrydžiai pigūs
O šiaip dėl pačios kompanijos, tai jokių nunsiskundimų neturiu. Grįžau šiandien iš Eindhoveno, tai Lietuvoj iš vis bagažo nei svėrė, nei į rėmą prašė dėt, o Eindhovene tik pasvėrė. Pilotai pasitaikė labai geri, įgula - taip pat. Vienas olandas skundės, kad vietos kojom per mažai, bet čia jau juokinga, kai skrydžiai pigūs

Aciu uz pasidalinta patirti tau ir Pandorai. Tusa, blizgi ir pan. ir taip buciau kisus i maiseli, va del skaistalu ir seseliu suabejojau, nes jei lupdazis skaitosi kaip skystis, nors jis nera skystas, tai sakau gal ir seseliams tas pats Aciu dar karteli

QUOTE(Laugh_Cry @ 2011 09 19, 23:47)
Na tikrai, kad netiesą parašė... Manęs tiek Vilniuj, tiek Eindhovene prašė skysčius atskirai, paltą, diržą atskirai... Tušas, lūpdažis ir t.t. - skysčiai. O skaistalai ir šešėliai jau nebe.
Skridau ne su WizzAir, bet prašė tik kompą išimti iš rankinio bagažo, išsiverti diržą, nusiimti laikrodį ir papuošalus jei turiu. Vazelinas buvo rankinėj ir nieko. Ir prieš mane ir už manęs stovėjo daug žmonių, nė vieno nebuvo susidėjusio tokius daiktus į tuos maišelius. Skridau dar ir su persėdimu į abi puses, tai 4 skirtinguose oro uostuose buvo tas pats kaip aprašiau. 

QUOTE(Uogulencija @ 2011 09 20, 12:33)
Aciu uz pasidalinta patirti tau ir Pandorai. Tusa, blizgi ir pan. ir taip buciau kisus i maiseli, va del skaistalu ir seseliu suabejojau, nes jei lupdazis skaitosi kaip skystis, nors jis nera skystas, tai sakau gal ir seseliams tas pats Aciu dar karteli

Kaip suprantu, tai skysčiais laikoma viskas, kas tirpsta. Lūpdažis gali ištirpt, o šešėliai - ne
QUOTE(Dieter @ 2011 09 22, 10:32)
Skridau ne su WizzAir, bet prašė tik kompą išimti iš rankinio bagažo, išsiverti diržą, nusiimti laikrodį ir papuošalus jei turiu. Vazelinas buvo rankinėj ir nieko. Ir prieš mane ir už manęs stovėjo daug žmonių, nė vieno nebuvo susidėjusio tokius daiktus į tuos maišelius. Skridau dar ir su persėdimu į abi puses, tai 4 skirtinguose oro uostuose buvo tas pats kaip aprašiau.

Priklauso nuo daug dalykų: aviakompanijos, oro uosto darbuotojų... Aš kai iš Vilniaus skridau, tai visi buvo su maišeliais.
po 2sav skrisiu pirmąkart lėktuvu ir labai bijau, nežinau kaip elgtis oro uoste
į email gavau kažkokį kodą nuo wizzair, ką man dabar su juo daryt
? skrisiu su registruotu bagažu, tai nelabai supratau paskaičius temą, galima jame vežtis šampūno, kremo ir pan
? ir kaip ten elgtis oro uoste? nuo ko pradėt? kiek žinau pirmiausia paduot registruotą bagažą o kaip vėliau

QUOTE(_Pandora_ @ 2011 09 18, 10:16)
kuo nesąmone? šešis kartus šiemet skridau skirtingom avia linijom. nededu, neprašo. paprašys sudėsiu. nededu jau senokai. aišku, nelygu kas kiek tų skysčių ir lūpdažių su savim tempiasi. aš turiu dar ir registruotą bagažą įprastai, todėl visokie šampūnai ir pan keliauja ten.
Papildyta:
QUOTE(yoyota @ 2011 09 25, 16:10)
po 2sav skrisiu pirmąkart lėktuvu ir labai bijau, nežinau kaip elgtis oro uoste
į email gavau kažkokį kodą nuo wizzair, ką man dabar su juo daryt
? skrisiu su registruotu bagažu, tai nelabai supratau paskaičius temą, galima jame vežtis šampūno, kremo ir pan
? ir kaip ten elgtis oro uoste? nuo ko pradėt? kiek žinau pirmiausia paduot registruotą bagažą o kaip vėliau 

pirmiausia reikia paskaityt, kas tame emaile parašyta, gal jau prašo registruotis skrydžiui ir atsispausdinti įlaipinimo bilietą?
registruotame bagaže (kitaip tariant tame, kurį priduodi prie registracijos langelio) gali vežtis bet ką. na aišku išskyrus degius skysčius, bombas ir t,t,
Pries kiek laiko anksciausiai galiama registruotis internetu skrydziui?
ryanaire pries 14 d. likus iki skrydzio, o kaip su wizzair?
man iki skrydzio liko 11 d... neleidzia registruotis
ryanaire pries 14 d. likus iki skrydzio, o kaip su wizzair?
man iki skrydzio liko 11 d... neleidzia registruotis
QUOTE(Deborah @ 2011 09 26, 16:09)
Pries kiek laiko anksciausiai galiama registruotis internetu skrydziui?
Wizzair deja, tik pries 7 dienas leidzia registruotis...

QUOTE(linole @ 2011 09 26, 18:18)
dekui uz atsakyma, tikrai labai