Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(rG @ 2011 08 27, 21:33)
Tai tau tada nereikia plačiakampio  biggrin.gif  Tau reikia portretinio biggrin.gif Eik nu į wikipedia, ten aiškiai tie mm užrašyti...

Noriu ff tikrai. Ir 85 1.8 bei sigmos 24 1.8. Manau pakaktu iki tam tikro laiko. hihihi.gif blush2.gif

Pas mus laukine berots fotkina su ff. Kazin ar sutiktu ji ji iskeist i ne ff. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 27, 21:35)
niekaip nesuprantu ką ten daro kūdikio albumas ir meškiukas pirmoje foto. Nepyk, kad taip pasakysiu. Bet jei organizuojat fotosesijas, na sumąstykit ką nors originalesnio. Man labiau patiktų paprastas portretas, tvarkingai atliktas, kad ir pasiniu stiliumi, bet tik ne tokios foto. O visas kitas klaidas man rodos ir pati žinai arba kiti pakomentuos
Noooooooors, dėl skonio aišku nesiginčijama. Gal reikia ir tokių foto.

Jie norėjo tokių detalių... Gimstantis kūdikis, jo laukiantys daikteliai. Čia tik keletas tokių, pusė sutvarkyta.
Gal ir banalu, sutinku. O kaip išmokti? Juk visos pradėjot nuo kažko panašaus.
Aš žinau kitas klaidas, bet jūs gal matote jų daugiau.
Už šitas fotosesijas nedraskau žmonių piniginių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 27, 21:41)
Jie norėjo tokių detalių... Gimstantis kūdikis, jo laukiantys daikteliai. Čia tik keletas tokių, pusė sutvarkyta.
Gal ir banalu, sutinku. O kaip išmokti? Juk visos pradėjot nuo kažko panašaus.
Aš žinau kitas klaidas, bet jūs gal matote jų daugiau.
Už šitas fotosesijas nedraskau žmonių piniginių unsure.gif

aš ne prieš detales, aš už jų derinimą. Kažkas prieš dieną ar dvi jau rašė. Ne visada daugiau yra geriau. Ok, norėjo albumo ir meškučio. Bet tuomet pamąstykit kaip juos įpinti į fotografiją, bet tikrai ne taip atremti. Juk kita foto yra kur būsima mama varto nėštumo bibliją, nors foto ne viskuo patinka, bet bent jau detalę geriau panaudojai.
Tas pat trečioje foto. drabužėlius pakabinot na ok, tebūnie foto su drabužėliais. Kam reikia dar to meškučio.
Žinau, kad reik išmokti ir niekas negimė mokėdamas. Todėl ir pridūriau pirmame komentare, kad galbūt tai skonio reikalas ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 rugpjūčio 2011 - 20:48
QUOTE(Yvette @ 2011 08 27, 21:45)
aš ne prieš detales, aš už jų derinimą. Kažkas prieš dieną ar dvi jau rašė. Ne visada daugiau yra geriau. Ok, norėjo albumo ir meškučio. Bet tuomet pamąstykit kaip juos įpinti į fotografiją, bet tikrai ne taip atremti. Juk kita foto yra kur būsima mama varto albumą, nors foto ne viskuo patinka, bet bent jau detalę geriau panaudojai.
Žinau, kad reik išmokti ir niekas negimė mokėdamas. Todėl ir pridūriau pirmame komentare, kad galbūt tai skonio reikalas ir t.t.

Visus komentarus vertinu. Tikrai. O šitą foto mesiu šiukšliadėžėn smile.gif Yra vien albumas su keliom ultragarso nuotraukytėm, meškiuku ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 27, 21:47)
Visus komentarus vertinu. Tikrai. O šitą foto mesiu šiukšliadėžėn smile.gif Yra vien albumas su keliom ultragarso nuotraukytėm, meškiuku ir pan.

o kam mesti šiukšliadėžėn? Tai jaunai šeimai foto patiks.
O tu norėjai nuomonės. Ją išsakiau, gal ateityje padės, arba sakysi, kad visai nukvakusi aš esu ir būsi teisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 rugpjūčio 2011 - 20:49
O ta foto kur mama skaito knygą? Žinau, blogai kad nukirpau nugarą, bet taip reikėjo. Ir neapsisprendžiu ar ji išvis tinkama.....
Matyt man dar 100 metų teks "augti" kol sulauksiu teigiamų vertinimų biggrin.gif
Atsakyti
Refresh, saunuole tu esi. Visos foto daugiau maziau grazios, taciau paskutinioji man isvis grazi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 27, 21:49)
o kam mesti šiukšliadėžėn? Tai jaunai šeimai foto patiks.
O tu norėjai nuomonės. Ją išsakiau, gal ateityje padės, arba sakysi, kad visai nukvakusi aš esu ir būsi teisi.

Tiesiog gal ta foto per daug banali. Nesinori tapt nekokiu prisiminimu jiems........
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 27, 21:15)

Sutinku su Yvette dėl to kūdikėlio albumo. Tikrai be prasmės jis man ten padėtas. Kaip ir tas meškutis. Jei darom fs būsimų tėvelių lauke, tai gal reikėtų pagalvoti kokių detalių reikėtų su ryšiu lauke. O su albumu, meškučiais ir rūbeliais fs galvočiau būsimo kūdikėlio kambarėlyje, tame kamputyje kur mažasis žmogus gyvens.
Man nepatiko rūbeliai pakabinti ant vargšo, ligoto kaštono šakos. Jei juos kabinti ant šakos, tai geriau ant gyvos ir žalios, su žaliais lapais. unsure.gif
Šiaip manau tėveliai džiaugsis nuotraukomis. Bet kitą kartą reikėtų geriau apgalvoti viską, nuo mažiausios detalės, jos simbolio tėveliams ir, net kūdikiui. 4u.gif Kitą kartą bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 27, 18:11)
Mamagute, toji su ašarėle gražiai įamžinai. Švelniai. Ne visai patinka kadravimas.

user posted image
Yvette, dėkui už nuomonę, dabar žiūriu dėl kadravimo- gal dar šiek tiek iš žemiau reikėjo fotografuot? (na bent šiam kartui taip man atrodo)
Refresh, man irgi nelabai ta fotosesija schmoll.gif Bet juk mokomės iš klaidų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 27, 21:51)
Refresh, saunuole tu esi. Visos foto daugiau maziau grazios, taciau paskutinioji man isvis grazi.  4u.gif

Ačiū.
Sutinku, klaidų yra.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 27, 20:37)

Pas mus laukine berots fotkina su ff. Kazin ar sutiktu ji ji iskeist i ne ff.  biggrin.gif

Jei rekėtų pinigų vaikui nupirkt duonos, tikrai ff iškeisčiau į pinigus.
Kolkas tam nėra būtnybės.
Beje, dėl 85mm ir jo f. Mano IMHO, kad 50 būtina turėti 1,4f, nes su juo fotkinam namie, žiemą, kada lauke šalta, o namie, žinia trūksta vietos, tad 50mm variantas, kad nebūtų tamsu, reik 1,4. O va su 85mm fotkinu tik atviroj erdvėj arba tam reik didelių patalpų (retas atvejis). Jei erdvė atvira, vadinas ir šviesos daugiau mažiau tikėtina bus, tad 1,8 pakaks. Todėl aš pasirinkau taupyti zoomui ir jamt 1,8 85mm, nei išleist viską 1,4f 85mm ir neturėt pradinio įnašo zoomui smile.gif Mano tokie buvo pamąstymai. Aišku, jei pinigai plėšytų kišenių, jamčiau visus ir geriausius, bet kai taip nėra, svarsčiau ir.. kolkas nesigailiu smile.gif
Atsakyti