Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai (III tema)

QUOTE(krr @ 2011 10 25, 15:58)
Stiprybes 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As pati vis dar laukimu gyvenu,laukiu antrojo genetikes echo unsure.gif

Jums pati genetikė daro, ar gydytoja ginekologė? Nes klp tai gydytoja genetikė tik vertina ką echo dariusi gyd surašo.
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2011 10 25, 16:02)
ech, mergytės, užsiimkit kuo nors, kad kiekvieną minutę apie tai negalvot  unsure.gif Tas laukimas tikrai iš proto vedantis, ale......
O kaip ta Ašmonienė kaip žmogus, kalbi? Man irgi Kiseliova echo darė pirmąjį echo, bet viskas buvo ok ...
Nežinau..... rodos geriausiai iškart būtų vandenų tyrimą daryt....mažiau nervų  doh.gif

Taip, gyd Ašmonienė kalbi ir noriai viską pasakoja ir man pasirodė, kad ji už tai kad pasidaryti vandenų tyrimus jei jau pradedi su genetiniais tyrimais, nes pasėji galvoje nežinomybę , o ji jau neduoda ramiai gyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2011 10 25, 15:58)
Aš taip pat vakar buvau, bet jau apie 13 val.,buvau jau pasidariusi abi PRISCAS,ėjau rezultatų -  pirma buvo blogesnė, antroji geresne kažkuriame kante ,bet edvardso tikimybė abiejuose 1:112 Kas ekoskopavo tave pirmą kartą? mane Kiseliova ir daba vėl pas ją parašė, nors ji man tokia nešneki pasirodė, nu šį kartą daugiau ją paklausinėsiu.
PAPILDYTA Beje gyd minėjo, kad šiandien vakarų eksprese turi jos straipsnis pasirodyti apie genetinius tyrimus, reik paieškot paskaityt

Prieš du metus echoskopavo gyd. Rovas, tai iš jo išvis nieko neišgirdau, kol vyko procesas. O dar tas veidas akmeninis, neįskaitomas doh.gif . Tik jau po viskam tarstelėjo: "Viskas gerai". Apie raukšlę sužinojau tik iš išrašo. Vakar darė Kiseliova. Na ji šiek tiek komentavo: "Graži galvytės stuktūra, gražus stuburiukas, širdelė su 4 kamerom, dvi kojytės, dvi rankytės". Jos nuomone, vaizdas atitiko "medicininę normą". Esu pas ją su pirmu nėštumu buvusi privačiai (ne genetinei echo), tai daug kalbesnė buvo biggrin.gif .

O, ačiū, kad pasakei, reiks peržiūrėt 4u.gif

QUOTE(fishke @ 2011 10 25, 16:02)
ech, mergytės, užsiimkit kuo nors, kad kiekvieną minutę apie tai negalvot  unsure.gif Tas laukimas tikrai iš proto vedantis, ale......
O kaip ta Ašmonienė kaip žmogus, kalbi? Man irgi Kiseliova echo darė pirmąjį echo, bet viskas buvo ok ...
Nežinau..... rodos geriausiai iškart būtų vandenų tyrimą daryt....mažiau nervų  doh.gif

Aš vakar sienom lipau. Šiandien jau konstruktyviau į viską žiūriu. Gal padėjo tas apsisprendimas darytis tyrimus. Apsvarstėm su vyru visus galimus variantus... O ir darbe pasiimsiu 16-17 nėštumo savaitę atostogų, kad nereiktų aiškintis, kam reik laisvos dienos ir t.t.

Man gydytoja gerą įspūdį paliko. Ji kalba pakankamai. Plius leidžiasi klausinėjama. Tik vakar man kažkaip ir klausimai užsirišo, norėjosi kuo greičiau išeiti ir nuverkti posmą... Bėje, ji ramino, kad tik nepradėčiau labai liūdėt ar nerimauti, suteikė vilties.
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2011 10 25, 16:08)
Jums pati genetikė daro, ar gydytoja ginekologė? Nes klp tai gydytoja genetikė tik vertina ką echo dariusi gyd surašo.

Kadangi lankausi santariskese,tai viska atlieka pati genetike smile.gif net vandenu tyrimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2011 10 25, 15:41)
Po  4u.gif  visoms laukiancioms ir pergyvenancioms...  Linkiu, kad viskas butu tik gerai , nes pati prisinervavau be galo , kol viska perejom. 
  O del PRISKA II tyrimu kaip mums genetike paaiskino (bent jau mums) dare  tiesiog todel, kad butu lengviau laukt vaisiaus vandenu tyrimo.  O vaisiaus vandenu tyrimus daro tik nuo 16 sav.  Tad buvo laiko ir pasidarem ir tuos antruosiuos , beje jie mums jau jokios rizikos jau nerode , bet tolesnius tyrimus vistiek daremes, nes nesinorejo paskui visa likusi nestumo laika pergyvent ...

Nu man antra kraujo tyrima paskyre net ir dabar kai 18 savaiciu jau yra ir kai galima butu daryt jau vandenu tyrimus. Svarstau gal gali buti del to, kad laboratorijoj irgi pasitaiko klaidu, juk gali krauja sumaisyt ar ka ne taip padaryt, tai gal gydytoja nori buti tikra, kad tas kraujas tikrai blogas...
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Kadangi vasarą teko pačiai patirti tai ką daugelis jūsų dabar išgyvena (gaila, kad istorija ne buvo su laiminga pabaiga verysad.gif ), tai karts nuo karto užsuku paskaitinėti kaip jūs gyvenat blush2.gif ax.gif

QUOTE(gintule @ 2011 10 25, 15:58)
Aš taip pat vakar buvau, bet jau apie 13 val.,buvau jau pasidariusi abi PRISCAS,ėjau rezultatų -  pirma buvo blogesnė, antroji geresne kažkuriame kante ,bet edvardso tikimybė abiejuose 1:112 Kas ekoskopavo tave pirmą kartą? mane Kiseliova ir daba vėl pas ją parašė, nors ji man tokia nešneki pasirodė, nu šį kartą daugiau ją paklausinėsiu.
PAPILDYTA Beje gyd minėjo, kad šiandien vakarų eksprese turi jos straipsnis pasirodyti apie genetinius tyrimus, reik paieškot paskaityt

http://www.ve.lt/nau...-mamoms-642640/
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2011 10 25, 16:08)

Taip, gyd Ašmonienė kalbi ir noriai viską pasakoja ir man pasirodė, kad ji už tai kad pasidaryti vandenų tyrimus jei jau pradedi su genetiniais tyrimais, nes pasėji galvoje nežinomybę , o ji jau neduoda ramiai gyventi doh.gif

na man jau didelis minusas, kad ne ji pati echoskopuoja unsure.gif Tai gal visgi kai vėl reiks, minsim kelius į Vilnių g.gif

hipolite, man net prisca I darė du kartus, kad įsitikinti, jog ne laboratorijos klaida ar pan.
Inezzza, deja statistika yra tokia, mes į ją papuolėm ir tikrai apie tai reikia kalbėt, kad būtų visokios info, o ne vien teigiama .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 25 spalio 2011 - 16:08
QUOTE(fishke @ 2011 10 25, 17:05)
na man jau didelis minusas, kad ne ji pati echoskopuoja  unsure.gif Tai gal visgi kai vėl reiks, minsim kelius į Vilnių  g.gif
Inezzza, deja statistika yra tokia, mes į ją papuolėm ir tikrai apie tai reikia kalbėt, kad būtų visokios info, o ne vien teigiama .....

ir man didelis minusas kad skirtingi gydytojai echoskopuoja... schmoll.gif

Fishke, turbut butent del tos priezasties, t.y. todel kad reikia kalbeti ne tik apie laimingas pabaigas, ir ateinu karts nuo karto cia - tam, kad galeciau suteikti info toms, kurioms tuo metu ji reikalinga...pamenu pati puikiai, kaip svarbu buvo gauti bent kazkokia minti, bent kazkokia informacijos kruopele kai teko susidurti realiai su visu tuo....atrodo info internete sotu, taciau teorija kartais prasilenkia su realybe...galu gale skirtingose istaugose tvarka del to paties dalyko skiriasi...
Atsakyti
Gavau pirmas naujienas, kad laboratorijoj yra jau mano antro kraujo tyrimo rezultatai. Bet siaip kas idomu, tai kad pirmo ir antro kraujo tyrimo laboratoriniai rezultatai skirtingi ta prasme, kad ten vertinami skirtingi dalykai (skirtingi pavadinimai tuose lapuose ivertinti skaiciais). Aisku as ten nieko nesuprantu, kol genetike nepaskaiciavo tikimybiu, bet dabar galvoju kad antrame tyrime kazkaip nagrineja kitus dalykus kraujyje ir gal tai kazkaip padeda patikslinti pirma rezultata.
Atsakyti
Gal kas galetu pasidalinti, kokie buvo genetiniu tyrimu rezultatai, kai vandenu tyrimo rezultatai buvo blogi? Norisi palyginti savuosius....
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2011 10 26, 11:46)
Gal kas galetu pasidalinti, kokie buvo genetiniu tyrimu rezultatai, kai vandenu tyrimo rezultatai buvo blogi? Norisi palyginti savuosius....

O jau jums dare vaisiaus vandenu tyrima?
Kaip Prisca II? Prasciau nei Prisca I?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 10 26, 13:39)
O jau jums dare vaisiaus vandenu tyrima?
Kaip Prisca II? Prasciau nei Prisca I?

Pakartotinio kraujo tyrimo rezultatus pasakys penktadieni (kiek zinau jau laboratotijoj yra atsakymas, bet daktare dar neisnagrinejo), bet daktare nuteike stebuklu nesitiketi ir sake, kad penktadieni greiciausiai paskirs jau vandenu tyrimo laika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hipolite: 26 spalio 2011 - 12:53
QUOTE(hipolite @ 2011 10 26, 11:46)

ES:50,vandenu tyrimas ta patvirtino unsure.gif
Atsakyti