Vuj, mergyčkos, kokios jūs pašėlusios, dvi dienas nebuvau prisijungusi, o čia TIEK, kad nebesugebu perskaityti, reiks kada pasistengti, matyt naudingo ko nors tikrai rasčiau, tai sorry, kad nepakomentuoju senesnių foto, ale kai ką stengiuosi flick'ery pakomentuoti, ten man kažkaip paprasčiau, neatrodo taip, lyg ne į temą rašyčiau, kai nuotrauka jau seniai apkalbėta
Fotografavau savo namo kaimynę

Norėčiau žiaurios kritikos iš jūsų

Beje, maggie, labai tau dėkui, vienintelė pakomentavai mano vienišą orchidėją ir pirmuosius pagautus blikiukus, vkr buvau miške, tai pavyko dar kelis pagauti, parodysiu kitąsyk

stengiuosi stropiai mokytis
Tai štai, mano pirmoji tokia fotosesija:

ir dar ši man faina
http://www.flickr.co...ome/6084592231/Beje,
paprasta, man asmeniškai labai nepatiko ta nuotraukytė, kur nėštukė ant gatvės guli, pamačiau fb, tai norėjau tau čia parašyti. Ale kažkaip pakraupau, nors žodžiai susieti taip lyg ir tiktų nuotraukai, bet vajej

Žiauriai man ji ant to kelio paguldyta. Gal dėl to, kad ta galva vidury beveik kelio... Niu mano nekuklia ir visiškai pradžiamoksliška nuomone - negražu, nors moteris be galo graži, spinduliuoja

Ale išsiskiriau čia matyt iš visų, kad taip drastiškai išreiškiau savo neigiamą nuomonę.
Kikirike -> aš iš vis sužavėta tavo darbais, sveikinu su praėjusiu, sveikinu su mamke

Būk laiminga, kūrybinga ir kuo greičiau sveik

Tavo autoportretas koks fainas, aš jau flick'epasisakiau dėl tos meilės istorijos, nu negalėjau irgi atsigrožėti.
kristukass -> kaip man patiko tavo nuotrauka, kur su kojom ant kėdės ir virvė... Žiauri, bet gera. Patiko apdirbimas. Bet tokia sukelianti neigiamų emocijų, bet gera.
rG-> Patiko tavo pirmoji fotosesija, pirmoj foto mergyčka plinkusi gerai man atrodo, tik rodos, kiek kairės trūksta. O ta mergina su linzėm, tai man nespalvotos gerai atrodo

ns linzės akį rėžia bent jau man. Ai, dar ant laiptų patiko labai

tik ko tais nuirtsas man pasirodė vienas laiptelis, bet patiko ir tai, kad ji ten tokia susiraukus ;D Smagiai žiūris.
Yvette -> liuks, mažasis princas, ir tas blikiukas koks žavingas, ilgai žėjau į foto. Grožis.
Papildyta:Tik kaip tuos išdegimus tvarkyti, tai keine anung >.< ir su lasso tool bandžiau, ale niekaip...