Va vėl visai nesenai užklydau čia ir radau puikųjį Ūllos straipsnį
Ir skaičius rašiau, net galva apsvaigo
Ūlla, lauksim daugiau tavo pratimėlių
Tas skausmas mane jau iš proto varo
Dar kartą sakau, neužsiplėškit pirmiems kartams per daug, pratimus pakartokite keletą kartų
Va, radau kai ką gero, labai panašius pratimus darėm per užsiėmimus.Kaip žinot-sresas mūsų priešas, bent jau man susinervinus visas skausmas nuvažiuoja į kaklą ir pečius
http://www.sportas.l...inimo_pratimai/
Ir dar nugarytės pastiprinimui, vėl gi darėm panašius pratimus
http://www.shaping.l...s_pratimai_.htm
Nu pradžiai pakaks, reiks susikaupti ir aprašyti visus pratimus, ką darėm
Va, radau kai ką gero, labai panašius pratimus darėm per užsiėmimus.Kaip žinot-sresas mūsų priešas, bent jau man susinervinus visas skausmas nuvažiuoja į kaklą ir pečius
http://www.sportas.l...inimo_pratimai/
Ir dar nugarytės pastiprinimui, vėl gi darėm panašius pratimus
http://www.shaping.l...s_pratimai_.htm
Nu pradžiai pakaks, reiks susikaupti ir aprašyti visus pratimus, ką darėm
Ūlla, o tu ir šaunuolė
Šitokioj ankstybėj jau ir pratimukų spėjai prikelt
Man labai patiko tie antrieji (nugarytės pastiprinimui). Būtinai šiandien juos išbandysiu
Kur jau čia anksti
Man tai labiausiai patinka tas pratimas,kur tempiamas sprandas ir viršutinė stuburo dalis
Per užsiėmimus darėm tą pratimą :DIr dar kelis panašius, kur kaklą reikia laikyti pakėlus neprilaikant rankomis
Nu žinokit pirmą kartą galvos ilgai nenulaikiau
Bet pajaučiau kaip per stuburą kažkoks atitirpimas pereina, jau taip sustingę kauleliai buvo
Po pirmų mankštų(trukdavo apie 40 min.), kaip ir skaudėjo, bet sąnariai, stuburas atlaisvėjo
O dabar pastoviai namuose mankštinuosi,. kinezeterapeutė sakė, kad reikia 3 kartų į savaitę, geriausiai, aišku, kasdien
Papildyta:
Tai parašyk, kokia savijauta po pirmo dublio
Man tai labiausiai patinka tas pratimas,kur tempiamas sprandas ir viršutinė stuburo dalis
Papildyta:
QUOTE(birdie @ 2007 04 01, 13:15)
Tai parašyk, kokia savijauta po pirmo dublio
Keliam keliam, mankštinamės
Vsat dar pratimukas, greičiau ne pratimas, o šiaip šis bei tas atsipalaidavimui:
dedam sulenktą ranką prie galvos (delnas ant pakaušio), kita ranka sulenkta prie menčių delnu į viršų (lyg šluostytumėtės nugarą rankšluosčiu).Palaikykite keletą sekundžių įtemptą nugarą, atsipalaiduojameir vėl pakartokite, na kaip lengviau
Vsat dar pratimukas, greičiau ne pratimas, o šiaip šis bei tas atsipalaidavimui:
dedam sulenktą ranką prie galvos (delnas ant pakaušio), kita ranka sulenkta prie menčių delnu į viršų (lyg šluostytumėtės nugarą rankšluosčiu).Palaikykite keletą sekundžių įtemptą nugarą, atsipalaiduojameir vėl pakartokite, na kaip lengviau
Sveikos.
Kaip cia sauniau viena kita palaikot
Mano artimas zmogus turi ta problema - norejau paprasyt, gal kad gali parekomenduoti gera masazista, privaciai, Vilniuje??
buciau labai dekinga uz informacija.
Ir dar turiu klausimeli - pries metus esu mazius laida apie akla masazista, gyvenanti Vilniuje, jis butens del stuburo ligu labai padeda. Gal kam teko susidurti, zinot kaip surasti ta zmogu?
Labai aciu
Kaip cia sauniau viena kita palaikot
Mano artimas zmogus turi ta problema - norejau paprasyt, gal kad gali parekomenduoti gera masazista, privaciai, Vilniuje??
buciau labai dekinga uz informacija.
Ir dar turiu klausimeli - pries metus esu mazius laida apie akla masazista, gyvenanti Vilniuje, jis butens del stuburo ligu labai padeda. Gal kam teko susidurti, zinot kaip surasti ta zmogu?
Labai aciu
Ūlla Tu Angelas
Darau viską iš lėto ir tikrai jaučiu poveikį,bent jau tam kartui
Darau viską iš lėto ir tikrai jaučiu poveikį,bent jau tam kartui
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 02, 15:26)
Na nebūtinai viskas turi matytis
Nu šakės- kad pavariau tų pratimukų, tai išvis susilenkt nebegaliu. Nu ką susilenkt- atsisėst, atsitūpt ir t.t.
Kiba persistengus būsiu
Nieko, palauksiu, kol atsistatys viskas į pradinio skausmo padėtį ir vėl pabandysiu
Tik jau daug ramiau
QUOTE(birdie @ 2007 04 04, 16:19)
Nu šakės- kad pavariau tų pratimukų, tai išvis susilenkt nebegaliu. Nu ką susilenkt- atsisėst, atsitūpt ir t.t.
Kiba persistengus būsiu
Nieko, palauksiu, kol atsistatys viskas į pradinio skausmo padėtį ir vėl pabandysiu
Tik jau daug ramiau 
Gal ir persistengei
Beje, dar sykį primenu, pratimai daromi lėtai, ne per prievartą, nenorėkit per porą kartų aplaužyti savo ataugas