Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė II

QUOTE(annomis @ 2012 01 20, 10:06)
Sveikos, man taip pat diagnozuota ši liga, o tiksliau - gimdos adenomiozė. Gydytoja patarė gert KT (neva tai vienintelis gydymo būdas), tačiau aš esu neigiamos nuomonės apie hormoninius kontraceptikus, be to, man jie sukelia šalutinius poveikius. Ieškau gero homeopato - gal jis pasiūlys kokį natūralesnį gydymą, o kol kas geriu nakvišų aliejų ir specialią arbatėlę, kurią pirkau žolių vaistinėje.

Gal kuri žinot dar kokių natūralių enometriozės gydymo būdų?



Sveikos merginos, jungiuosi ir as I jusu buri. Kankina mane si liga po autoimunines skydliaukes hiperteriozes. Turejau ir gimdos Karl.zaizdos konizacija-po jos dar blogiau pasidare: su mazesniais ar didesniais tarpais kraujavimas nesiliauja jau nnnn menesiu. Ginekol.linguoja galva ir Viska vercia endometriozei. Dabar israse kc Yarin. Isbandziau ir naturalia medicina Balvociutes miskines sidabrazoles saknu arbata-buvo siaubinga: kol geriau, tol kraujavau....tiesiog plaukiau. Tad visos viltys I kontraceptikus, kol kas juos organizmas toleruoja gerai. Taciau po savaites gerimo vel Rudas kraujavimas prasidejo. Niekaip ciklas neusitvarko.
Atsakyti
mane tai nervina kraujas po lytinio akto, bet tik prieš mm, nors gine diagnozavo gimdos kaklelio endometrioze, tipo prieš mm pabrinksta kaklelis, tipo nuo biopsijų čia..gydymo neva nėra..o mane tas kraujas psichologiškai ėda..mano kaklelis LSIL budavo, paskutinis buvo geras, galvoju gal tas paskutinis tyrimas nebuvo tikslus nebežinau ką galvoti
Atsakyti
Toms, kurios bando sau padėti natūraliai, gal bus įdomu 4u.gif

Noriu pasidalinti žolelių sudėtimi, kurią neseniai pirkau. "Nuo endometrito":
D.dilgėlės lapai, trikertės žvaginės žolė, b. notrelės žolė, ž. sidabražolės žolė, ajerų šaknys, medetkų žiedynai, kadagio uogos.
Poveikis: Mažina uždegimą, skatina greitesnį gimdos susitraukimą, papildo geležies ir vitaminų atsargas.
Šaukštą mišinio užplikyti stikline vandens, po 15 min. perkošti. Gerti po stiklinę 2 k. per dieną 3 savaites.

4u.gif
Atsakyti
Gal galit primint, kokius hormonus išsityrėt sirgdamos endometrioze, niekur nerandu. Jaučiu, liga vėl grįžo doh.gif Visus metus man krūtyse yra skysčio, kuris tai atsiranda, tai dingsta. Buvau pas mamologą -onkologą, tai sakė, kad nuo endometriozės visas organizmas išsiderinęs, todėl krūtys taip reaguoja. Keisčiausia tai, kad prolaktino - norma. Gal kam buvo panašiai?
Papildyta:
QUOTE(Liama @ 2012 05 21, 21:42)
Toms, kurios bando sau padėti natūraliai, gal bus įdomu  4u.gif

Noriu pasidalinti žolelių sudėtimi, kurią neseniai pirkau. "Nuo endometrito":
D.dilgėlės lapai, trikertės žvaginės žolė, b. notrelės žolė, ž. sidabražolės žolė, ajerų šaknys, medetkų žiedynai, kadagio uogos.
Poveikis: Mažina uždegimą, skatina greitesnį gimdos susitraukimą, papildo geležies ir vitaminų atsargas.
Šaukštą mišinio užplikyti stikline vandens, po 15 min. perkošti. Gerti po stiklinę 2 k. per dieną 3 savaites.

4u.gif

Kas gamintojas?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2012 06 15, 15:55)
Kas gamintojas?

Parašiau į AŽ, kad nepagalvotų jog reklamuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2012 06 15, 23:21)
Parašiau į AŽ, kad nepagalvotų jog reklamuoju  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif Beje, o buna vaistinese ju pirkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 16 birželio 2012 - 06:39
QUOTE(jurguze @ 2012 06 16, 06:39)
Aciu mirksiukas.gif Beje, o buna vaistinese ju pirkt?

Aš vaistinėse nepastebėjau, nors tiesa pasakius ir nežiūrėjau... ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Jungiuosi ir as i jusu buri
Buvau praitoj savaitej pas ginekologa(gaila,kad ne LT siuo metu)Tai itaria endometrioze verysad.gif .Simptomai atitinka endometrioze ir plius dar rado cista,bet skaidriais skysciais.Sake,kad gimda visa marga g.gif .Dabar paskyre 3 menesius gerti Cilest KT.Po 3 menesiu reiks vel eiti pas gydytoja,ir ziures ar nors truputi i gera puse kas.Jei ne,tai reiks operacija darytis.
Gaila,kad mano miestelyje nedaro endometriozes laporoskopijos(nors laporoskopa jau turi).
Mano vyras latvijoj zino viena homeopata,kuris gydo Tibeto vienuoliu receptais.Sitas homeopatas,kai susirgo veziu,isvyko i tibeta,i vienuolyna gydytis.Ir,jei nemeluoja tai isgyde savo liga.Maniskis pas ji vaziuoja jau koki 4 karta pas ji,jo vaistu nusipirkti.Tai dabar ir mane snekina,kad as vaziuociau pas ta vyriski ir pabandyciau jo vaistu pagerti g.gif .Nezinau kaip pasielgti g.gif .Gal tikrai padetu ir operacijos nereiktu daryti,jei ka unsure.gif
Atsakyti
Manau, kai tenka susidurti su liga, visi stengiamės kovot su ja įvairiais būdais, ne tik tradiciniais vaistais.
Nors kas liečia mane tai esu truputį bailė- ta prasme, kad sutikčiau gydytis tik tokiomis priemonėmis, kurios yra aiškios ir paprastos.
Pati kažkada rašiau, kad nuo endometriozės padeda bulvių sultys, nors taip ir neišbandžiau jų.
Kol kas geriu tik gydytojo paskirtus kontraceptikus.
Atsakyti
tai va as irgi po kol kas gersiu KT,nes vistiek negaliu i latvija skristi.
Tikiuosi,kad geres padetis ir nereiks operuotis ax.gif
Kaip sakoma:viltis durniu motina,ir mirsta paskutine blush2.gif
Atsakyti
Sveikos jungiuosi ir aš verysad.gif
Endometriozė II stadija ir Adenomiozė ir visa tai atsirado staiga praėjus po trečios dukrytės gimimo 10 mėnesių verysad.gif

iškart kalba pasisuko apie kontraceptikus žinot nesuprantu vieno dalyko daug skaičiau kad kiptik kontracepsija ir išaukia arba bent jau jas geriant visgi dariniai formuojasi ir tikrai ne po vieną..tai kodėl dar jais skiria gydyti g.gif g.gif doh.gif tikrai tūrėtų būti laiudiškų priemonių būdas gydyti o ne tik nestuke.gif ir tabletės mano visa gimda marga joje darynių daug ir prie kaklelio yra , tačiau neužmačiau kad kam prie jos būtų daug laisvo skyčio g.gif pas mane net pilvas išsipūtęs kolkas tik nuskausminimus paskyrė ir jokio alkoholio jokio sporto ar sunkaus darbo, keisti mitybą,vengti streso ir ilsėtis kol skysčių tiek daug g.gif kad netektų operaciniu būdų pašalinti poilsis padeda jiems išsivaikščioti doh.gif

ar endometriozė sukelia didelį apetitą, pykinimą ir pms simptomus neskaitant jau pilvo apačios skausmų doh.gif ? tiesa pasakius jaučiuosi visai kaip nestuke.gif ...tik skaumas pilve yra negeras ...kaip sex reikalai pas jumis g.gif pas mane tik vienoje pozoje pradėjo skaudent visa kita lb gerai ..


ar papildus vartojat ..nesiūlė niekam vit B leidžiamo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 21 rugsėjo 2012 - 16:09
Sveikos. Buvo labai dideli pilvo skausmai prieš mėnesines, net veždavo mane į ligoninę.Dabar Ir man nustatė šią ligą II stadija.esu po laporoskopijos,skyrė vastus Visannette. Tai ne kontraceptikai, bet vistiek hormonai. Bijau juos gerti, nes nuo kontraceptikų būna daug pašalinių poveikių. Man jau 39 metai. su baime laukiu kitų mėnesinių. verysad.gif
Atsakyti