Na as tai ne Kaune gydziausi.

nustatė ir man osteochondrozę
nors man dar tik 22m. tai va. dabar eisiu į specialias mankštas ir sakė, kad tuos pratimus, kuriuos išmoksiu,turėsiu atlikinėti kiekvieną mielą dieną visą gyvenimą
dabar dar fizioterapiją lankau,o po to nusiteikus žygiuot į baseiną

Oho kiek čia ligonių ir dar tokių jaunų. Man nuo praėjusių metų gegužės mėn. irgi skauda juosmenį. Aš jau poliklinikoje triukšmą sukėliau, kiek aš galiu vaikščioti su skausmais, o pasirodo daug kam taip yra. Ką gi, teks susitaikyti ir ieškot būdų palengvint gyvenimą. Nors aš ir sportuoju ir antsvorio neturiu.
QUOTE(rutakuc @ 2008 03 28, 11:17)
Oho kiek čia ligonių ir dar tokių jaunų. Man nuo praėjusių metų gegužės mėn. irgi skauda juosmenį. Aš jau poliklinikoje triukšmą sukėliau, kiek aš galiu vaikščioti su skausmais, o pasirodo daug kam taip yra. Ką gi, teks susitaikyti ir ieškot būdų palengvint gyvenimą. Nors aš ir sportuoju ir antsvorio neturiu.
man pamenu mokykloj sakydavo,kad stuburas iškrypęs, bet mama per daug nesijaudoino, o man gi iš viso vaikui neįdomu

QUOTE(Stigma @ 2008 03 28, 11:58)
nustatė ir man osteochondrozę
nors man dar tik 22m. tai va. dabar eisiu į specialias mankštas ir sakė, kad tuos pratimus, kuriuos išmoksiu,turėsiu atlikinėti kiekvieną mielą dieną visą gyvenimą
dabar dar fizioterapiją lankau,o po to nusiteikus žygiuot į baseiną 

Kaune lankai mankstas? jei taip, tai kur? ir ar baseine bus spec.programa, ar tik siaip pasiplaukiojimas (nors, manau, ir tai gerai)
QUOTE(hela77 @ 2008 03 28, 21:22)
Kaune lankai mankstas? jei taip, tai kur? ir ar baseine bus spec.programa, ar tik siaip pasiplaukiojimas (nors, manau, ir tai gerai)
Ne, aš Vilniuj

man pernai llapkriti osteohondroze poliklinikoj nustate, o dabar- pries savaite- kaulu, stuburo tuberkulioze... skausmas buvo sumazejes, bet kadangi visai nedingo, nuejau pasidaryt kompiuterine tomogrfija klinikose. ziauru! vienas slankstelis dalinai suestas! isart eme megini, nustate tbc ir dabar gydymas iki 6 men laukia.. nepasitikekit paprastom rentgeno nuotraukom!daktarai stebisi kaip sugalvojau ta foto LAIKU pasidaryt!.
Turim tą malonumą aš ir dukra.Jai 17 metų nustatė lordozę,osteochondrozę.Kol kas abi gelbstimės vaitais ,mantšta ir masažų seansais.Mna masažas tai nerealiai padėjo,iki kabineto pirmam masažui lipau gal 10 minučių kaip mažas vaikas po laiptelį,o po jo nulėkiau tkraja to žodžio prasme bėgte ir išsišiepusi iš laimės kad neskauda.
Perskaičiau visą temelę - gal kuri žinot, kaip Kaune rasti tokią aklą moteriškę - ji sakė, kad labai gerai išmasažuoja.
Labutis visoms
Spinduliux, labai įdomu, parašyk, kaip tau sekėsi pasveikti...Nes man panašiai buvo, tik aš su kaklu prisidirbau darydama aerobiką ir netaisyklingai turbūt ir l. intensyviai tą kaklą lenkiau. Labai svaigo galva, drebino visą kūną, buvo nusilpę kojos. Praėjo tik po pusmečio reabilitacijos ir plečiančių kraujagysles vaistų.
Jau tuomet nustatė kaklo osteochondrozę ir pasislinkusius slankstelius. Praėjus keturiems metams, kartas nuo karto man surakina sprando raumenis, naktimis tirpsta rankos, skausmas ir tempimas pečių srityje...Na, o paskutiniu laiku dar ir ausį užgulė (gal koks nervas užsispaudė
) Ir iš viso atsibodo kęsti tuos skausmus ir nemalonius pojūčius.

Spinduliux, labai įdomu, parašyk, kaip tau sekėsi pasveikti...Nes man panašiai buvo, tik aš su kaklu prisidirbau darydama aerobiką ir netaisyklingai turbūt ir l. intensyviai tą kaklą lenkiau. Labai svaigo galva, drebino visą kūną, buvo nusilpę kojos. Praėjo tik po pusmečio reabilitacijos ir plečiančių kraujagysles vaistų.
Jau tuomet nustatė kaklo osteochondrozę ir pasislinkusius slankstelius. Praėjus keturiems metams, kartas nuo karto man surakina sprando raumenis, naktimis tirpsta rankos, skausmas ir tempimas pečių srityje...Na, o paskutiniu laiku dar ir ausį užgulė (gal koks nervas užsispaudė

QUOTE(*ramunė* @ 2007 05 08, 14:19)
Davė ir man tą lapelį su pratimais...net juokas ima.....na tikrai, kažkoks keistas tas gydytojų požiūris į savo pacientus
Jūs tik įsivaizduokit ,mano vyruo nustatę dvi išvaržas stubure ,taip pat davė lapelį,kaip suprantu tokį patį
na čia jau buvo "viršūnė" 

Jūs tik įsivaizduokit ,mano vyruo nustatę dvi išvaržas stubure ,taip pat davė lapelį,kaip suprantu tokį patį

kodėl gi ne, jei tuose lapeliuose pratimai, stiprinantys reikiamus raumenys. Abiem atvejais tinka

Po antro masažų seanso taip gerai nesijaučiau,skaudėjo ir masažų metu, ir po jų,dar nuo masažų atsirado mėlynės ant nugaros ,šonų,rankų.Po kiek laiko jos pranyko,bet tuomet atrodžiau kaip lupt gavusi.