Ginny dress 2dydis
QUOTE(Laputa @ 2011 08 28, 15:11)
Turiu sita, labai grazi

QUOTE(savita1 @ 2011 08 28, 14:36)
Turiu sita, labai grazi
Del dydzio, tai 2 jauciu butu iki 90cm krutinei, nes man 4 dydis su 93cm jau kaip tik tik, galetu ir laisviau per krutine kokiu cm buti 

As galvojau sau paciupti, bet su 84 paskesiu tikrai, reiktu 0 ar net 00, nes visos ju sukneles man didokos

norejau paklaust, ar su 95 cm sedimaja dalimi pakaktu 4 dydzio kelniu/sijonu?
man labai patinka Lyn kelnes, kaip tik tokiu ieskojau pirkt, gal kas turite 4 dydi?

man labai patinka Lyn kelnes, kaip tik tokiu ieskojau pirkt, gal kas turite 4 dydi?

Pabūsiu nepopuliari, bet man Lyn kelnės neatrodo mažos, ypač jei ji ketina numesti pora centimetrų
Aišku, vaizdas kitoks nei ant modelio, bet modeliai reklamoms dažnai rengiami dydžiu didesniais rūbais, nes tokie nuotraukose geriau atrodo. Bet jei Jcrew mergaitė bandytų eiti, turbūt pamestų tas kelnes - juosmuo vos ant klubų laikosi, o audinys per kojas krenta net neprisiliesdamas

QUOTE(savita1 @ 2011 08 28, 12:49)
Manau kad graziau butu 4 dydis, nes tos klostes nebeguless graziai kai klubai didesni (na bet cia tik mano nuomone
) svarbu kiek cm liemuo, nes tu kur as turejau tai maximum kokiu 68cm turi buti, kad butu patogu vaikscioti, susikisti kokius marskinukus ar kazka panasaus.... Ju liemuo yra pakankamai siauras.

na mano liemuo kaip tik ir yra 68, klubai 97

QUOTE(Ilka* @ 2011 08 28, 16:34)
Pabūsiu nepopuliari, bet man Lyn kelnės neatrodo mažos, ypač jei ji ketina numesti pora centimetrų
Aišku, vaizdas kitoks nei ant modelio, bet modeliai reklamoms dažnai rengiami dydžiu didesniais rūbais, nes tokie nuotraukose geriau atrodo. Bet jei Jcrew mergaitė bandytų eiti, turbūt pamestų tas kelnes - juosmuo vos ant klubų laikosi, o audinys per kojas krenta net neprisiliesdamas 

QUOTE(pgituke @ 2011 08 28, 17:39)
nu man kaip ir noretusi irgi siek tiek laisvesniu, pati kai uzsidejau pirma karta is tiesu irgi galvojau - geros jas, ar vis gi reiktu didesniu....
pgituke- jusu liemuo siek tiek lieknesnis, o klubai tokie patys. Mano paprastai liemuo irgi toks buna, bet visa vasara buvau traumuota, negalejau sportuoti, tai siek tiek uzsiauginau lasinuku ant pilvo papildomai...
Nera nuolaidu ir temute tyli labai
apie kurias lino kelnes kalbat kad plyso per siule? sias?

Prižadėjau įkelt nuotraukas, tad ir rodau. Silk Taffeta gillian dress.Kokybė nekokia, savaitgalį po šventės gal gražesnių išeis pagaut
Suknytė ant mamos. Išmatavimai svarbūs tik krūtinės ir sėdamasios, nes ji tiesaus silueto beveik ir per liemenį susiveržia diržiuku. Yra kišenės
Pasiūvimas be priekaištų, labai gražiai paraukta ties kaklu
Mamos tiek krūtinė, tiek klubai apie 110cm. Dydis suknutės 10

Suknytė ant mamos. Išmatavimai svarbūs tik krūtinės ir sėdamasios, nes ji tiesaus silueto beveik ir per liemenį susiveržia diržiuku. Yra kišenės

Pasiūvimas be priekaištų, labai gražiai paraukta ties kaklu

Mamos tiek krūtinė, tiek klubai apie 110cm. Dydis suknutės 10

pats suknutės modelis labai gražus, bet man medžiaga kažkaip negražiai žiūrisi

QUOTE(tiju @ 2011 08 28, 23:00)
Su muiline neina nufotografuot, labai blizgu gaunas. Realiai taip nera