Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

[quote=paprasta,2011 08 26, 23:56]

Šiandien fotografavau nėštukę... net nežinau... Ką manote?

labai patiko, gera mintis 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara,
Naktineju kaip visad. Jau turbut pabodau,bet labai noriu atsikratyti tais namu darbais. doh.gif
naturalus
user posted image
dirbtinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 26, 20:21)

Labai grazu bigsmile.gif O spalvos tokios ir buvo,ar su PS tavarkiai?

QUOTE(paprasta @ 2011 08 26, 20:56)

Šiandien fotografavau nėštukę... net nežinau... Ką manote?

Man tai super bigsmile.gif FB pirmiausia uzmaciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sherry @ 2011 08 26, 22:52)
Laba vakara,
Naktineju kaip visad. Jau turbut pabodau,bet labai noriu atsikratyti tais namu darbais.

As neuzskaitau.Dieninis melynas,o prie dirbtinio apsvietimo geltonas ax.gif
Atsakyti
je t'aime, labai labai gražu bigsmile.gif wub.gif
paprasta, spalvos, aplinka, modeliukas gražu, bet aš visgi nebūčiau guldžius jos ant kelio. Geriau, kaip kažkas sakė, šalikelėj atsisėdus smile.gif

Blikų temai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 26, 23:20)
na ką, nieko mandro,bet autoportretas proginis ir sergantis  lotuliukas.gif

dar karta sveikinu rolleyes.gif paprasti bet mieli auto rolleyes.gif grazu smile.gif

Paprasta, man patiko si ideja, niekas nei maiso, nei kliuva smile.gif

JeTaime, labai labai man tavo sis portretukas, niu laaabai patiiiiinka bigsmile.gif
Atsakyti
Brum, sveikinu!!!!!!!!!! Šiltos, jaukios jums šventės!!!!!! 4u.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vilnietės, darančios fs už pinigus, gal galit man brūkštelti savo BLOG'ų ar FB adresiukus/nuorodas į AŽ. Kadangi nebesu Vilniuje, o vis sulaukiu užklausimų dėl fotosesijų, labai norėčiau žmonėms kažką rekomenduoti, na įmesti sąrašiuką fotografuojančių, kad galėtų patys rasti jūsų foto ir kontaktus 4u.gif labai lauskiu per savaitgalį 4u.gif
Atsakyti
Brum, prisidedu prie sveikinimų drinks_cheers.gif 4u.gif

Paprasta, foto kokybė labai, tik aš ir nesu tikra dėl to nėštukės gulėjimo ant kelio g.gif

Je'taime, oooo koks gėris, laukiu dar thumbup.gif
Atsakyti
Kikirike, išties paprasta, bet dailu. man antra kažkuo patiko.
Sherry, manrods negerai.

QUOTE(fox. @ 2011 08 27, 01:06)
Labai grazu bigsmile.gif O spalvos tokios ir buvo,ar su PS tavarkiai?

tvarkytos smile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų brumbrumui.. Tegu Jūsų šeimą lydi angelas sargas ir neleidžia jos niekam nuskriaust.

Na ką, o mes lauksim riūžavų ir vintažinių brum nuoyraukų smile.gif Tai ką mačiau flikre, man labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
sherry tikrai negerai.

Brumbrumai, Sveikinu sukurus seima wub.gif 4u.gif
Atsakyti
je t'aime, miškinė panelė man patinka 4u.gif

paprasta, gražiai dera nėštukės foto spalvos, neįprasta idėja nėštukei. Nesiryžtu vertinti, kaip nėštumas siejasi su keliu, ar saugu nėštukei taip ant kelio... Kol nepaskaičiau merginų vertinimų, man pasirodė, kad nėštukė išlydi rudeninius gandrus taip ax.gif Nors nematyti čia tų gandrų, bet man tokia asociacija, guli sau ramiai, išlydi ir laukia savo lauknešėlio rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Buvau radusi jūsų temą, kai tik pirmą veidrodinuką nusipirkau. Bandžiau skaityti - nieko nesupratau smile.gif

Šįryt vėl radau jūsų temą!!!! Kaip "iš dangaus", būtenttuo metu, kai man to labiausiai reikia....

Ar priimsit? 4u.gif
Labai reikia kritikos, daugiau veiklos, vienai mokytis labai sunku, kai nėra prieš ką atsiskaityti - krenta motyvacija...

O dabar einu skaityti sakityti skaityti (temas)
Atsakyti