Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 31 tema

QUOTE(tiubiteika @ 2011 08 26, 16:05)
Mergaites ar man cia vaidenasi ar kaina labai sumažejo šio grožio
http://www.jcrew.com...~~~~~/47964.jsp
buvo 29,99 ar 39,99 o dabar tik 19,99

Atpigino tikrai, buvo 29.99 ax.gif

QUOTE(pgituke @ 2011 08 26, 16:25)
Niu tai kuri nors pasirodykit, blush2.gif  nes bent kelios saket kad apsiavus atrodo graziai, MB net patinka, o ne viena nepasirodet unsure.gif

Gal Chloja pasirodys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 26 rugpjūčio 2011 - 15:31
QUOTE(pgituke @ 2011 08 26, 16:02)
MERGAITES O KURI NORS RODESI ANT MODELIUKO SU ''PORTIA'' KELNEM AR PRAZIOPSOJAU g.gif . MAN TA CHAKI SPALVA VISAI GRAZU wub.gif

Man irgi grazu wub.gif Jei teisingai isivaizduoju spalva, as jau mintyse prie daug ko jas prisiderinciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2011 08 26, 16:11)
Savita tu tokiu kelnių gerbėja o šios su dryžiukais ar tik man taip atrodo??? http://www.jcrew.com...~~~~~/28490.jsp
man labai gražus audiniu blizgumas  wub.gif

Aha, su dryziais drinks_cheers.gif Grazios kelnes.

Kadangi tema apmirus tai :
J.CREW baltinukai ir grazuoles - puikuoles kelnytes wub.gif

Kaip graziai wub.gif Kelnes turiu, marskinukus tokius irgi uzsisakiusi, gera mintis derinukui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 26, 16:46)

Kaip graziai wub.gif Kelnes turiu, marskinukus tokius irgi uzsisakiusi, gera mintis derinukui bigsmile.gif

O tarp kitko batukai karameliniai bigsmile.gif , jus cia visos sprendet dilema prie ko tokia spalva nesioti, aisku nosytes juodos, bet jei butu vienspalviai, karameles spalvos, ir dar toks pat dirziukas, tai praktiskai prie visu kelniu ar sijonu spalvu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 08 26, 16:51)
O tarp kitko batukai karameliniai bigsmile.gif , jus cia visos sprendet dilema prie ko tokia spalva nesioti, aisku nosytes juodos, bet jei butu vienspalviai, karameles spalvos, ir dar toks pat dirziukas, tai praktiskai  prie visu kelniu ar sijonu spalvu wub.gif

As ta pati pagalvojau pamaciusi drinks_cheers.gif O Jcrew yra koks sviesios-pieno-karameles spalvos dirziukas, kazkaip neuzsifiksave man tokia spalva g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 26, 17:00)
As ta pati pagalvojau pamaciusi drinks_cheers.gif O Jcrew yra koks sviesios-pieno-karameles spalvos dirziukas, kazkaip neuzsifiksave man tokia spalva g.gif  g.gif

kad buvo tikrai bent pora modeliuku kazkuriu dirziuku tokios spalvos, bet as tai vis periodiskai per sale'us is ''ASOS'' odinuku ivairiu spalvu po 3 - 8 svarus prisisiunciu, man dirziukai is Jcrew per brangus, blush2.gif o dirzai mano silpnybe rolleyes.gif
Atsakyti
J.CREW baltinukai ir grazuoles - puikuoles kelnytes wub.gif

Nelabai į temą, bet jau šitos merginos blogas thumbup.gif Turi dovaną sugebėti taip ideliai viską derint. Nėra prie ko prikibti. Viskas tobula nuo iki. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 26 rugpjūčio 2011 - 19:20
QUOTE(savita1 @ 2011 08 26, 16:10)
Man atrodo sumazejo
Papildyta:

As turejau pas kelnes, bet pardaviau, visgi skirtingai nuo kitu (cia buvo sakiusiu kad kelnes padidintos) mano nuomone jos tikrai nepadidintos schmoll.gif 2 dydis man buvo mazokos ir atrode nelabai graziai, todel net nefotkinau, nors kiek kelniu is Jcrew turiu 0-2 dydis tinka, o siu ne.

O as pirkau 00 su 90 cm klubais, tai man jos toookios padidintos pasirode, per liemeni is vis laisva bele kaip , kad grazinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 08 26, 15:02)
MERGAITES O KURI NORS RODESI ANT MODELIUKO SU ''PORTIA'' KELNEM AR PRAZIOPSOJAU g.gif . MAN TA CHAKI SPALVA VISAI GRAZU wub.gif

Po savaitgalio bandysiu pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
O kada kokia nuolaida buvo? As visa savaite cia nebuvus tai atsilikau nuo j.crew naujienu biggrin.gif

Dar gavau tuos knot batukus.Tai fantastiski,tikrai rekomenduoju.Tik jau kulno aukstumas...Bet visvien man pakankamai patogus smile.gif
Atsakyti
Idedu garsiasias PORTIA kelnes (2 dydis) smile.gif tik atsiprasau, kad nelygintos ax.gif ir fotografas fotografavo is apacios, tai foto tikrai neliekninanti, o sakyciau atvirksiai doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2011 08 28, 10:43)
Idedu garsiasias  PORTIA  kelnes (2  dydis) smile.gif tik atsiprasau, kad nelygintos ax.gif  ir  fotografas  fotografavo is  apacios, tai  foto tikrai neliekninanti, o sakyciau atvirksiai  doh.gif

Man tai labai grazios tos kelnes ir labai Jums tinka wub.gif Figura isryskina rolleyes.gif
Atsakyti