Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai (III tema)

Sveikos clap.gif clap.gif clap.gif

niugi antras kraujo tyrimas ES 1:22000 clap.gif
bendra biochemine 1:6000 clap_1.gif clap_1.gif

zinokit dziaugiuosi labiau nei teigiama HCG gavus. Cia kaip trecia karta suzinoti,kad laukiesi.. (antras buvo,kai 5sav. dar nieko nemate gimdoj ir dave siuntima LAP daryti,nes sake garantuotai negimdinis, bet ishlindo mano kruopa po keliu dienu smile.gif )

Zzodziu dar vaziuosiu 5dieni pas E.Beniusiene, kad viska uztvirtintu, bet telefonu genetike I.Poceviciene (beje, labai zmogishka ir jautri gydytoja) nuramino,kad tikrai viskas turi buti gerai. wub.gif wub.gif

Norma, sekmes! tikrai manau,kad tiesiog nevykes likimo pokshtas buvo, o jus svieki ir tu greitai busi laiminga nestuke.gif , aplenkusi sita tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 13, 17:15)
Sveikos  clap.gif  clap.gif  clap.gif

niugi antras kraujo tyrimas  ES 1:22000 clap.gif 
bendra biochemine 1:6000  clap_1.gif  clap_1.gif
zinokit dziaugiuosi labiau nei teigiama HCG gavus. Cia kaip trecia karta suzinoti,kad laukiesi.. (antras buvo,kai 5sav. dar nieko nemate gimdoj ir  dave siuntima LAP daryti,nes sake garantuotai negimdinis, bet ishlindo mano kruopa po keliu dienu smile.gif )

Zzodziu dar vaziuosiu 5dieni pas E.Beniusiene, kad viska uztvirtintu, bet telefonu genetike I.Poceviciene (beje, labai zmogishka ir jautri gydytoja) nuramino,kad tikrai viskas turi buti gerai.  wub.gif  wub.gif

Norma, sekmes! tikrai manau,kad tiesiog nevykes likimo pokshtas buvo, o jus svieki ir tu greitai busi laiminga  nestuke.gif , aplenkusi sita tema  4u.gif

IdeaFixe, sveikinu jus, kazkaip tikejau, kad jums nieko ten nepatvirtins drinks_cheers.gif
O mes bandysim is visko kapstytis, ir vel kazkada nestuke.gif Nesustosim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 13, 16:15)

Puikios žinios bigsmile.gif .

O aš ketvirtadienį vakarop sužinosiu vaisiaus vandenų tyrimo rezultatus (darė kariotipo tyrimą, laukiu jau 3 savaitės). Bijau...
Atsakyti
QUOTE(Druoja @ 2011 12 13, 19:06)
Puikios žinios  bigsmile.gif .

O aš ketvirtadienį vakarop sužinosiu vaisiaus vandenų tyrimo rezultatus (darė kariotipo tyrimą, laukiu jau 3 savaitės). Bijau...

Druoja, laikom kumscius uz jus, uzteks jau geguziukams nesisekt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Druoja @ 2011 12 13, 19:06)
Puikios žinios  bigsmile.gif .

4u.gif viskas turi buti gerai, juk tokios sventes, nors zinau,kad mazai guodzia tokios kalbos, bet lb linkiu tik geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 12 13, 18:11)
Druoja, laikom kumscius uz jus, uzteks jau geguziukams nesisekt  drinks_cheers.gif

QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 13, 18:54)
4u.gif viskas turi buti gerai, juk tokios sventes, nors zinau,kad mazai guodzia tokios kalbos, bet lb linkiu tik geru rezultatu smile.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif
Jau pradėjau jausti judesiukus, būtų žiauru... verysad.gif Tikiuosi, kad galėsiu jais džiaugtis be jokio tamsaus nerimo 4u.gif
Atsakyti
---
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bučkis:): 13 gruodžio 2011 - 21:00
QUOTE(norma @ 2011 12 13, 17:01)
Sveikos, mes ir siandien su vyru pridavem kraujuka kariotipo tyrimui. Laukiam dabar atsakymu su baime  unsure.gif

4u.gif palaikysim kumštelius.
Merginos, įdomu ar skiriasi nešiojimas nesveiko kūdikėlio ir sveiko. Atleiskit gal durnas klausimas, bet gal kartais sveikata tada prastesnė, ar persileidimo kokie požymiai didesni, nžn kaip paaiškinti.
Aš rodžiau savo tą nesąmoningą lapą iš KMUK- bet va į Vilnių taip ir nevažiuoju- tiesiog viduje tokia ramybė , ryt antras kraujo tyrimas bet aš visiškai rami, man net mintis jokia nekyla, kad kažkas galėtų būti ne taip unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 13, 17:15)

niugi antras kraujo tyrimas  ES 1:22000 clap.gif 
bendra biochemine 1:6000  clap_1.gif  clap_1.gif
zinokit dziaugiuosi labiau nei teigiama HCG gavus. Cia kaip trecia karta suzinoti,kad laukiesi.. (antras buvo,kai 5sav. dar nieko nemate gimdoj ir  dave siuntima LAP daryti,nes sake garantuotai negimdinis, bet ishlindo mano kruopa po keliu dienu smile.gif )

Zzodziu dar vaziuosiu 5dieni pas E.Beniusiene, kad viska uztvirtintu, bet telefonu genetike I.Poceviciene (beje, labai zmogishka ir jautri gydytoja) nuramino,kad tikrai viskas turi buti gerai.  wub.gif  wub.gif

Norma, sekmes! tikrai manau,kad tiesiog nevykes likimo pokshtas buvo, o jus svieki ir tu greitai busi laiminga  nestuke.gif , aplenkusi sita tema  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif super žinios- labai džiaugiuosi už jus thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Sugarlee,2011 12 14, 10:42]
Merginos, įdomu ar skiriasi nešiojimas nesveiko kūdikėlio ir sveiko. Atleiskit gal durnas klausimas, bet gal kartais sveikata tada prastesnė, ar persileidimo kokie požymiai didesni, nžn kaip paaiškinti.
tikrai niekuo nesiskiria,bent man taip buvo
Atsakyti
[quote=vilma37,2011 12 14, 11:56]
[quote=Sugarlee,2011 12 14, 10:42]
tikrai niekuo nesiskiria,bent man taip buvo
[/quote]

Kaip zinia, mums diagnozavo ES. Bet nestumas mano , bent jau iki 16 savaites buvo labai lengvas, nei karto manes nei pykino, nei man ka skaudejo. Vienu zodziu, itartinai per gerai jauciaus. Bet as galvoju, kad cia visai nereiktu susieti tu dalyku ....
Gal dar merginos pasisakys is savo patirties.
Papildyta:
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2011 12 14, 11:51)
laba diena
noreciau patarimo
pas genetike pateksiu konsultacijai geriausiu atveju kai bus 13sav ir 1d. arba 13sav 2d Kiek zinau kraujo tyrima butina padaryti iki 13+6d. tai kaip ir speciau. o echo irgi panasiai butu g.gif  tai galvoju gal echo pasidaryt iki to laiko? bet tada butu 11sav ir 2 d. g.gif  Ar ne per anksti? nes talonas tik tokia diena pas gydytoja kuri daro genetines echo g.gif Kuris variantas echo geresnis ar 11ir 2 d ar jau 13 su puse? g.gif
labai dekoju 4u.gif

Jus is kokio miesto?
As jau turiu patirties, ir zinau kad su sekanciu nestuke.gif , lankysiuosi kad ir pas privacia genetike, kuri viska nuo .... iki .... daro. Nes is jusu parasymo, supratau, kad lankysites Kauno klinikose.
Mus kai echoskopavo ginekologe, o po kraujo tyrimo pasake, kad didziule rizika, ir kreipkites pas genetikus. Pasiskambinau genetikams , taloneli mums pasiule po dvieju savaiciu .... Buciau isprotejus.
Jei neturite galimybiu lankytis privaciai, ir gaunate tik toki laika, manau ta 13 sav su puse tinka ir pirminiam echoskopavimui ir pirmam kraujukui. Nes jus kaip ir telpat i tuos remus Prisca I tyrimams.
Atsakyti
IdeaFixe, clap.gif
Norma, kantrybes, ir kuo daugiau tikejimo, kad viskas bus ok! Juk stebuklu metas prasideda.. smile.gif
Sugarlee, ryt ims tik krauja, ar ir echo darys, gal zn? Man kita savaite irgi laukia antras apsilankymas..
Atsakyti
QUOTE(PaslaptingojiElaja @ 2011 12 14, 16:14)
IdeaFixeclap.gif
Norma, kantrybes, ir kuo daugiau tikejimo, kad viskas bus ok! Juk stebuklu metas prasideda..  smile.gif
Sugarlee, ryt ims tik krauja, ar ir echo darys, gal zn? Man kita savaite irgi laukia antras apsilankymas..

Eisiu poryt- t.y. penktadienį, apie 15val.- kad kraują ims tai tikrai žinau, o va dėl echo tai net nežinau. Bet pirmadienį parašysiu ką ten darys, nes savaitgaliais prie PC neprisėdu- darbe ir taip akis išvarvinu smile.gif
Atsakyti