Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

dėl šaltienos tikra tiesa, ji daug veiksmingesnė, nors vėl gi, nebeatstatys. Tačiau vaikams ją duoti yra labai gerai, tik, kad nelabai mėgsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 06 12, 18:51)
Idomu kiek saltienos reiktu suvalgyt mastau.gif  hihihi.gif

hihihi.gif hihihi.gif 5kg per dieną?! hihihi.gif
Atsakyti
Man tai skanu, tik mesos nelabai megstu. O kodel vaikams saltiena labai sveika? Vyresni tai turi sveikatos problemu...
Atsakyti
želatinos turinčių produktų valgymas, tarsi profilaktikos priemonė, todėl ir sveika vaikams, kuriems dar neturi suaugusiųjų problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 06 12, 19:00)
dėl šaltienos tikra tiesa, ji daug veiksmingesnė, nors vėl gi, nebeatstatys. Tačiau vaikams ją duoti yra labai gerai, tik, kad nelabai mėgsta mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 13 birželio 2009 - 18:26
Labutis, ligoniukes 4u.gif perskaiciau visa temele ir taip suspaude sirdute, kad tiek daug jaunu zmogeliuku serga sia liga, visas labai uzjauciu ir linkiu stiprybes, nepasiduokit tinguliukui, mankstinkites ir kitaip savim rupinkites 4u.gif sia temute perskaiciau ne be priezasties, mano draugui sia liga taip pat diagnozavo ankstyvam amziuje ir buvom visi nustebinti tokios "pensijinio amziaus" ligos, o dabar matau, kad cia ne kokia isimtis, bet taisykle, kad liga "jauneja", be osteochondrozes MB daktarai prirase ir kitu baisiu pavadinimu, kuriu nelabai atsimenu, o jei ir prisiminciau sunku butu parasyti... g.gif jam skausmai juosmens srity pereinantys i koja... igeriau jau tokiu ligu nebutu... bet va, kai yra tai reikia ismokti su ja gyventi. Dar nors tiek gerai, kad manajam skausmai nera labai dideli ir nesiskundzia daznai... o gal jau priprato prie nuolatinio skausmo. Arba nenori skustis ir manes jaudinti blush2.gif Bet taip baisu pasidaro, kai pagalvoji, kad liga susijusi su stuburu, cia tau ne juokas... viena diena gali is lovos neatsikelti... verysad.gif radau cia sauniu pratimu, dabar liepsiu kiekviena vakara treniruotis, nes nelabai jis savim rupinasi, tik papildus geria. bet siaip jam labiausia padejo manualinis masazas, bendradarbis rekomendavo per ligos paumejima, tai uzteko keliu seansu ir pasijuto pagerejimas, nei leidziami vaistai nei kinezeterapija nepadejo, sako, tas zmogelis vienas geriausiu masazistu Vilniuje, bet tiesa pasakius, vienas is brangiausiu taip pat... doh.gif Gaila nezinau jo pavardes, tik tiek, kad yra rusakalbis, masazuoja netoli Mindaugo Maximos, jei kam reikes kontaktu, rasykit i az. Ir laikykites. Linkiu daug daug sveikateles wub.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ar jums buna kad sukasi svaigsta galva? man paskutiniu metu taip daznai,kasdien beveik buna ir jauciu spaudima sprande. vaistuku negeriau kelias dienas ir taip darosi smile.gif as skaiciau kad spando skausmai gali pasireiksti kartu su galvos svaigimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2009 09 06, 17:44)
sveikutes  smile.gif  ar jums buna kad sukasi svaigsta galva? man paskutiniu metu taip daznai,kasdien beveik buna ir jauciu spaudima sprande. vaistuku negeriau kelias dienas ir taip darosi  smile.gif as skaiciau kad spando skausmai gali pasireiksti kartu su galvos svaigimu  g.gif

Man taip pat nustate osteochondroze ir galva skauda ir svaikgsta,bet taip susvaigsta,jog atrodo,kad nugriusi schmoll.gif ir rankos nakti tirpsta ir kojos,zodziu ne kas verysad.gif
Atsakyti
Labutis visoms, smile.gif
noriu ir aš prisijungti prie jūsų su savo problemom....Man taip pat nustatyta osteochondrozė - sukaustytas sprandas, sunku pasukti galvą, galvos skausmai ir t.t...bet paskutiniu metu kažkaip keistai pradėjo mausti galvos kairę pusę, smilkinį, dažnokai būna užgulta kairė ausis. Įdomu ar čia irgi gali būti susiję su osteochondroze, ar čia jau kažkokia kita bėda prasideda. unsure.gif Gal kam yra buvę kas nors panašaus. Aplamai, ar turi ką bendra osteochondrozė ir ausis g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Žaibo greitumo vienkartiniai diegliai (skausmeliai oho) privertė kreiptis į medikus ax.gif Buvo nustatyta kaklinės ir krūtininės dalių osteochondrozė. Buvo išrašyti vaistai leidžiami ir geriami. Kai paklausiau gydytojo ką dar turėčiau daryti, tai atsakymas buvo toks: gyvenk kaip gyvenai. Keista, ar ne?schmoll.gif Vaistai laikinas dalykas, bet ką daryti kai suriečia skausmas. Išeitį suradau pati, darau kas rytą pratimų kompleksą, tai užima apie pusvalandį. Ir patikėkit, diegliai išretėjo ir manau, kad aš jų visai atsikračiau thumbup.gif Tfiu, tfiu... Tikrai mielosios, nepatingėkit, po mėnesio pastangų turėtų būti kažkoks rezultatas. Nepatingėkite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2009 11 12, 12:37)
noriu ir aš prisijungti prie jūsų su savo problemom....Man taip pat nustatyta osteochondrozė - sukaustytas sprandas, sunku pasukti galvą, galvos skausmai ir t.t...bet paskutiniu metu kažkaip keistai pradėjo mausti galvos kairę pusę, smilkinį, dažnokai būna užgulta kairė ausis. Įdomu ar čia irgi gali būti susiję su osteochondroze, ar čia jau kažkokia kita bėda prasideda. unsure.gif Gal kam yra buvę kas nors panašaus. Aplamai, ar turi ką bendra osteochondrozė ir ausis g.gif

taip,turi,tu viska aprasei taip kaip yra ir man,o tiesa ta,kad tai kuo toliau tuo smarkiau,ir dazniau.Ir ausis uzgulta,nors girdi su ja,bet atrodo lyg kas ten ikista,ir puse galvos skauda,ir svaigimai,sprando sukaustymas....man net puse galvos aptirpsta,ir lyg veida,gali tai isaukt ir trisakio nervo uzdeg.ir migrena.Ir taip be pabaigos,po to net sunku atsirinkt kas cia ar tas ar anas.Bet svarbiausia kad reik sportuot,vis sukt spranda,nosim piest nuo 0 iki 10 ir atgal
Papildyta:
QUOTE(Faustinata @ 2009 11 13, 01:12)
Sveikutės smile.gif

Žaibo greitumo vienkartiniai diegliai (skausmeliai oho) privertė kreiptis į medikus ax.gif  Buvo nustatyta kaklinės ir krūtininės dalių osteochondrozė. Buvo išrašyti vaistai leidžiami ir geriami. Kai paklausiau gydytojo ką dar turėčiau daryti, tai atsakymas buvo toks: gyvenk kaip gyvenai. Keista, ar ne?schmoll.gif  Vaistai laikinas dalykas, bet ką daryti kai suriečia skausmas. Išeitį suradau pati, darau kas rytą pratimų kompleksą, tai užima apie pusvalandį. Ir patikėkit, diegliai išretėjo ir manau, kad aš jų visai atsikračiau thumbup.gif  Tfiu, tfiu... Tikrai mielosios, nepatingėkit, po mėnesio pastangų turėtų būti kažkoks rezultatas. Nepatingėkite biggrin.gif

kur radai tuos pratimus?
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2009 11 12, 11:37)

Man taip pat vias tai yra, jeigu ne dar daugiau, o ir sportuoju, mankštinuosi stabiliai jau keleri metai, bet nelabai padeda. gal jeigu nesimankštinčiau, būtų dar blogiau schmoll.gif

O kokius vaistus vartojat? Nuo leidžiamų man jokio pagerėjimo nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RimPol: 13 lapkričio 2009 - 09:57