QUOTE(linamog @ 2011 09 02, 10:48)
Siulau apsibrezt koki termina ar pasilikt sau teise bet kada nutraukti sutarti be sankciju.
Oi, ta AL...
Atsisėdau ir parašiau sutikimą pati. Nes susirašinėsim vėl be galo.
Paprastai ir laisva forma, taip, kaip sutikčiau leisti perpublikuoti dalį savo tinklaraščio įrašų, jei kas paprašytu.
Pats perpublikavimas nėra sveika tinklaraščiui, krenta ten visokie PageRankai ir pan., bet ai, kiek aš ten tų AL knygų perskaitau, juos prapuola visuose kituose įrašuose.
Čia kadangi toks kaip tęstinis projektas, aišku, bet vis tiek reikalinga nurodyti iki kada sutikimas galioja.
Tai vai. Čia buvo ne į temą.
Dabar į temą.
Perskaičiau
Torą trečią dalį. Na žiauriai patiko, viskas taip įtikinama, kad net baisu. Net nesuabejojau, kodėl knyga buvo premijuota. Tarsi man ta Tora stovėtų šalia, tokia bandanti susitaikyti su gyvenimu ir išsilaižyti žaizdas. Nu bet ne viskas taip paprasta... Tokia reali knyga, kad net nupurto dabar, nors jau ir šiek tiek laiko praėjo....
Toliau perskaičiau detektyvą, nors ir nelabai panašų į detektyvą.
Patricia Highsmith Talentingasis misteris Riplis Iš pradžių tai net nusivylusi buvau, galvojau na kas čia per šbk, o dar rašo, kad geriausias visų laikų... Bet paskui kaip įsiskaičiau, vis norėjosi vėl prisėsti, ir vėl... toks unikalus, tikrai nedetektyviškas man pasirodė. Patiko, kad tiek daug tas Riplis galvojo, kaip kodėl, o dar jo ta fantazija...
Labai patiko.
Dabar tai iš viso gerą knygą skaitau.
Andreï Makine 'Prancūziškas testamentas' Kažkaip jau senokai turiu iš bibliotekos parsinešusi, bet vis per tuos projektus atidėdavau. Bet dabar skaitau, tai vau... Va čia tai knygos.. Tiesa, berniukas tai toks man labai jau neberniukiškas atrodo, romantikas toksai.... Bet pats gyvenimas, pats senelės gyvenimas... Kaip parašyta, na tiesiog negaliu irgi atsitraukti, rodos, reiktų skaityti lėtai ir su pasimėgavimu. Kur ten! Negaliu susilaikyti, dar ir dar noriu....