Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

Va vėl visai nesenai užklydau čia ir radau puikųjį Ūllos straipsnį thumbup.gif Ir skaičius rašiau, net galva apsvaigo lotuliukas.gif Ūlla, lauksim daugiau tavo pratimėlių blush2.gif Tas skausmas mane jau iš proto varo doh.gif
Atsakyti
Dar kartą sakau, neužsiplėškit pirmiems kartams per daug, pratimus pakartokite keletą kartų biggrin.gif
Va, radau kai ką gero, labai panašius pratimus darėm per užsiėmimus.Kaip žinot-sresas mūsų priešas, bent jau man susinervinus visas skausmas nuvažiuoja į kaklą ir pečius doh.gif

http://www.sportas.l...inimo_pratimai/

Ir dar nugarytės pastiprinimui, vėl gi darėm panašius pratimus lotuliukas.gif

http://www.shaping.l...s_pratimai_.htm

Nu pradžiai pakaks, reiks susikaupti ir aprašyti visus pratimus, ką darėm g.gif
Atsakyti
Ūlla, o tu ir šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif Šitokioj ankstybėj jau ir pratimukų spėjai prikelt bigsmile.gif Man labai patiko tie antrieji (nugarytės pastiprinimui). Būtinai šiandien juos išbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
Kur jau čia anksti lotuliukas.gif
Man tai labiausiai patinka tas pratimas,kur tempiamas sprandas ir viršutinė stuburo dalis biggrin.gif Per užsiėmimus darėm tą pratimą :DIr dar kelis panašius, kur kaklą reikia laikyti pakėlus neprilaikant rankomis doh.gif Nu žinokit pirmą kartą galvos ilgai nenulaikiau blink.gif Bet pajaučiau kaip per stuburą kažkoks atitirpimas pereina, jau taip sustingę kauleliai buvo blink.gif Po pirmų mankštų(trukdavo apie 40 min.), kaip ir skaudėjo, bet sąnariai, stuburas atlaisvėjo bigsmile.gif O dabar pastoviai namuose mankštinuosi,. kinezeterapeutė sakė, kad reikia 3 kartų į savaitę, geriausiai, aišku, kasdien lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(birdie @ 2007 04 01, 13:15)
Būtinai šiandien juos išbandysiu  thumbup.gif

Tai parašyk, kokia savijauta po pirmo dublio lotuliukas.gif
Atsakyti
Keliam keliam, mankštinamės smile.gif

Vsat dar pratimukas, greičiau ne pratimas, o šiaip šis bei tas atsipalaidavimui:

dedam sulenktą ranką prie galvos (delnas ant pakaušio), kita ranka sulenkta prie menčių delnu į viršų (lyg šluostytumėtės nugarą rankšluosčiu).Palaikykite keletą sekundžių įtemptą nugarą, atsipalaiduojameir vėl pakartokite, na kaip lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kaip cia sauniau viena kita palaikot ax.gif
Mano artimas zmogus turi ta problema - norejau paprasyt, gal kad gali parekomenduoti gera masazista, privaciai, Vilniuje??
buciau labai dekinga uz informacija.

Ir dar turiu klausimeli - pries metus esu mazius laida apie akla masazista, gyvenanti Vilniuje, jis butens del stuburo ligu labai padeda. Gal kam teko susidurti, zinot kaip surasti ta zmogu?
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Ūlla Tu Angelas thumbup.gif
Darau viską iš lėto ir tikrai jaučiu poveikį,bent jau tam kartui ax.gif
Atsakyti
aciuks.gif

Jau dabar mąstau mastau.gif iš kur sparnus gauti angel.gif , nes tik jų betrūksta hihihi.gif
Atsakyti
Tai kur sportininkės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 02, 15:26)
aciuks.gif

Jau dabar mąstau  mastau.gif  iš kur sparnus gauti angel.gif , nes tik jų betrūksta  hihihi.gif

Na nebūtinai viskas turi matytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu šakės- kad pavariau tų pratimukų, tai išvis susilenkt nebegaliu. Nu ką susilenkt- atsisėst, atsitūpt ir t.t. doh.gif Kiba persistengus būsiu blush2.gif Nieko, palauksiu, kol atsistatys viskas į pradinio skausmo padėtį ir vėl pabandysiu thumbup.gif Tik jau daug ramiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 04 04, 16:19)
Nu šakės- kad pavariau tų pratimukų, tai išvis susilenkt nebegaliu. Nu ką susilenkt- atsisėst, atsitūpt ir t.t.  doh.gif Kiba persistengus būsiu  blush2.gif Nieko, palauksiu, kol atsistatys viskas į pradinio skausmo padėtį ir vėl pabandysiu  thumbup.gif Tik jau daug ramiau hihihi.gif

Gal ir persistengei biggrin.gif Bet man po pirmų kartų visur skaudėjo doh.gif Ypač pilvo presą, nugarą maudė, šonus(atrodė, kad gavus į kaulus būčiau)Bet tas skausmas buvo ne ostechondrozinis, bet nuo mankštos, kaip mokyklos laikais po fizinio lotuliukas.gif Nu visa tai įrodo, kokios surambėjusios esam doh.gif
Beje, dar sykį primenu, pratimai daromi lėtai, ne per prievartą, nenorėkit per porą kartų aplaužyti savo ataugas lotuliukas.gif Po to vat pasekmės tongue.gif
Atsakyti