Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *65 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 09 01, 18:56)
Labas 4u.gif

Apie "Tryliktąją pasaką". Apkerėta ta knyga ir aš nebuvau. Patiko, netgi tuokart įvertinau penketuku (kartais tas mano vertinimas priklauso ir nuo nuotaikos biggrin.gif ). Tačiau pagal kitų atsiliepimus ir liaupses tikėjausi iš jos kažko daugiau. Iš panašios nuotaikos knygų man labiau patiko Kate Morton "Užmirštas sodas".

Va va, "Užmirštas sodas" ir man gal labiau patiko bigsmile.gif Gan senokai lentynose guli ir kita Morton knyga "Rivertono dvaro paslaptis". Gal yra skaičiusių ir norinčių pasidalinti įspūdžiais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 09 02, 09:38)
Va va, "Užmirštas sodas" ir man gal labiau patiko  bigsmile.gif  Gan senokai lentynose guli ir kita Morton knyga "Rivertono dvaro paslaptis". Gal yra skaičiusių ir norinčių pasidalinti įspūdžiais?  g.gif

as skaiciau, bet man Tryliktoji pasaka kur kas labiau patiko biggrin.gif O Uzmirsta soda tai butinai parsinesiu is bibliotekos - maciau, yra bigsmile.gif
Papildyta:
adzani, atspejai, atspejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 02, 09:42)
as skaiciau, bet man Tryliktoji pasaka kur kas labiau patiko biggrin.gif O Uzmirsta soda tai butinai parsinesiu is bibliotekos - maciau, yra bigsmile.gif
Papildyta:
adzani, atspejai, atspejai thumbup.gif

Jėėė thumbup.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=Vessta,2011 09 02, 08:43]
Creed, o tu busi meete? As gi tavo knygute dar vis turiu blush2.gif
[/quote]
Ko gero busiu,su sava priekaba biggrin.gif Tik patikslinkit kur ir kada
Atsakyti
Labukas, ar gavote naujas sutartėles?
aš tai gavau, skamba visai normaliai, tik va klausimas- neparašyta kiek tai tęsis g.gif vyras manęs ir klausią, o jeigu nebenorėsi, nebeturėsi laiko rašyt.....kas tada?
kaip manot, ar turėtų būti kažkoks terminas nurodytas g.gif
Atsakyti
Aš ir gavau naują sutartį, nežinau kaip čia padarius. tikriausiai rašysiuosi ir jei mažiau laiko turėsiu po vieną knygą imsiu per mėnesį ir skaitysiu :}
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 09 02, 10:45)
Labukas, ar gavote naujas sutartėles?
aš tai gavau, skamba visai normaliai, tik va klausimas- neparašyta kiek tai tęsis  g.gif vyras manęs ir klausią, o jeigu nebenorėsi, nebeturėsi laiko rašyt.....kas tada?
kaip manot, ar turėtų būti kažkoks terminas nurodytas g.gif

Siulau apsibrezt koki termina ar pasilikt sau teise bet kada nutraukti sutarti be sankciju.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 09 02, 10:48)
Siulau apsibrezt koki termina ar pasilikt sau teise bet kada nutraukti sutarti be sankciju.

Oi, ta AL...
Atsisėdau ir parašiau sutikimą pati. Nes susirašinėsim vėl be galo.
Paprastai ir laisva forma, taip, kaip sutikčiau leisti perpublikuoti dalį savo tinklaraščio įrašų, jei kas paprašytu.
Pats perpublikavimas nėra sveika tinklaraščiui, krenta ten visokie PageRankai ir pan., bet ai, kiek aš ten tų AL knygų perskaitau, juos prapuola visuose kituose įrašuose.
Čia kadangi toks kaip tęstinis projektas, aišku, bet vis tiek reikalinga nurodyti iki kada sutikimas galioja.
Tai vai. Čia buvo ne į temą.

Dabar į temą.
Perskaičiau Torą trečią dalį. Na žiauriai patiko, viskas taip įtikinama, kad net baisu. Net nesuabejojau, kodėl knyga buvo premijuota. Tarsi man ta Tora stovėtų šalia, tokia bandanti susitaikyti su gyvenimu ir išsilaižyti žaizdas. Nu bet ne viskas taip paprasta... Tokia reali knyga, kad net nupurto dabar, nors jau ir šiek tiek laiko praėjo....

Toliau perskaičiau detektyvą, nors ir nelabai panašų į detektyvą. Patricia Highsmith „Talentingasis misteris Riplis“ Iš pradžių tai net nusivylusi buvau, galvojau na kas čia per šbk, o dar rašo, kad geriausias visų laikų... Bet paskui kaip įsiskaičiau, vis norėjosi vėl prisėsti, ir vėl... toks unikalus, tikrai nedetektyviškas man pasirodė. Patiko, kad tiek daug tas Riplis galvojo, kaip kodėl, o dar jo ta fantazija...
Labai patiko.

Dabar tai iš viso gerą knygą skaitau. Andreï Makine 'Prancūziškas testamentas' Kažkaip jau senokai turiu iš bibliotekos parsinešusi, bet vis per tuos projektus atidėdavau. Bet dabar skaitau, tai vau... Va čia tai knygos.. Tiesa, berniukas tai toks man labai jau neberniukiškas atrodo, romantikas toksai.... Bet pats gyvenimas, pats senelės gyvenimas... Kaip parašyta, na tiesiog negaliu irgi atsitraukti, rodos, reiktų skaityti lėtai ir su pasimėgavimu. Kur ten! Negaliu susilaikyti, dar ir dar noriu....

Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 09 02, 08:21)
Isnaudodama gimtadenio cekius bigsmile.gif pirkau:

oho,vieni detektyvai smile.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 09 02, 09:38)
Va va, "Užmirštas sodas" ir man gal labiau patiko  bigsmile.gif  Gan senokai lentynose guli ir kita Morton knyga "Rivertono dvaro paslaptis". Gal yra skaičiusių ir norinčių pasidalinti įspūdžiais?  g.gif

yra,daug kas skaitė smile.gif Man sodas daug įdomesnė.Bet tik perskaičiusi Rivertono dvarą ,ieškojau sodo.RD biški sunkiau skaitos,bet vien dėl pabaigos verta skaityt smile.gif Kai aš mėgstu skaityt apie senąją Angliją,visokius dvarus,paslaptis...tai abi puikios knygos.Ech,kada gi bus trečioji knyga?
Jei tau patinka tokio stiliaus,gali paskaityt Adele Geras "Prieš šviesą" smile.gif

Suskaičiau vakar,viena akim bežiūrėdama krepšinį, S.Braun "Svetimi laiškai".Jei būčiau ją pirmą skaičius,abejoju,kad norėčiau ir jos detektyvus skaityt schmoll.gif Ir tai tik pusę perskaičiau,po to verčiau,kad sužinot pabaigą rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi gavau AL sutartį. Kadangi esu darbe, atsispausdinau ir paskaitinėjau. Jei ne jūs, tai nebūčiau net atkreipus dėmesio į tą mokėjimą biggrin.gif Bet šiandien gavau naują, pasirašysiu ir vakare išsiųsiu. kažkaip nesijaudinu labai dėl tų įsipareigojimų ar trukmės laiko.

Rasma, jungiuosi prie lempos pirkimo, išrink ten geresnę, kurią visoms užsakinėsi, man irgi tiks 4u.gif

Masako, kaip prajuokinai lotuliukas.gif Ingėną, skaitanti ir adžani supratau kuri, kitus dar reiktų pamąstyti g.gif Labai lauksiu rezultatų thumbup.gif

Aš dabar skaitau Al knygą "Kodėl vyrai myli kales". Kadangi darbe krepšininkai nebegyvena, tai po truputį grįžta ramybė į mano gyvenimą ir pradėsiu daugiau skaityti knygų assa.gif book.gif

Vakar buvau BLK (dabar didysis pegasas) knygyne, norėjau nusipirkti kelias knygas, bet pagalėjau biggrin.gif Ir taip jau leidau sau paišlaidaut joms ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Pavėluoti sveikinimai su rugsėjo 1, kam ta diena ką nors reiškia 4u.gif mane vakar irgi direktorius pasveikino, neva su pedagoginiu išsilavinimu, tai jau šventė man laugh.gif

Pasimetus esu, meet'as sekmadienį ar šeštadienį? Jei šeštad., pasuoju, sekmadienį gal sudalyvausiu, bus matyt g.gif
QUOTE(adžani @ 2011 09 01, 16:55)
aistuliaaa?
Papildyta:

skaitanti?
Papildyta:

Aš save nebent 9 punktui skirčiau pagal Masako smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 rugsėjo 2011 - 13:42
Laba 4u.gif

Dėl sutarties tai man tik keista, kad taip greitai sąlygas pakeitė. Tai jei dauguma būtų sutikę mokėti, tai jie matyt ir nebūtų pakeitę nieko? g.gif O kad ji reikalinga tai pilnai suprantu smile.gif

O skaityt nieko neskaitau.. Ir įdomu, ar šį savaitgalį paskaitysiu, nes šventė mieste (nors su Vilniaus tai nėr ko lyginti doh.gif ). Nors jei bus kada, galbūt prie Lolitos grįšiu smile.gif
Atsakyti