QUOTE(hipolite @ 2011 10 25, 14:28)
Panašiai čia viskas į mane, nors man tik 27 m.. Parasysiu kai bus antro kraujo tyrimo atsakymas, tik nezinau ar galesiu nuraminti tuo pavyzdziu ar dar labiau sunervuoti. Skaiciau skaiciau tuos forumus, tai su panasiais rezultatais tiek daug skirtingu baigciu.... O kazin gal kas zinot ar gali buti antras kraujo tyrimas jau geras, jeigu pirmas gan prastas buvo (tarp tyrimu bus 4 savaiciu skirtumas)? Ar galima butu nusiraminti, jei pirmas kraujo tyrimas blogas, o antras geras (cia apie pacius rezultatus)?
Gydytoja man sakė, kad net jei antro kraujo tyrimo rezultatai bus gėrelesni (jie gali būti geresni arba blogesni), ji man rekomenduotų vaisiaus vandenų tyrimą, bet čia jau man spręsti, sutiksiu ar ne. Tai aš jau kaip ir apsisprendžiau darytis.
O kad išeičių būna visokių, tai aišku. Bet svarbu turėt vilties ir išlaikyt kiek įmanoma ramybę

. Nes didelis jaudulys nieko į gera nepakeis...
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 10 25, 14:35)
O kam daro ta Prisca II, jei jau siuncia vaisiaus vandenu tyrimo? Kam dar laika gaisint .... As noreciau iskart vaisiaus vandenu tyrimo, nes tie visi Prisca, kazkoks marazmas ... tiek laiko viskas trunka, sitiek nervu kainuoja. Vargsiukai tie musu leliai
Labai geras klausimas. Tiesą sakant, net nežinau

. Gal yra koks nors terminas vaisiaus vandenų tyrimui, gal iki tam tikros nėštumo savaitės jis nėra tikslus? Gal kas žinote?
Bet ačiū už mintį. Reiks susisiekt su genetike. Gal išties galima PRISCA-2 apeiti.
Na va, radau info: vaisiaus vandenų tyrimą galima atlikti jau nuo 10-12 nėštumo savaitės.