Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai (III tema)

QUOTE(Sugarlee @ 2011 12 14, 16:33)
Eisiu poryt- t.y. penktadienį, apie 15val.- kad kraują ims tai tikrai žinau, o va dėl echo tai net nežinau. Bet pirmadienį parašysiu ką ten darys, nes savaitgaliais prie PC neprisėdu- darbe ir taip akis išvarvinu smile.gif

Suprantama, as taip pat stengiuosi savaitgaliais prie pc nesesti.. Tuomet lauksiu naujienu pirmadieni wink.gif
Atsakyti
Druoja, man jau pirshta skauda nuo f5 spaudinejimo smile.gif Tikiuosi,kad viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 15, 13:52)
Druoja, man jau pirshta skauda nuo f5 spaudinejimo smile.gif Tikiuosi,kad viskas ok 4u.gif

4u.gif
Oi, dar pailsėk smile.gif . Man liepė skambintis 15-15.30. Bet neperspėjo, kad gali atostogauti unsure.gif . Tai dar gali būti, kad šiandien ir nesužinosiu unsure.gif .

O kitos, kurios Kaune tyrėtės ir dėl rezultatų gydytojoms skambinot, gal galit Nr. parašyti? Nes net neįsivaizduoju, kur reiks galų ieškoti. Konsultacinėje poliklinikoje ar akušerijos-ginekologijos klinikoje? Kur tie genetikai ten sėdi g.gif ?
Atsakyti
Druoja,

as del kraujo,tai skambinau i genetiku kabineta konsultacinej poliklinikoj. 8-37 326 711. Ten paklause,kas konsultavo mane tam kabinete ir pagal pavarde susake duomenis. Pabandyk ir tu,jei nepavyks savais kanalais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 15, 14:13)
Druoja,

as del kraujo,tai skambinau i genetiku kabineta konsultacinej poliklinikoj. 8-37 326 711. Ten paklause,kas konsultavo mane tam kabinete ir pagal pavarde susake duomenis. Pabandyk ir tu,jei nepavyks savais kanalais smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pavyko prisiskambinti gydytojai į mobilų, bet dar neturi rezultatų iš laboratorijos, liepė perskambinti... O juk laukiu jau 3 savaites+1 dieną doh.gif
Atsakyti
Bet laukti buvo verta. Kariotipas geras. Priscos I ir II rizikingi įtarimai nepasitvirtino!!!!!
Ir laukiames berniuko wub.gif

Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif Ir tikiuosi, kad mano istorija įkvėps palengvėjimo ir viltiems toms, kurių dar laukia tyrimai ar pradiniai tyrimai nebuvo geri 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Druoja @ 2011 12 15, 16:28)
Bet laukti buvo verta. Kariotipas geras. Priscos I ir II rizikingi įtarimai nepasitvirtino!!!!!
Ir laukiames berniuko  wub.gif

Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif  Ir tikiuosi, kad mano istorija įkvėps palengvėjimo ir viltiems toms, kurių dar laukia tyrimai ar pradiniai tyrimai nebuvo geri 4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai labai ir dar karta labai labai sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
zinau sita palengvejimo dziaugsma smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif  Ir tikiuosi, kad mano istorija įkvėps palengvėjimo ir viltiems toms, kurių dar laukia tyrimai ar pradiniai tyrimai nebuvo geri 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif super - labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Druoja @ 2011 12 15, 17:28)

Sveikinimai , taip smagu kai viskas gerai baigiasi . rolleyes.gif Tai jau toliau lengvo ir ramaus leliuko augimo
Atsakyti
Druoja, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

Druoja 4u.gif berniukas wub.gif
Atsakyti