Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai (III tema)

QUOTE(Bobulka @ 2011 12 17, 12:55)
ačiū, tau uz zinute.as irgi zinau, kaip pasielgsiu, ir nors dar net judesiu nejauciu, bet atrodo...siaubas...vyras 2 metus ikalbinejo treciam vaikui. jis tai juos dievina ir padeda 100 proc. o as vis maniua - du turiu, siais laikais sociai. bet kai netiketai pastojau su ta extra kontacepcija, kur galimybe tik 3proc...o db dauno rizika buvo tik del amziaus 1 is 50, ir as sugebejau i ta pataikyti..sianakt maniau skyle praverksiu pagalveje, bet is tikro as tik dabar suprantu, akd ir prarasti negimusi, ir gimusi -pamilta-praauginta , ir net kai zusta suauges vaikas - ta skausmas neismatuojamas. Ir gerai, jei yra kas salia tuo metu atkisa peti ar palaiko uz rankos...  o jus tikrai bandykit. juk turi pasisekti. juk negali Dievas bausti du kartus.
Papildyta:
aciu Spinduliuk, jei tu tai iveikei, iveiksiu ir as. Tikiuosi per savaitgali visas asaras isverkti, akd kita antradieni apsibliovusiu uztinusiu veidu zmoniu negasdinciau. o kaip mano, ar gali buti 2 Daunai is eiles....? jei mes dar pabandytume?...

Labas , nors mums jau viskas praeity , bet vis ir vis dar sugriztu i sia tema .
Isivaizduoju kaip dabar jauciates , stiprybes jums
console.gif
Deja nors dauguma tyrimu paneigia itarimus , visdelto kazkas patenka i tuos nelemtus procentus verysad.gif
O kiek mums aiskino genetikai 2 Dauno atvejai vienoje seimoje kaip ir neimanomas atvejis. Taip, kad gal visdelto prabegus kazkiek laiko pabandykit dar syki... Sekmes jums ir laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2011 12 17, 13:11)
Labas , nors mums jau viskas praeity , bet vis ir vis dar sugriztu i sia tema .
  Isivaizduoju kaip dabar jauciates , stiprybes jums
console.gif 
  Deja nors dauguma tyrimu paneigia itarimus , visdelto kazkas patenka i tuos nelemtus procentus  verysad.gif 
  O kiek mums aiskino genetikai 2 Dauno atvejai vienoje seimoje kaip ir neimanomas atvejis. Taip, kad gal visdelto prabegus kazkiek laiko pabandykit dar syki...  Sekmes jums ir laikykites  4u.gif

ačiū, labai noriu tuo tiketi. kaip smagu matyti tavo profili - vaikai panasaus amziaus ir viena pakeliui...smile.gif sekmes visokeriopos:)
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2011 12 17, 10:55)
o kaip mano, ar gali buti 2 Daunai is eiles....? jei mes dar pabandytume?...

kaip man sakė, kad nesant apsigimimų tarp artimų giminaičių, telieka tik populiacinė tikimybė, tad du kartai iš eilės jau būtų sunkiai įmanoma. Be abejo bandykit 4u.gif
Atsakyti
laba diena,

kiekvieną dieną skaitinėju jūsų posmus, ir taip jau koki du mėnesiai smile.gif laukiuosi trečio vaikelio ir man 37 metai smile.gif nei viena kartą net negalvojau darytis tokių tyrimų ir su pirmai vaikais nesidariau, galbūt todėl, kad buvau jaunesnė ir nelabai domėjausi tokiais dalykais, ir ačiū dievui 4u.gif bet dabar buvau tam priversta, nes pagal amžių man pasiūlė juos darytis, ir žinokit kuo dagiau skaitydama jūsų posmus tuo dauiau bijau. kraujo tyrimai dviejų pirmų sindromų buvo geri, o va dauno1:234. Apsiraminau ir pagalvojau, viskas bus gerai. atsisakiau vandenų tyrimo, pasitarus su daktare. Bet kai paskaitai žinutes, kad visgi vandenų tyrimas prie panašios tokimybės parodė teigiamą rezultatą, baisu pasidaro verysad.gif ir sakiau sau nelysiu, neskaitysiu daugiau, bet nebesuprantu savęs, kaip dabar nusiraminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2011 12 18, 13:18)
laba diena,

kiekvieną dieną skaitinėju jūsų posmus, ir taip jau koki du mėnesiai  smile.gif  laukiuosi trečio vaikelio ir man 37 metai  smile.gif  nei viena kartą net negalvojau darytis tokių tyrimų ir su pirmai vaikais nesidariau, galbūt todėl, kad buvau jaunesnė ir nelabai domėjausi tokiais dalykais, ir ačiū dievui  4u.gif  bet dabar buvau tam priversta, nes pagal amžių man pasiūlė juos darytis, ir žinokit kuo dagiau skaitydama jūsų posmus tuo dauiau bijau. kraujo tyrimai dviejų pirmų sindromų buvo geri, o va dauno1:234. Apsiraminau ir pagalvojau, viskas bus gerai. atsisakiau vandenų tyrimo, pasitarus su daktare. Bet kai paskaitai žinutes, kad visgi vandenų tyrimas prie panašios tokimybės parodė teigiamą rezultatą, baisu pasidaro  verysad.gif ir sakiau sau nelysiu, neskaitysiu daugiau, bet nebesuprantu savęs, kaip dabar nusiraminti  doh.gif

Mano situacija panaši, mano amžiaus rizika 1:240, visos kitos, echo, kraujo normaliai.Bet dabar laukiu antro kraujo tyrimo, ir jei bus bent kiek netikrumo tikrai darysiuosi vaisiaus vandenų tyrimą.Na jei tavo atveju tyrimą darytis per vėlu, tiesiog liaukis skaičiusi šią temą ir mėgaukis laukimu. ir nusiteikti tik pačiam geriausiui- to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2011 12 18, 13:18)
laba diena,

kiekvieną dieną skaitinėju jūsų posmus, ir taip jau koki du mėnesiai  smile.gif  laukiuosi trečio vaikelio ir man 37 metai  smile.gif  nei viena kartą net negalvojau darytis tokių tyrimų ir su pirmai vaikais nesidariau, galbūt todėl, kad buvau jaunesnė ir nelabai domėjausi tokiais dalykais, ir ačiū dievui  4u.gif  bet dabar buvau tam priversta, nes pagal amžių man pasiūlė juos darytis, ir žinokit kuo dagiau skaitydama jūsų posmus tuo dauiau bijau. kraujo tyrimai dviejų pirmų sindromų buvo geri, o va dauno1:234. Apsiraminau ir pagalvojau, viskas bus gerai. atsisakiau vandenų tyrimo, pasitarus su daktare. Bet kai paskaitai žinutes, kad visgi vandenų tyrimas prie panašios tokimybės parodė teigiamą rezultatą, baisu pasidaro  verysad.gif ir sakiau sau nelysiu, neskaitysiu daugiau, bet nebesuprantu savęs, kaip dabar nusiraminti  doh.gif

O kiek jums savaiteliu jau?
Atsakyti
QUOTE(PaslaptingojiElaja @ 2011 12 14, 16:14)
IdeaFixeclap.gif
Norma, kantrybes, ir kuo daugiau tikejimo, kad viskas bus ok! Juk stebuklu metas prasideda..  smile.gif
Sugarlee, ryt ims tik krauja, ar ir echo darys, gal zn? Man kita savaite irgi laukia antras apsilankymas..

Na pasijungiau anksčiau, tai pranešu: pas gydytoją Pocevičienę papuoliau. Nieko ten man nedarė, tiesiog pakomentavo skaičiukus- ta pati man sakė ir mano ginė. Tik išrašė kraujo tyrimui lapeli kai jau bus 16sav. ir viskas. Ir liepė ateiti po naujų m. gal sausio 6d atsakymo. Dar paklausinėjo ką ir per pirmąji apsilankymą kai echo darė. Tai tiek .
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 12 18, 14:25)
O kiek jums savaiteliu jau?

kažkur apie 18 smile.gif kraujo tyrimą mums darė vadinamą 2, nes pirmą kartą tik echo padarė, nes kelios dienos per vėlu buvo kraujo pirmam tyrimui doh.gif , kažkaip žiūrint ehoskopu vietoje turėtų būti 13 su biškučiu savaičių, joms rodė apie 14,5 kažkur savaičių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 18 gruodžio 2011 - 14:39
QUOTE(vilmuke @ 2011 12 18, 15:39)
kažkur apie 18  smile.gif kraujo tyrimą mums darė vadinamą 2, nes pirmą kartą tik echo padarė, nes kelios dienos per vėlu buvo kraujo pirmam tyrimui  doh.gif , kažkaip žiūrint ehoskopu vietoje turėtų būti 13 su biškučiu savaičių, joms rodė apie 14,5 kažkur savaičių  g.gif

Siaip vaisiaus vandenu tyrimui dar ne velu, bet cia jums sprest. Minejot, kad vistiek ramybes neduoda. Na, as tai daryciausi del sventos ramybes. Tas tyrimas tikrai nieko baisaus, nezinau ko jo taip bijot.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
hmm.. o jei aš telefonu atsisakiau vandenų tyrimo, tai jau viskas ar kaip? g.gif jau dabar nemokamai negaučiau siuntimo?? labai galvoju ta tema visą vakarą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2011 12 18, 20:55)
hmm.. o jei aš telefonu atsisakiau vandenų tyrimo, tai jau viskas ar kaip?  g.gif  jau dabar nemokamai negaučiau siuntimo?? labai galvoju ta tema visą vakarą  doh.gif

As manau, kad gautumet. Skambinkite savo genetikei ir tikrai sutarsit.
O kur lanketes?
Pasakysite, kad per skubotai atsisaket, o dabar galbut noretumet to tyrimo. Manau turite teise prasyt.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2011 12 18, 12:18)
laba diena,

Labas Vilmuk, jeigu tik gali - darykis. as irgi ejau per tai vien del sventos ramybes , galvoju jau geriau pasidarysiu ir iki 9 men galo busiu rami. man 36 metai, laukiuosi 3. echo - idealus, jokiu nukrypimu, tik kraujyje hormonu per daug. tikimybe - 1 is 219. vandenu tyrimas visai neskausmingas, baksteli taip, kaip lengvai i ranka isignybtum. tada dar echoskopu parode, kad vaikas net pozos nepakeite, pulsas toks pat, jis ramiai kaip belgas guli. uztruko gal 5 min. po 3 dienu paskambinau atsakymo, ir laukiau tik geru naujienu. bet - Daunas. man zeme slysta is po koju, nes puikiai zinau, ka darysiu. negaliu pasmerkt savo seimos ir busimo mazylio dar didenems kancioms..palaiko tik vaiaki ir vyras, nes as jau skele pagalvej praverkiau...ir dekoju genetikei, kad as tai zuzinojau db, kai man 18 sav, o ne gimus kudikiui... Darykis, tikrai verta. nebent tu auginsi koks begimtų. tada keliu kepurę prieš tavo stiprybę. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuke @ 2011 12 18, 19:55)
hmm.. o jei aš telefonu atsisakiau vandenų tyrimo, tai jau viskas ar kaip?  g.gif  jau dabar nemokamai negaučiau siuntimo?? labai galvoju ta tema visą vakarą  doh.gif

as kai daraius Priska I ir atsakyma suzinojau telefonu. tai man telefonu ir pasiule ta tyrima ir as is kart sutikau. per registratura - be sansu - eiles dideles, bandyk skambinti genetikei tiesiai. tikrai susitarsi. kaip supratau, ten kiekviena pirmadieni im vandenis, o penktadieniais atsakymai. kaip Normute sako - tikrai bandyk. man ta diena padare echo, nusiunte kraujo priduot, tada eme vandenis ir tada dar konsultacija. bet kadangi musu buvo gal 7 mergaites, tai jas visas is eiles"tvarko", ty visoms is eiles, echo, visoms is eiles kraujas ir t.t.
Atsakyti