[quote=vilma37,2011 12 14, 11:56]
[quote=Sugarlee,2011 12 14, 10:42]

palaikysim kumštelius.
Merginos, įdomu ar skiriasi nešiojimas nesveiko kūdikėlio ir sveiko. Atleiskit gal durnas klausimas, bet gal kartais sveikata tada prastesnė, ar persileidimo kokie požymiai didesni, nžn kaip paaiškinti.
tikrai niekuo nesiskiria,bent man taip buvo
[/quote]
Kaip zinia, mums diagnozavo ES. Bet nestumas mano , bent jau iki 16 savaites buvo labai lengvas, nei karto manes nei pykino, nei man ka skaudejo. Vienu zodziu, itartinai per gerai jauciaus. Bet as galvoju, kad cia visai nereiktu susieti tu dalyku ....
Gal dar merginos pasisakys is savo patirties.
Papildyta:
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2011 12 14, 11:51)
laba diena
noreciau patarimo
pas genetike pateksiu konsultacijai geriausiu atveju kai bus 13sav ir 1d. arba 13sav 2d Kiek zinau kraujo tyrima butina padaryti iki 13+6d. tai kaip ir speciau. o echo irgi panasiai butu

tai galvoju gal echo pasidaryt iki to laiko? bet tada butu 11sav ir 2 d.

Ar ne per anksti? nes talonas tik tokia diena pas gydytoja kuri daro genetines echo

Kuris variantas echo geresnis ar 11ir 2 d ar jau 13 su puse?
labai dekoju
Jus is kokio miesto?
As jau turiu patirties, ir zinau kad su sekanciu

, lankysiuosi kad ir pas privacia genetike, kuri viska nuo .... iki .... daro. Nes is jusu parasymo, supratau, kad lankysites Kauno klinikose.
Mus kai echoskopavo ginekologe, o po kraujo tyrimo pasake, kad didziule rizika, ir kreipkites pas genetikus. Pasiskambinau genetikams , taloneli mums pasiule po dvieju savaiciu .... Buciau isprotejus.
Jei neturite galimybiu lankytis privaciai, ir gaunate tik toki laika, manau ta 13 sav su puse tinka ir pirminiam echoskopavimui ir pirmam kraujukui. Nes jus kaip ir telpat i tuos remus Prisca I tyrimams.