Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

Aš dar tik25 psl., bet žiūriu brumas kaba apačioj.
Tai žanijies po velnių ar mes Tau mielesnės biggrin.gif
Gražios šventės jei vistik nuspręsi mus keliom valandom palikt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 rugpjūčio 2011 - 10:41
QUOTE(frederica @ 2011 08 27, 11:33)
Gražios šventės jei visti nuspręsi mus keliom valandom palikt. biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
brum nuostabios jums sventes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Brumbrumai, sveikinu labai!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 27, 11:33)
Gražios šventės jei vistik nuspręsi mus keliom valandom palikt. biggrin.gif

neskubu, matai biggrin.gif
Atsakyti
Vuj, mergyčkos, kokios jūs pašėlusios, dvi dienas nebuvau prisijungusi, o čia TIEK, kad nebesugebu perskaityti, reiks kada pasistengti, matyt naudingo ko nors tikrai rasčiau, tai sorry, kad nepakomentuoju senesnių foto, ale kai ką stengiuosi flick'ery pakomentuoti, ten man kažkaip paprasčiau, neatrodo taip, lyg ne į temą rašyčiau, kai nuotrauka jau seniai apkalbėta ax.gif
Fotografavau savo namo kaimynę smile.gif Norėčiau žiaurios kritikos iš jūsų smile.gif Beje, maggie, labai tau dėkui, vienintelė pakomentavai mano vienišą orchidėją ir pirmuosius pagautus blikiukus, vkr buvau miške, tai pavyko dar kelis pagauti, parodysiu kitąsyk smile.gif stengiuosi stropiai mokytis blush2.gif

Tai štai, mano pirmoji tokia fotosesija:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar ši man faina http://www.flickr.co...ome/6084592231/

Beje, paprasta, man asmeniškai labai nepatiko ta nuotraukytė, kur nėštukė ant gatvės guli, pamačiau fb, tai norėjau tau čia parašyti. Ale kažkaip pakraupau, nors žodžiai susieti taip lyg ir tiktų nuotraukai, bet vajej doh.gif Žiauriai man ji ant to kelio paguldyta. Gal dėl to, kad ta galva vidury beveik kelio... Niu mano nekuklia ir visiškai pradžiamoksliška nuomone - negražu, nors moteris be galo graži, spinduliuoja smile.gif Ale išsiskiriau čia matyt iš visų, kad taip drastiškai išreiškiau savo neigiamą nuomonę.

Kikirike -> aš iš vis sužavėta tavo darbais, sveikinu su praėjusiu, sveikinu su mamke thumbup.gif bigsmile.gif Būk laiminga, kūrybinga ir kuo greičiau sveik smile.gif Tavo autoportretas koks fainas, aš jau flick'epasisakiau dėl tos meilės istorijos, nu negalėjau irgi atsigrožėti.

kristukass -> kaip man patiko tavo nuotrauka, kur su kojom ant kėdės ir virvė... Žiauri, bet gera. Patiko apdirbimas. Bet tokia sukelianti neigiamų emocijų, bet gera.

rG-> Patiko tavo pirmoji fotosesija, pirmoj foto mergyčka plinkusi gerai man atrodo, tik rodos, kiek kairės trūksta. O ta mergina su linzėm, tai man nespalvotos gerai atrodo smile.gif ns linzės akį rėžia bent jau man. Ai, dar ant laiptų patiko labai smile.gif tik ko tais nuirtsas man pasirodė vienas laiptelis, bet patiko ir tai, kad ji ten tokia susiraukus ;D Smagiai žiūris.

Yvette -> liuks, mažasis princas, ir tas blikiukas koks žavingas, ilgai žėjau į foto. Grožis.
Papildyta:
Tik kaip tuos išdegimus tvarkyti, tai keine anung >.< ir su lasso tool bandžiau, ale niekaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 27 rugpjūčio 2011 - 10:54
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 27, 11:55)
Tai štai, mano pirmoji tokia fotosesija:

Man antra patiko 4u.gif O kas blogai, kas gerai gal labiau ismanancios pasakys ax.gif
Atsakyti
gizzy-> Ačiū, lauksim komentarų ax.gif

Vkr dar vieną pažįstamą fotografavau, ale ir pasikabinau aš, negaliu sustoti, šiandien sesė bandau primygtinai prisikalbinti, kad atvažiuotų, nu ir azartą pagavau, nors savo 550D canoniukštį gausiu tik kitą savaitę, bet negaliu sustoti ir su seniu dirbti [400d] bigsmile.gif spaudžiu sultis visas, kaip sakant, vis bandynėju, tai taip, tai anaip, pridarau apie 200 kadrų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 27 rugpjūčio 2011 - 11:06
ačiū, noisy, man patinka trečioji smile.gif

O aš jau kraunu... Vestuvės pirmą kart. Ui. Bet bažnyčios nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 27, 11:09)
ačiū, noisy, man patinka trečioji smile.gif
O aš jau kraunu... Vestuvės pirmą kart. Ui. Bet bažnyčios nebus smile.gif

Auksciau nosi.

NOISY, man antra labiausia.
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 27, 10:21)
Ar priimsit?  4u.gif
Labai reikia kritikos, daugiau veiklos, vienai mokytis labai sunku, kai nėra prieš ką atsiskaityti - krenta motyvacija...

Pradek nuo namu darbu - iskart bus ir naudos, ir motyvacijos 4u.gif Pirmam temos puslapy apie juos pasiskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui jums panienokos. Ale matyt taip reikėtų klausti: Kaip fotografuoti, kad nebūtų už nugaros [kai fotografuojam pavėsy] išdegimų tokių žiauriu, bo žiūriu pas mane daug nuotraukų, kur vanduo visiškai baltas doh.gif o mergina tamsi, su lasso ja šviesinu, o vandens jau nebepatamsinsi, nes jis BALTAS. Konkrečiai čia, matyt jau reikia reflektoriaus arba blykstės? Bet dbr taip, o lauke juk nefotografuosiu su tiesiai į veidą nukreipta blykste? Vis tik reikia reflektoriaus? Ar dar kaip, turiu aš tą blykstę, aišku ji kinietiška, bet veikia. žiūrėjau porą video, tai visur ten su išorinėm fotografuoja, bet kaip suktis, kai išorinės nima? g.gif Šiandien vakare bandysiu prisikalbinti ir bandysiu su blyskte. Bet tai kaip? :/ ajajaj...

rG-> viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti