QUOTE(gintule @ 2011 10 25, 15:58)
Aš taip pat vakar buvau, bet jau apie 13 val.,buvau jau pasidariusi abi PRISCAS,ėjau rezultatų - pirma buvo blogesnė, antroji geresne kažkuriame kante ,bet edvardso tikimybė abiejuose 1:112 Kas ekoskopavo tave pirmą kartą? mane Kiseliova ir daba vėl pas ją parašė, nors ji man tokia nešneki pasirodė, nu šį kartą daugiau ją paklausinėsiu.
PAPILDYTA Beje gyd minėjo, kad šiandien vakarų eksprese turi jos straipsnis pasirodyti apie genetinius tyrimus, reik paieškot paskaityt
Prieš du metus echoskopavo gyd. Rovas, tai iš jo išvis nieko neišgirdau, kol vyko procesas. O dar tas veidas akmeninis, neįskaitomas

. Tik jau po viskam tarstelėjo: "Viskas gerai". Apie raukšlę sužinojau tik iš išrašo. Vakar darė Kiseliova. Na ji šiek tiek komentavo: "Graži galvytės stuktūra, gražus stuburiukas, širdelė su 4 kamerom, dvi kojytės, dvi rankytės". Jos nuomone, vaizdas atitiko "medicininę normą". Esu pas ją su pirmu nėštumu buvusi privačiai (ne genetinei echo), tai daug kalbesnė buvo

.
O, ačiū, kad pasakei, reiks peržiūrėt
QUOTE(fishke @ 2011 10 25, 16:02)
ech, mergytės, užsiimkit kuo nors, kad kiekvieną minutę apie tai negalvot

Tas laukimas tikrai iš proto vedantis, ale......
O kaip ta Ašmonienė kaip žmogus, kalbi? Man irgi Kiseliova echo darė pirmąjį echo, bet viskas buvo ok ...
Nežinau..... rodos geriausiai iškart būtų vandenų tyrimą daryt....mažiau nervų
Aš vakar sienom lipau. Šiandien jau konstruktyviau į viską žiūriu. Gal padėjo tas apsisprendimas darytis tyrimus. Apsvarstėm su vyru visus galimus variantus... O ir darbe pasiimsiu 16-17 nėštumo savaitę atostogų, kad nereiktų aiškintis, kam reik laisvos dienos ir t.t.
Man gydytoja gerą įspūdį paliko. Ji kalba pakankamai. Plius leidžiasi klausinėjama. Tik vakar man kažkaip ir klausimai užsirišo, norėjosi kuo greičiau išeiti ir nuverkti posmą... Bėje, ji ramino, kad tik nepradėčiau labai liūdėt ar nerimauti, suteikė vilties.