Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

Nieko sau, nuo masažų mėlynės... Tai kokio stiprumo tie masažai?
Atsakyti
Kiek zinau esant osteochondrozei taikomas svelnus masazas su daug aliejaus.O grubus masazas gali pakenkti ir sveikam zmogeliui
Atsakyti
Sveikutes mergaites esu jau 30 sav.o si liga taip isastrejo kad jau nezinau ka daryt.gal kas turi patarymu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NILE**: 05 vasario 2009 - 08:54
QUOTE(NILE** @ 2009 02 05, 08:53)
Sveikutes mergaites esu jau 30 sav.o si liga taip isastrejo kad jau nezinau ka daryt.gal kas turi patarymu???

Mano dukrai ta pati problema schmoll.gif
Aš ją nusiunčiau pas savo kineziterapeutę Žydrę Šaltienę, kuri mane prižiūri jau 4 metai thumbup.gif . Tai labai patenkinta rezultatu ir patarimų daug gavo. Žydrė keik žinau daug būsimų mamų prižiūri ir dabar dirba reabilitacijos klinikoje Gemma. Gali pasižiūrėti jų kontaktus www.gemma.lt, gal tau dar kažką pasiūlys, nes ten yra mankšta nėščiosioms.
Sėkmės ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna45: 05 vasario 2009 - 15:05
QUOTE(Lady Dy @ 2009 01 17, 13:02)
Po antro masažų seanso taip gerai nesijaučiau,skaudėjo ir masažų metu, ir po jų,dar nuo masažų atsirado mėlynės ant nugaros ,šonų,rankų.Po kiek laiko jos pranyko,bet tuomet atrodžiau kaip lupt gavusi.

na nieko sau masažai doh.gif
pirmadienį keliauju pas rentgenologą, darys nuotraukas kaklo, nes jaučiu ir manęs laukia ši žinai, kad turiu osteochondrozę verysad.gif
Atsakyti
benux, o ką blogo jauti, kad įtari kaklo osteochondrozę? ax.gif
Atsakyti
tai vienoje, tai kitoje kaklinėje stuburo dalyje užeina skausmas, toks įkyrus, ilgalaikis, deginančio, maudžiančio pobūdžio. Buvo taip, kad porą dienų kairės rankos keli pirštai tapo labai silpni ir skausmingi, tokie kaip aptirpę. Visa tai rodo, kad problema kakle, spaudžiamas nervas...Jei rimtai, net nelabai abejoju, kad nebus ostechondrozė, tik noriu tiksliai žinot, kad galvočiau ką daryt g.gif
Beje, ostechondrozė labai dažna liga, aišku, labai gaila dėl to verysad.gif
Atsakyti
Kai yra kaklo osteochondrozė, negalima nieko sunkiai nešti, nes įsitempia kaklo raumenys, o slanksteliai tai su patologija (man neurologas taip sakė). Nes man po didelio rankinuko nešiojimo ant dešinio peties, atsirado skausmai peties ir sprando srityje. O šiaip padeda masažai, judėjimas gryname ore, plaukiojimas (stiprina kaklo raumenis).Man dažnai būna aptirpęs kairios rankos mažas pirštelis. Šiaip mano liga bjauri tuo, kad ketvirtas slankstelis pasislinkęs ir prolabuoja į stuburo kanalą, ko pasekoje išsiplėtęs nugaros smegenų kanalas, todėl būna ir silpnumas kojose...todėl nelabai galiu pilnavertiškai sporuoti ir stiprinti nugaros raumenis, nes...tai galva pradeda svaigti (spaudžia kraujagyslę), tai koja kuri nusilpsta blush2.gif (gal čia prisidėjo prie mano problemų tai, kad turėjau automobilo avariją su smarkiu galvos krestelėjimu) verysad.gif
Tai taip ir gyvenu jau keturis metus, o man trisdešimt penki metai... doh.gif Kartais nesinori galvoti, kas bus toliau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos nesveikuolės ir aš įsirašau į jūsų būrį. Jau 2 metai sergu osteochondroze.Pirmą kartą rado juosmeninėje dalyje. Paskutiniu metu tiesiog negalėjau pakelti skausmų ir vel pasidariau nuotraukas tai rado ne tik osteochondrozę bet ir spondiliozę ir ne tik juosmeninėje bet ir kaklinėje. Esu apimta nevilties. O dar su vyru norėtume susilaukti leliuko.
QUOTE(tovyda @ 2009 01 17, 19:07)
Kiek zinau esant osteochondrozei taikomas svelnus masazas su daug aliejaus.O grubus masazas gali pakenkti ir sveikam zmogeliui

Na nežinau ką galėtų švelnūs paglostymai padėti. Taip galima daryti tik erotinį masažą. Juk ten ir reikia daug aliejaus lotuliukas.gif Aplamai masažas reikalingas tam kad sustiprintų nugaros raumenis o su paglostymais tikrai jų nesustiprinsi. Pati esu medikė ir žinau ką kalbu. Pradžioje gali skaudėti nugarą, svaigti galva,tačiau laikui bėgant tie nepatogumai praeis ir pasijus efektas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 20 vasario 2009 - 18:38
QUOTE(kristi13 @ 2009 02 20, 19:36)
Paskutiniu metu tiesiog negalėjau pakelti skausmų ir vel pasidariau nuotraukas tai rado ne tik osteochondrozę bet ir spondiliozę ir ne tik juosmeninėje bet ir kaklinėje.

Na nežinau ką galėtų švelnūs paglostymai padėti. Taip galima daryti tik erotinį masažą. Juk ten ir reikia daug aliejaus lotuliukas.gif Aplamai masažas reikalingas tam kad sustiprintų nugaros raumenis o su paglostymais tikrai jų nesustiprinsi. Pati esu medikė ir žinau ką kalbu. Pradžioje gali  skaudėti nugarą, svaigti galva,tačiau laikui bėgant tie nepatogumai praeis ir pasijus efektas

man kaklinėje dalyje taip pat rado spondiliozę verysad.gif
o dėl masažų tai net keista, kad taip rašai g.gif Masažas skirtas ne tik raumenų stiprinimui, bet ir atpalaidavimui. Esant spondiliozei kakle, masažas iš vis kontraindikuotinas doh.gif Raumenis stiprinti reikėtų pratimais ax.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif nors cia lankos turbut nelabai sveiki doh.gif verysad.gif
Mano MB lb svaigsta galva, mirguliuoja vaizdas, tirpo ranka, buvo net kaip priepolis uzejes, net kalba sutriko. Galvojom tai su sirdim susije (nes operuota jo sirdele), bet po vizito pas neurologa ir tyrimu, pamate, kad kaklo slankstelis pasislinkes doh.gif Siaip nejaute skausmu kaklo srity, tik su galva problemos, ir dar stebejomes, nes jo pulsas labai retas (tik 45 per minute).
Gyd. sake panesioti kaklo itvara per dien 4 val. tai ieskosim pirkti. ir masazus rekomendavo, dar prirase daug vaistu (tame tarpe ir raminanciu, man rodos)doh.gif
Gal zinote kur tokius gydomuosius masazus gerai daro (kaklo, peciu)? (na , kad ne viso kuno butu, nes jie tikrai brangus doh.gif )

siaip Mb yra pastebejes, kad jei padaro rytais manksta, tai geriau jauciasi smile.gif
Bet tas slankstelio pasislinkimas sako vaikystej gali but patirtu traumu pasekme, ar tikrai taip jau tos vaikystes traumos (griuvimai) ir islenda metams begant? doh.gif beje, jam tik 25 dar, baisu pagalvot kas ateity laukia doh.gif
Atsakyti
na va as ir cia turiu prissiregistruoti,nes kai pradejo tirpti galva, rankos, visi peciai ir kakalas buvo surakinti,po neuropatologo ir rentgeno nuotraukos suzinojau,kad yra 5-7 kaklo slankstelio osteochondroz.pozymiu. jau turiu viena liga,ziauriai nenorejau dar ko nors,nieko nezinojau,kas ta osteochondroze, neuropatologas israse hemopatiniu vaistu uz 100 litu,sake po menesio praeis,pas ji lankytis nebereikia. kazkaip bijojau dziaugtis,kad cia tik tiek, bet va internete kai paskaiciau,tai liga visam gyvenimui. ka jus brangiosios galvojat? ar imanoma kada vel gyventi pilnaverti gyvenima? as daug sportavau,zaidziau tinklini, taip noreciau dar kada pajust rankomis kamuoli, o ismokt zaist tenisa - sena mano svajone. negi man, lieka tik plaukimas? prasau patarkite,kas ismanote.
o del masazu,gal kas zinot Siauliuose kas galetu padaryti kakklui ir peciams? jau planavom vaikeli,bet nezinau,dabar gal reikia susilaikyti,kol uzdegimas praeis,na kol baigsiu tuos leidziamus vaistukus? blink.gif
is anksto aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti