QUOTE(taša @ 2013 03 26, 16:48)
nuostabu....
kad taip visom mum!
vis girdziu- reikai paskeisti gyvenima. bet nesuprantu kaip ji pakeisti?
pakeisti darba, kad taip nestresuociau?pakeisti gyvenamaja vieta, kad visada butu silta? sveikai maitintis? ar kaip ir sakote-pakeisti mastyma ir myleti save?....myliu save. bet......visa ta r utina niekur nedings, kaip dirbai- taip ir dirbsi, riekai tu pinigu, ner cia ka ir sakyt...
pries savaite suleidau pirma doze. anuot gydytojos - tai butina po operacijos. ziuresim
O Jūs paklauskite savęs, kai girdite iš kitų, kad reikia pakeisti gyvenimą, ar Jums pačiai to tikrai reikia? Jeigu atsakymas bus iš širdies teigiamas, atrasite ir priemonių, padėsiančių žengti į priekį, ir stiprybės nepalūžti.. Man asmeniškai pirmas ryškesnis ženklas, kad ne taip gyvenu, buvo nepastojimas, nors ir to dar buvo mažoka imtis veiksmų, po to žinia apie pažengusią endometriozę buvo mano pirmas didėlesnis žingsnis į priekį, tada atitinkama literatūra atėjo, kuri leido pažvelgti į kiekvieną kūno negalavimą kitu kampu, o ne vien tik tradiciniu vakarų medicinos požiūriu, pradėjau lankyti paskaitas, iš kurių nors ir ne viską, bet tai, ko reikėjo man, pasiėmiau. Mokiausi mylėti save iš naujo, nes turėjau sau ir kitiems oij kiek vidinių pretenzijų.. Darbo aš nepakeičiau, bet labai norėčiau po dekretinių jį pakeisti, o kaip susidėlios viskas, bus matyti
Dėl tų pinigėlių - taip, jų labai reikia, bet, mano nuomone, žmogus, dirbantis mylimą darbą, dirbantis tai, ką turi dirbti 'iš pašaukimo', visada bus sveikesnis už tą, kuris į darbą eina su nemeile, 'prievartos' vedinas..
Visa kas prasideda nuo minties, tad patarimas būtų švarinti, skaidrinti jas. Meilė sau, kaip ir visa kam turbūt, prasideda nuo mažmožių, ir atleidimas, pykčio paleidimas yra pirminiai laipteliai, kuriuos turėtum pažinti.. Nesakau, kad reikia užsidėjus kaukę vengti tam tikrų emocijų, bet galime į jas kitomis akimis pažvelgti..
Dėl Jūsų pirmosios dozės - susleidot tam, kad sveikumėt, vadinasi, taip ir bus

nekaltinkit jokiu būdu savęs

bet koks sprendimas Jūsų gyvenime yra būtinas atitinkamu momentu, kad kažkur nuvestų