Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai (III tema)

String linkiu sekmes ir tikiu, kad viskas bus gerai. 4u.gif sekmes ir lauksim aisku tik su gerais atsakymais...
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2011 09 19, 09:27)
String linkiu sekmes ir tikiu, kad viskas bus gerai.  4u.gif  sekmes ir lauksim aisku tik su gerais atsakymais...

Aš jau po genetikų biggrin.gif Kraujo tyrimai geri, vandenų tirti nerekomenduoja, tai ir atsisakiau. Visų skaičiukų nepamenu, amžiaus rizika didžiausia, I trimestro 1:penkių šimtų kažkiek, II trimestro - 1:septynių šimtų kažkiek, visi skaičiai labai geri sakė, virš vidurkio, 1:10000. Taip kad manau galiu kažkiek jau būt rami (vis tiek niekas 100 proc. neduoda, tai lieka tik tikėti, kad viskas bus gerai wub.gif ).
Atsakyti
Mergytės, gal kas esate iš Šiaulių ir žinote, ar čia atliekami vaisiaus vandenų tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(Renule @ 2011 09 21, 23:01)
Mergytės, gal kas esate iš Šiaulių ir žinote, ar čia atliekami vaisiaus vandenų tyrimai?

Galima sakyti , kad as is Siauliu . Deja cia vaisiaus vandenu tyrimai neatliekami. Turi vaziuoti i Kauna arba Vilniu . Siauliuose pasidaryti galima tik PRISKA tyrimus
Atsakyti
II trimestre (16 sav.) pasidariau PRISCA tyrimus. Vakar gavau atsakymus (man 30 m.): Tr. 21 biocheminė rizika - 1:1048; amžiaus rizika - 1:663; nervin. vamzdelio defekt. riz. - 1: 1052. Su gydytoja dar nebuvau susitikusi, tai kažin, ar čia geri tyrimai? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif

O gal galit (turit) įmesti linką kur būtų parašyta rizikos skaičiai pagal amžių visiems baisiesiams sindromams?
Niekur nerandu unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,

jungiuosi i buri.
Gal galetumet tiksliai surasyti, kur Vilniuje ir Kaune atliekami vaisiaus vandenu tyrimai?
Pasidariau PRISCA. Deja, rezultatai nedziuginantys sad.gif Visai.
Todel noreciau zinoti, kur Vilniuje ir Kaune atliekami tie tyrimai. Butu smagu, jei parasytumete kokias tu istaigu nuorodas ar telefonus.
Dekoju is anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2011 09 26, 11:58)
Laba diena,

jungiuosi i buri.
Gal galetumet tiksliai surasyti, kur Vilniuje ir Kaune atliekami vaisiaus vandenu tyrimai?
Pasidariau PRISCA. Deja, rezultatai nedziuginantys sad.gif Visai.
Todel noreciau zinoti, kur Vilniuje ir Kaune atliekami tie tyrimai. Butu smagu, jei parasytumete kokias tu istaigu nuorodas ar telefonus.
Dekoju is anksto. 4u.gif

Laba
Kaune tai butu Kauno klinikose Eiveniu g 2 , deja telefono nebeturiu doh.gif
O Vilniuje tai Santariskiu 2 , tel 852365116

Sekmes ir tikiu, kad viskas bus gerai . Musu PRISKA tyrimai irgi labai prasti buvo , bet va viskas baigesi gerai . Kiek domejausi tai labai jau nepatikimi vis delto tie Priska tyrimai....
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2011 09 26, 10:08)
Laba
Kaune tai butu Kauno  klinikose Eiveniu g 2 , deja telefono nebeturiu  doh.gif 
  O Vilniuje tai Santariskiu 2 , tel 852365116

Sekmes ir tikiu, kad viskas bus gerai . Musu PRISKA tyrimai irgi labai prasti buvo , bet va viskas baigesi gerai . Kiek domejausi tai labai jau nepatikimi vis delto tie  Priska tyrimai....

Aciu.
Deja, Vilniuje pasiskambinau ir priimtu tik 11.20 diena doh.gif Per toli.
O Kaune 10.17. Bet irgi labai velu, sakyciau. g.gif

Iki kada reikia atlikti ta tyrima? Man jau dabar eina 17 savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2011 09 26, 12:26)
Aciu.
Deja, Vilniuje pasiskambinau ir priimtu tik 11.20 diena  doh.gif Per toli.
O Kaune 10.17. Bet irgi labai velu, sakyciau. g.gif

Iki kada reikia atlikti ta tyrima? Man jau dabar eina 17 savaite  doh.gif

Vilniuje skubiai ir manau be eilių daro Genetikos klinikoje, tel. 8-5-2300573. Esu klaususi, kaina 850 Lt berods, o padaro kažkaip greitai ten, ar per dieną, ar per dvi... nepamenu dabar. Ten dirba genetikės iš Santariškių
Papildyta:
QUOTE(Renule @ 2011 09 23, 00:38)
II trimestre (16 sav.) pasidariau PRISCA tyrimus. Vakar gavau atsakymus (man 30 m.): Tr. 21 biocheminė rizika - 1:1048; amžiaus rizika - 1:663; nervin. vamzdelio defekt. riz. - 1: 1052. Su gydytoja dar nebuvau susitikusi, tai kažin, ar čia geri tyrimai?  g.gif

man rodos, geri rezultatai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vario @ 2011 09 23, 15:52)
Sveikos, mergytės  4u.gif
O gal galit (turit) įmesti linką kur būtų parašyta rizikos skaičiai pagal amžių visiems baisiesiams sindromams?
Niekur nerandu  unsure.gif

Radau kelis tinklapius:

čia galima pasinagrinėti (nesupratau, kodėl jie riziką sieja su gestacijos terminu g.gif):

http://www.sonoworld...al.htm#figura04

Radau dar neišsamų- tik Daunas išskirtas ir toliau - bendrai visos trisomijos:

http://downsyndrome....Matagechart.htm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 26 rugsėjo 2011 - 10:44
QUOTE(bride @ 2011 09 26, 10:36)
Vilniuje skubiai ir manau be eilių daro Genetikos klinikoje, tel. 8-5-2300573. Esu klaususi, kaina 850 Lt berods, o padaro kažkaip greitai ten, ar per dieną, ar per dvi... nepamenu dabar. Ten dirba genetikės iš Santariškių

Aciu.
Pasiskambinau i genetikos centra. Sake, kad galetu netgi si treciadieni. Tai dabar lekiu pas gydytoja. Pasitarsim kaip cia ka daryti...
Kaina tyrimo 850 lt +250 lt uz konsultacija ir echoskopija.

Sakykit, jei gaunu siuntimai pas genetike Siauliuose, ji mane priima tarkim si sestadieni, tai siauliete genetike dar siucia pas genetikus i Kauna ar Vilniu, ar tiesiai siuncia vandenu tyrimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2011 09 26, 13:10)
Sakykit, jei gaunu siuntimai pas genetike Siauliuose, ji mane priima tarkim si sestadieni, tai siauliete genetike dar siucia pas genetikus i Kauna ar Vilniu, ar tiesiai siuncia vandenu tyrimui? g.gif

Hm, nežinau... jeigu Šiauliuose genetikė, o ne ginekologė, ir mato poreikį vaisiaus vandenų tyrimui, tai gal nebesiųs dar vienai konsultacijai pas kitą genetiką, o tiesiai tam tyrimui ... g.gif nes ir laikas eina, bet nežinau... g.gif
Atsakyti