QUOTE(Nidulia @ 2014 08 27, 20:05)
Buvau siandien pas gine. Viskas ten pas mane tvarkoje. Kadangi turiu mirena, tai toks patepliojimas normal ir prisigalvojau pati sau ligu is strioko:)

dziaugiuosi
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2014 08 27, 07:29)
ar rezonansą taip paprastai daro? ar jau reikia, kad kažką rimtesnio įtartų

dėl šventos ramybės mielai pasidaryčiau.
aš taip pat skausmą laikiau norma

nes jis visada buvo, nuo pat pirmųjų mmm, išskyrus porą metelių, kai sportą lankiau - tada nebūdavo jokio skausmo per mmm.
bet kai mamukas apsirgo (tiksliau kai buvo diagnozuota ši bjaurastis), tada ir įkalė man į galvą, kad reikia stebėti save ir pajutus bet kokius bent menkiausius pokyčius: skausmo lygio, pms simptomų, kraujavimo gausumo ir kt. iškart tirtis. tai ir sunerimau. na, dabar pirmas ciklas su KŽ, gal padės.
ko labiausiai bijau, tai likt nevaisinga, nors šiuo metu vaikų neplanuoju, bet apskritai be jų likt nesinorėtų...
Man dare rezonansa ne LT. Gavau siuntima po to, kai nuejau pas ginekologa del mmm ciklo sutrikimo, rudo tepliojimo ir labai stipraus, man nebudingo.
Beje, kai as spotuodavau, man irgi mmm skausmo nebudavo

. Galejau per mmm pora dienu praleisti ir nesportuoti, bet tada maziau skaudedavo, tai ir varydavau...Dariau taip nuo pat pirmuju mmm iki 19 metu

.
Dabar galvoju, gal cia ir yra viena is endo priezasciu

. Va :
"Siekiant apsisaugoti nuo endometriozės:
Per mėnesines patartina vengti fizinio krūvio, tyrimų per makštį ir susilaikyti nuo lytinių santykių."