Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė II

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 07 21, 11:15)
Siandien jau net ne tepliojimas, bet kraujavimas. Nezinau ar begt pas gydytoja ar palaukt pakuotes galo, isgyvent menesines ir ziuret kas toliau dedas.
Gal itaka padare tai, kad vis nevienodu laiku isgeriu tablete  blush2.gif .

ar skambinais gydytojai dėl kraujavimo, kaip šiandien?
pas mane ir kesti reikalai daros...pradžioj buvo nieko, nuo kokios 10 cd pradėjo tepliot rusvai taip, ko niekada nebuvo net ir su endo, o dabar dvi dienas raudonai taip jau sakyčiau normaliai, mažo įklotuko tai jau reikia keist, ne tai kad vos vos unsure.gif tai jau prisigalvojau nesąmonių.. niekada nesu gėrus kt,tai nežinau ar čia normalu, skambinsiu ryt gydytojai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 07 22, 21:13)
ar skambinais gydytojai dėl kraujavimo, kaip šiandien?
pas mane ir kesti reikalai daros...pradžioj buvo nieko, nuo kokios 10 cd pradėjo tepliot rusvai taip, ko niekada nebuvo net ir su endo, o dabar dvi dienas raudonai taip jau sakyčiau normaliai, mažo įklotuko tai jau reikia keist, ne tai kad vos vos  unsure.gif tai jau prisigalvojau nesąmonių.. niekada nesu gėrus kt,tai nežinau ar čia normalu, skambinsiu ryt gydytojai  unsure.gif

man tas pats doh.gif . Ne tepliojimas o jau kraujavimas ir kartais pilva pamaudzia kaip per menesines doh.gif. As zinau, kad kartais teplioja padedant gerti. Bet man jau trecia pakuote ir tas tepliojimas peraugo i vos ne menesines.
Beje, primink kokius tu KT geri?

As Yasminelle ir ju informaciniam lapeli parasyta:
"Tarpciklinis kraujavimas
Vartojant Yasminelle, pirmaisiais mėnesiais galite nelauktai kraujuoti (kraujavimas ne pertraukos savaitės metu). Jeigu toks kraujavimas tęsiasi ilgiau negu keletą mėnesių arba prasideda po keleto mėnesių, gydytojas turi nustatyti priežastį".

Uzsirasiau pas gydytoja kitam pirmadieniui, o pakalbet su ja man neoavyks iki to laiko, nes jos sekretore atsiliepia.
Kai paskambinsi savo gydytojai, papasakok, ka sake, ok? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 07 22, 21:33)
man tas pats  doh.gif . Ne tepliojimas o jau kraujavimas ir kartais pilva pamaudzia kaip per menesines  doh.gif. As zinau, kad kartais teplioja padedant gerti. Bet man jau trecia pakuote ir tas tepliojimas peraugo i vos ne menesines.
Beje, primink kokius tu KT geri?

As Yasminelle ir ju informaciniam lapeli parasyta:
"Tarpciklinis kraujavimas
Vartojant Yasminelle, pirmaisiais mėnesiais galite nelauktai kraujuoti (kraujavimas ne pertraukos savaitės metu). Jeigu toks kraujavimas tęsiasi ilgiau negu keletą mėnesių arba prasideda po keleto mėnesių, gydytojas turi nustatyti priežastį".

Uzsirasiau pas gydytoja kitam pirmadieniui, o pakalbet su ja man neoavyks iki to laiko, nes jos sekretore atsiliepia.
Kai paskambinsi savo gydytojai, papasakok, ka sake, ok? smile.gif

aš geriu Louise. dabar tiksliai nepasakysiu bet ar 15 ar 16 d g.gif nervina mane tokie dalykai kai nežinau kas yr.
ok ryt pasakysiu jei prisiskambinsiu, nes dabar atostogauja visur doh.gif
Atsakyti
Na va,pradejau gert kt,jau savaite beveik,bet jokiu salutiniu poveikiu nera,tik va kazin kada tos mm baigsis ,nes lyg ir pasibaigia ,ir vel teplioja,bet gydytoja mane perspejo kad gali but ir patepliojimu ir net mm pradingt gali kuriam laikui.dziaugiuos tik tuo kad mm praejo labai lengvai,be jokiu skausmu.kazin o kaip geriant kt,gal ir pms buna lengvesnis,nes as tai siaubingai kankinuos kokia savaite pries mm verysad.gif
Atsakyti
Vienas dalykas, kuriuo vis dar ir toliau labai džiaugiuosi- nėra jokių skausmų smileysex.gif metu! Pradedu tikėt, gal iš tikrųjų endo aprimus bus plėtimosi atžvilgiu!
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 07 23, 09:23)
Vienas dalykas, kuriuo vis dar ir toliau labai džiaugiuosi- nėra jokių skausmų  smileysex.gif  metu! Pradedu tikėt, gal iš tikrųjų endo aprimus bus plėtimosi atžvilgiu!

as irgi daziaugiausi,kad nebera skausmu smileysex.gif ,bet vaje tau,kad isburko viskas,niesti,raudona ir pasislapinus skauda doh.gif kas tai???
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2014 07 23, 12:03)
as irgi daziaugiausi,kad nebera skausmu smileysex.gif ,bet vaje tau,kad isburko viskas,niesti,raudona ir pasislapinus skauda  doh.gif kas tai???

infekcija? alergija?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 07 23, 11:17)
infekcija? alergija?

oi,kaip baisu,daktare atostogauja,nusipirkau gynolakt.o pienlife negali but?
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2014 07 23, 11:19)
oi,kaip baisu,daktare atostogauja,nusipirkau gynolakt.o pienlife negali but?

Tau reikia pas gydytoja, kuri paziures ir padarys tyrimus. 4u.gif
Jei nezinai tiksliai kas yra, tai gynolact pirkimas tik pinigu metymas mano poziuriu ax.gif
Atsakyti
nu va skambinaus gyd. šiandien 17 d kaip gersiu, sakė gert toliau, nes kaip bebūtų aš gersiu iki 08,05 o daugiau man šiek tiek keisis planas, tai sakė nesustot, ggali pakraujuot, paskiau rugpjūtį ateit į echo kai jau prasidės mm po pertraukos ir pažiūrės kas daros, ar cicta yra ar gleivinė kokia unsure.gif sakau bet tai kraujo jau normaliai ne taip kaip pateplioja, na bet kaip mm irgi nelabai užkaityčiau gal, tai sako taip taip, taip būna.
nu tai du kart jau klausiau tai gal ir taip turi būt unsure.gif dabar su nerimu lauskiu echo, kad tik kokių cictų vėl nebūtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 07 23, 17:54)
nu va skambinaus gyd. šiandien 17 d kaip gersiu, sakė gert toliau, nes kaip bebūtų aš gersiu iki 08,05 o daugiau man šiek tiek keisis planas, tai sakė nesustot, ggali pakraujuot, paskiau rugpjūtį ateit į echo kai jau prasidės mm po pertraukos ir pažiūrės kas daros, ar cicta yra ar gleivinė kokia  unsure.gif  sakau bet tai kraujo jau normaliai ne taip kaip pateplioja, na bet kaip mm irgi nelabai užkaityčiau gal, tai sako taip taip, taip būna.
nu tai du kart jau klausiau tai gal ir taip turi būt  unsure.gif  dabar su nerimu lauskiu echo, kad tik kokių cictų vėl nebūtų  doh.gif

Taip trumpai geriant, tikrai nesistebėčiau, nei tepliojimais, niekuo, man 1,5 mėn. tepė smarkiai smarkiai, po to bac ir praėjo.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 07 23, 17:04)
Taip trumpai geriant, tikrai nesistebėčiau, nei tepliojimais, niekuo, man 1,5 mėn. tepė smarkiai smarkiai, po to bac ir praėjo.

aa, mat aš tai nežinau pirmą kart geriu tai nežinau ko tikėtis..
Atsakyti