Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

Paskutines geliu kankinimo sesijos rezultatai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau cia.

Pakomentuokit, kas netingit... labai jau norisi zinoti, ar bent jau i ta puse einu unsure.gif Kazin ar vel tik nebus tas rukas ant akiu uzkrites... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 27 rugpjūčio 2011 - 21:41
neiste, man tai linksmai žiūrisi biggrin.gif Tik metus pirmą žvilgsnį nelabai buvo aišku, kas čia ir kur, bet įsižiūrėjus ir panagrinėjus, tai linksma tapo biggrin.gif (linksmybės, karuselės, o paskui poilsis ant suoliuko)
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 27, 15:29)
Jeugu nelis, ryt varau fotkint i si parka.  yahoo.gif

kaip noretau bigsmile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 27, 17:04)
Dvi nuotraukos bliku temai. Vos spejau padaryti, pries orui galutinai subjurant  doh.gif Gaila, kad levandai ryskumo truksta. Makro objektyvas be trikojo, fotografuojant is arti - man kol kas neiveikiamas issukis...  verysad.gif

man pirma 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 27, 17:40)
šiaip jo, maišomi blikai su bokeh..smile.gif

gal galima butu pora pavyzdiu skirtumui suprasti blush2.gif ? cia as toms, kas netingi aisku
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 27, 21:37)
O dėl požiūrio nesupratau??? Pirmą pastraipą jeigu galima tiksliau biggrin.gif

Na, sakei, kad nedrąskai žmonių piniginių. Aš nieko prieš, kad ir iškart nusipirkus veidrodį ( biggrin.gif ), tik va norėtųsi tada kažko savito, nematyto ar bent kokybiško (tai net ne PS). O PS kankink. Čia ne vienos dienos darbas... Kartais padeda.
Gal kiti mano, kad to nereikia, bet pasakysiu žiauriai, manau, kad šiais laikais tai tiesiog atsilikimas unsure.gif

Kodėl aš juos lepinu?
Na, nenoriu plėstis blush2.gif Suprantu, kad reikia modelių, kaip kitaip... Bet. Na, pripras, tenkins tokios...
Šiaip ar taip pokolkas tai visiem patiko
Pastebėjau, kad kai kuriems to užtenka. Fotografuoja net vestuves (oi ***, koks sunkus darbas, čia OT laugh.gif )
Reiktų mažiau žiūrėti kitų nuomonių, nes man kartais nuostabą kelia - fotosesijas organizuoja kas netingi, koks madingas reiškinys, visi patenkinti, kaifuoja... Na, gal ir smagus laiko praleidimo būdas, kita vertus, jei nemali š, koks skirtumas, tegul muilina kas netingi. Jei dirbsi - nepražūsi. Visur taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 27 rugpjūčio 2011 - 21:57
QUOTE(Yvette @ 2011 08 27, 23:37)
man kokybės trūksta. ir ryšio tarp dviejų foto taip pat.
musė kokia įkando man šiandien, vis kabinėjuosi prie foto.

4u.gif
truksta, taip, saule pleskino kaip pasiutus doh.gif
Deliodama sias foto galvojau apie pavadinima "Gyvenimo karusele", bet interpretaciju gali buti ivairiu, va, mamagute kitaip ja mato 4u.gif ..
rG aciu 4u.gif
Atsakyti
Šiaip aš ir pati nesu sąžininga šios profesijos atžvilgiu. Bet geram fotografui aš sumaišties nesukelsiu.

O fotografai, kurie fotografiją įsivaizduoja tik kaip hobį, nefotografuoja nėštukių pagal masinį skonį... Taip įsivaizduoju. Gal ir klaidingai įsivaizduoju.
Atsakyti
rG, kažkaip neskaniai suskaičiau. Aš nežadu sėdėt visada ant to paties suoliuko ir daryt tą patį ir taipat.
Norėtųsi kažko savito? Nu negi nusipirkus veidrodį turi iškart viskas pasikeisti. Aš dar ieškau savęs....
Kokybiško? Pirmoje žinutėje parašiau kad 50-tukas pavedė. O jei rimčiau man atrodo kad jam tuoj kaput bus. Bet čia ne tame esmė aišku, kalta aš esu, suprantu ir tai.

Paskutinė pastraipa. Čia man taikei?
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 27, 22:46)
kaip noretau bigsmile.gif

Ko noretai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 27, 21:47)
O PS kankink. Čia ne vienos dienos darbas... Kartais padeda.
Gal kiti mano, kad to nereikia, bet pasakysiu žiauriai, manau, kad šiais laikais tai tiesiog atsilikimas  unsure.gif

Oho. O naturalios, PS neapdorotos nuotraukos - irgi atsilikimas? Ar jau nebedaro niekas tokiu? As nesikabineju, jei ko, man rimtai idomu. Nes iki siol maniau, kad reikia siekti fotografuoti taip, kad PS isvis nereiketu. O jei jau kazka tvarkyt, tai labai minimaliai. Nors toks jausmas, kad tvarko visi - ir megejai, ir profai. Tai gal rimtai jau reikia imtis to PS? g.gif
Atsakyti
Šiaip įdomu paskaityt kaip čia visos masto skirtingai.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 27, 20:15)
Labai noriu patarimų. Sakykit viską ką galvojat, išgyvensiu kaip nors  biggrin.gif
Iš tikrųjų tai pergyvenu labai, nors ir nebuvo čia kažkokia tai įpareigojanti fs, tačiau vistiek kaip bebūtų noriu tobulėt, o man atrodo ... ai geriau jūs pasakykit biggrin.gif
Žiauriai šį kartą nesusitvarkiau su 50-tuku.  verysad.gif
Kažką su nustatymais primaklinau.

man tik trecia patiko 4u.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 08 27, 20:15)

pirmoje tikrai siek tiek daugiau vandens ir maziau dangaus, bet tik, kad tas debesu grozis nedingtu, o antroje, na man ji kiek tamsoka, net nezinau, gal kitaip ir buti negali blush2.gif bet siaip grazus saulelydis
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 27, 21:56)
rG, kažkaip neskaniai suskaičiau. Aš nežadu sėdėt visada ant to paties suoliuko ir daryt tą patį ir taipat.
Norėtųsi kažko savito? Nu negi nusipirkus veidrodį turi iškart viskas pasikeisti. Aš dar ieškau savęs....
Kokybiško? Pirmoje žinutėje parašiau kad 50-tukas pavedė. O jei rimčiau man atrodo kad jam tuoj kaput bus. Bet čia ne tame esmė aišku, kalta aš esu, suprantu ir tai.

Paskutinė pastraipa. Čia man taikei?

Aišku, kad ne, nebūk tokia jautri 4u.gif Aš dažnai mėgstu pakalbėti apskritai biggrin.gif

O kad ruošiesi tobulėti ir stengsies, nugi šaunu, skatinu, dirbk, tobulėk, linkiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 27, 21:56)
Oho. O naturalios, PS neapdorotos nuotraukos - irgi atsilikimas? Ar jau nebedaro niekas tokiu? As nesikabineju, jei ko, man rimtai idomu. Nes iki siol maniau, kad reikia siekti fotografuoti taip, kad PS isvis nereiketu. O jei jau kazka tvarkyt, tai labai minimaliai. Nors toks jausmas, kad tvarko visi - ir megejai, ir profai. Tai gal rimtai jau reikia imtis to PS?  g.gif

Aš pasakiau savo nuomonę apie PS. Nieko nesakau apie kokybiškas, nuostabias spalvas, kurios nepaliestos PS. Bet skaitmeninė fotografija nėra tik spalvos. Tai mano nuomonė, su ja galima ir sutikti, ir nesutikti smile.gif
Atsakyti