QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 13, 06:24)
taip,turi,tu viska aprasei taip kaip yra ir man,o tiesa ta,kad tai kuo toliau tuo smarkiau,ir dazniau.Ir ausis uzgulta,nors girdi su ja,bet atrodo lyg kas ten ikista,ir puse galvos skauda,ir svaigimai,sprando sukaustymas....man net puse galvos aptirpsta,ir lyg veida,gali tai isaukt ir trisakio nervo uzdeg.ir migrena.Ir taip be pabaigos,po to net sunku atsirinkt kas cia ar tas ar anas.Bet svarbiausia kad reik sportuot,vis sukt spranda,nosim piest nuo 0 iki 10 ir atgal
Papildyta:
kur radai tuos pratimus?
Papildyta:
kur radai tuos pratimus?
Nors jie skirti su juosmens diskopatija, bet man jie tiko. Jei neatsidarytų, tai įsivesk į goglę : "Pratimų kompleksas su juosmens diskopatija" ir plius dar užbaigiant lėtai suku galvą ratu: palenkiame galvą į priekį (skaičiuojame: vienas du trys), iš lėto sukam dešinėn, stengiamės ausį, tik jokiu būdu ne skruostą, uždėti ant peties (viens du trys).Dabar galvą sukame atgal (viens du trys) ir uždedame ausį ant kairio peties. Galvą iš lėto sukame į priekį, smakru siekiame duobutę. Dabar tą pratimą atliekame į priešingą pusę. Čia ištrauka iš liaudies gyd. Žannos Jankovskajos leidinėlio "Diena be tabletės"

http://www.google.lt...r...mp;aq=f&oq=