Sveikos,turiu klausimuką. Dariausi kraujo tyrimą ir echo 13 sav., antras kraujas bus 16 sav. Ar jo metu vėl kartos echo? Esu iš tiesų nusivylusi, genetikė dirba Klaipėdoje (aš klaipėdietė), tai va su antrąja dukryte pas genetikų buvau Vilniuje, o dabar jau atseit progresas, genetikai pas mus. Bet man pasirodė kažkoks marazmas

Nežinau, ar mane nėštumas taip veikia, kad nervinuosi, naktim nebepamiegu...bet man taip nerimtai pasirodė

Vilniuje echo darė pati genetikė, o čia genetikė kažkokia plerza, anketą pakišo po nosim, išdavė lapelius kraujui ir ate iki rugsėjo 19, kai bus visi atsakymai. Echo darė kažkokia eilinė gyd., nes deja mano šaunioji ginė buvo seminare

Tai ką ten, raukšlę pamatavo, nosytę, ūgį ir dar truputuką., kelis organiukus, atrodo, viskas tvarkoje. Bet kai palyginu su genetike Vilniuje, tai čia mažų vaikų žaidimas

Ten mums visus pirštukus suskaičiavo, diafragmą pačią pirmą apžiūrėjo (dėl to man priklauso genetiniai tyrimai, nes pirmas mano kūdikėlis buvo su šia problema), virkštelės kraujagysles ir visa kita, ir lytį pasakė, net nebuvo klausimo, kad matys ar nematys, viską jie ten mato. O man šita kur darė echo, tipo sako, diafragmą išvis sunku įžiūrėt, na žodžiu, man ko tai baisiai liūdna, ką daryt??