Pas ginekologę ir tai jau kiekvieną kart eidama pas ją, vos nesimeldžiu,kad tik ant kėdės nesodintu
Lankausi pas ginekologę, bet nuojauta kankina kad gali tekti gimdyti prie vyro iš tiesų tai ne labai norėčiau
vyrai žymiau geriau - jie švelnesni, atidesni. Pirmus du gimdžiau prie skirtingų vyrų ginekologų, trečią - pas moterį
sveikos visos matau diskutuojat sia tema,galiu savo isgyvenimus papasakoti,atsiduriau ligonineje su 5cm atsidarymu nors saremiu jokiu nejutau,po poros dienu pajurau maudima pilve,ir mane apziurejo jaunas ginekologas gal 30metu, atrodo malonusir visa kita,liepe atsigulti,na ir patikrino kaip kokia karve
pirstus taip suvare,kad galvojau akys isoks,buvo labai nemalonu,sakiau gyvenime nebeisiu pas vyra,as taip pat prisiklausiau kad jie svelnus bet realybej pamaciau ir pajutau netoki koki isivaizdavau svelnuma.na yra kurie tikrai svelniai o kiti....
QUOTE(wenomraid @ 2011 01 10, 23:52)
sveikos visos matau diskutuojat sia tema,galiu savo isgyvenimus papasakoti,atsiduriau ligonineje su 5cm atsidarymu nors saremiu jokiu nejutau,po poros dienu pajurau maudima pilve,ir mane apziurejo jaunas ginekologas gal 30metu, atrodo malonusir visa kita,liepe atsigulti,na ir patikrino kaip kokia karve
pirstus taip suvare,kad galvojau akys isoks,buvo labai nemalonu,sakiau gyvenime nebeisiu pas vyra,as taip pat prisiklausiau kad jie svelnus bet realybej pamaciau ir pajutau netoki koki isivaizdavau svelnuma.na yra kurie tikrai svelniai o kiti....
na cia matyt kakleli ciupinejo...
lankiausi ir pas moteri, ir pas vyra, vyras zymiai geriau
vyras daug atidesnis, svelnesnis, konkretesnis, bent jau is mano patirties
As per nestuma lankiasi pas ginekologa...koks skirtumas pas ka eiti juk net kelniu nusimauti nereikejo
Pati lankiausi pas labai isreklamuota ginekologe-vedeja ir kitokia prifesore, taciau kai reikejo pagalbos, ji tiesiog neturejo laiko, gerai, kad patekau pas labai puiku gydytoja, kuris padejo sulaukti dukrytes. Tikrai galiu pasakyti, kad vyrai daug ramesni, demesingesni ir jei dar syki gimdysiu - tikrai pas vyra! Nors siaip lankausi apziurai pas moteri, lengviau issikalbeti
QUOTE(tastyte @ 2008 03 07, 19:57)
Sveikos, norejau Jusu nuomones pas ka lankotes ar pas ginekologa ar ginekologe? Ir kodel? Beja butu idomu suzinoti ar Jusu ginekologas (-e) rupinasi Jusu gimdymu, prieziura ir t.t.
as net per pirma savo apsilankyma pas ginekologa rinkausi vyra...o paskui asmeniskai man paaiskejo, jog vyrai daug svelniau apziurineja....tai as visada jei bus galimybe rinkciausi vyra.