Abu kartus gimdžiau pas vyrą, neturiu su kuo palyginti, bet manau, gimdymo metu nesvarbu ar vyras , ar moteris, svarbu ,kad išmanytų savo darbą
Aš ir gydytoją pas kurį gimdžiau ir ginekologą, pas kurį pastoviai vaikštau renkuosi tik vyriškos lyties. Ne dėl švelnumo, bet dėl to, kad jie vyrai. Santūrūs, profesionalūs ir man maloniau bendrauti nei su gydytoja moterimi
O kur atsakymas 'nesvarbu'
? Iš tiesų, man nesvarbu, pas ką gimdyt, ar pas ką lankytis ginekologiniam kabinete.. Apylinkėj mano ginekologas - moteris, gimdžiau irgi pas moterį, bet apžiūrą po gimdymo pirmą sykį atliko vyras ginekologas, ir nei kokios baimės nejaučiau, nei gėdos, nei dar ko.. Kažkaip vienodai švietė, tiesą pasakius
Svarbu, kad geras gydtojas būtų, ir, svarbu, malonus. Pirmą kartą apsilankius ginekologiniam kabinete, gal 15-os, buvau pakraupus nuo ten dirbusios gydytojos.. Ji buvo iki tokio lygio nemaloni, netaktiška, ir visokia kitokia ne-, kad po to iki pat pastojau nėjau pas jokį ginekologą, o kai nuėjau, ji jau nebedirbo ten, o patekau pas labai šaunią moteriškę
Nezhinau, man tai ginekologas turi buti vyras, nors karta yra apzhiurejusi moteris ir didelio skirtumo nepajutau, bet pati renkuosi visada vyra
per nestuma lankiaus pas moteri.tartis del gimdymo ejau su gydytoju vyru,paprasiau,kad rekomenduotu akusere.tad gimdyme dalyvavo ir vyras,ir moteris.rasau,dalyvavo,nes jie abu prabuvo su manim VISA laika nuo atvaziavimo iki pagimdymo.paskui jis mane dar ir susiuvo,nes buvau neblogai plysus.likau labai labai juo patenkinta-jaunas,siekt tiek nedrasus.vyras,atrodo,jokiu pretenziju del to,kad kitas vyras mane apziurineja,neturejo.butu pabandes ka pasakyt...
is pradziu buvo kazkaip keista,gal nejauku nuo minties,kad jis mane apziurines,bet teko pabuvot ligoninej per nestuma,ir jis su akusere mane apziurejo,nes buvo baimiu del kudikio sveikatos.is pradziu buvo nejauku,o paskui dzin.ir per gimdyma buvo dzin,kad tai vyras.
tad as visom keturiom uz vyra,nes buvo tikrai malonu-labai ramino ir siaip viskas liuks.o jau mano akusere!!!!as susiavejus.jei dar karta gimdysiu savo ligoninej,reikalausiu tik ju
tad as visom keturiom uz vyra,nes buvo tikrai malonu-labai ramino ir siaip viskas liuks.o jau mano akusere!!!!as susiavejus.jei dar karta gimdysiu savo ligoninej,reikalausiu tik ju
man tai keista, kad kai kurie vyrai gimdančiai moteriai gali kelti pavydo scenas. Jei pvz. mano vyras pasakytų, kad buvo pas urologę net mintis nekiltų kažką įtarti, ar, kad tai kažkas nenormalaus.
O pirmą vaiką gimdžiau su 4 vyrais ir buvau labai patenkinta: mano vyras, akušeris, gydytojas ir rezistentas. Nei vienas manęs nevaržė ir nejaučiau jokio diskomforto, nors vyrams rodžiau savo grožybes pirmą kartą. Ir nuo skausmo akys nebuvo aptemusios, nes buvau nusiskausminusi
O pirmą vaiką gimdžiau su 4 vyrais ir buvau labai patenkinta: mano vyras, akušeris, gydytojas ir rezistentas. Nei vienas manęs nevaržė ir nejaučiau jokio diskomforto, nors vyrams rodžiau savo grožybes pirmą kartą. Ir nuo skausmo akys nebuvo aptemusios, nes buvau nusiskausminusi
as tai uz vyra akusery -ginekologa.jie daug svelnesni malonesne netgi sakyciau kantresni.na o moterys ju toks poziuris pagimdziau as pagimdysi ir tu.nors buna ir isimciu
Sūnų gimdžiau pas vyrą, o dukrą - pas moterį. Moteris buvo žymiai geresnė pagalbos ir profesionalumo atžvilgiu.
as tai kaip kokia davatka- visa gyvenima sakiau, kad pas vyra ginekologa nei kada tikrintis, o jau tuo labiau gimdyt neisiu. ir taip sau sita minti isikaliau, kad vos nenugriuvau atvaziavus gimdyt, kai pamaciau, kad budintis gydytojas- vyras. bet nieko, likau patenkinta- profelionaliai ir ramiai apziurejo, gerai nuteike ir itampos neliko. todel gimdziau pas ji rami ir likau patenkinta.
QUOTE(Incė @ 2005 10 30, 15:17)
as tai uz vyra akusery -ginekologa.jie daug svelnesni malonesne netgi sakyciau kantresni.na o moterys ju toks poziuris pagimdziau as pagimdysi ir tu.nors buna ir isimciu

QUOTE(xaiva @ 2005 10 31, 03:20)
Cha, o aš sakiau pas vyrą , tai jau niekad , bet nesakyk niekada, nes mažę gimdžiau pas vyrą
.Čia nuo žmogaus asmenybės priklauso, o ne nuo lyties.
Gimdziau pas vyra bet ne lietuvoje, super asmenybe ir kazin ar drysciau pas kita gimdyti, antra gimdysiu tik pas ji.Demesys, svelnumas, supratimas ir darbo atsakingumas super....Niekad nepamirisu kaip lt ejau pas ginekologe patikrinimui, pirmi zodziai buvo kas cia per ornamentai!?
Nezinau, gal tai mano vidaus nusistatymas, bet nestumo metu buvo keleta tokiu situaciju kai vaziavai i ligonine nakti, gydytojai budedavo kaip tycia vyrai.
Negaliu pakesti vyro ginekologo, nezinau kodel. bet gimdant tas nusistatymas man vaidina dideli vaidmeni, nezinau kaip butu jei gimdyciau pas vyra, nes negaleciau atsipalaiduoti, o tai jau automatiskai reikstu plysimus. o pas moteri kazkaip ramiai atsipalaiduoji, jaukiau kazkaip. kita karta kai gymdysiu, jei gimdysiu
tai tik pas moteris
Negaliu pakesti vyro ginekologo, nezinau kodel. bet gimdant tas nusistatymas man vaidina dideli vaidmeni, nezinau kaip butu jei gimdyciau pas vyra, nes negaleciau atsipalaiduoti, o tai jau automatiskai reikstu plysimus. o pas moteri kazkaip ramiai atsipalaiduoji, jaukiau kazkaip. kita karta kai gymdysiu, jei gimdysiu