Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *65 Namučiai...

Mesmeriste galeciau parduoti, luiziana 4u.gif

Kazkaip ji man niekaip niekaip neprilipo...Ne viena karta bandziau mucyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 02 rugsėjo 2011 - 16:31
QUOTE(Masako @ 2011 09 02, 16:16)
Dori, aciu biggrin.gif  Tikiuosi, nieko neizeisiu  ir nepapiktinsiu, nes is tiesu tai cia labai geranoriskas testukas, nors gal kai kur ir su ironija laugh.gif blush2.gif

Masako, man patiko. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 09 02, 17:42)
Masako, man patiko.  thumbup.gif

aciudie...karsta.gif
Papildyta:
Tiesa, gi po tavo pasisakymo daaaar labiau noriu to Misterio Riplio thumbup.gif O tu filma esi maciusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 02 rugsėjo 2011 - 16:45
QUOTE(luiziana @ 2011 09 02, 17:29)
O,dekui,nei vienos net nezinojau..nes kazkaip i svajoniu serijos knygas isvis neziuriu,ar nebus ta Lenkos perdaug apie meile,norisi man dar ir detektyvine paslapciu linija kad butu smile.gif

o tu pažiūrėk kartais,visai neblogų 'perliukų' būna smile.gif tos meilės seilė man ir nepatinka smile.gif yra ten skyrius Jausmų klasika,tai visos knygos super smile.gif
Esmę Lenoks išvis neatsitraukdama perskaičiau ,tokia įtraukianti smile.gif o jei nori labiau detektyvinės,tai "Kalbanti tyla",ir psichologinė tuo pačiu.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 02, 16:45)
aciudie...karsta.gif
Papildyta:
Tiesa, gi po tavo pasisakymo daaaar labiau noriu to Misterio Riplio thumbup.gif  O tu filma esi maciusi?

ne, kažkaip nesižiūri man tie filmai dabar kažko.
Bet šitą jau pamažu ieškau, ruošiuosi, gal kada užeis kinomanija. Girdėjau, geras. O ir įdomu, paskaičius knygą, filmą pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 09 02, 18:13)
ne, kažkaip nesižiūri man tie filmai dabar kažko.
Bet šitą jau pamažu ieškau, ruošiuosi, gal kada užeis kinomanija. Girdėjau, geras. O ir įdomu, paskaičius knygą, filmą pažiūrėti.

Kadangi ka tik perskaitei, tai dabar palauk gerokai, kol ispudziai prables, kitaip sakysi, koks niekaip tikes filmas biggrin.gif

Pvz., kaip man anksciau patiko Andzelos pelenai ekranizacija. Nu dabar, kai perskaiciau, bandziau ziuret - oi oi biggrin.gif schmoll.gif
tas pats buvo ir su 1997 m. Ana Karenina cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 02 rugsėjo 2011 - 17:18
Aš tai laukiu filmo pagal Stockett "Pagalba",knyga tai super buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 02, 16:16)
2. Labai tolerantiska dalyve. Ingėnas
Tai, jei neklystu, daugiausiai teisingu atsakymu pasake Ingenas. Ingenai, ka as tau galeciau padovanoti? Paprastai tu man viska parduodi ir skolini laugh.gif 4u.gif

biggrin.gif Įdomu buvo sužinoti visus teisingus atsakymus smile.gif
Va pvz. į 6-tą tikrai nebūčiau teisingai atsakiusi. Nors... kai parašei, tai lyg ir girdėta biggrin.gif
Apie 7-tą buvo šmėkštelėjus teisinga mintis, bet ją nuvijau į šoną smile.gif
Dėl 5-to punkto, nepykit, bet ginčyčiausi biggrin.gif blush2.gif Pagal savo natūrą tokia man atrodo Sielos Sparnai, pagal minčių dėstymo eigą, pasirenkamas bei patikusias knygas, labai žodingus, grakščius atsiliepimus - Biancca.
Dėl savęs, jei kažkas taip mano, žinoma , malonu. Bet nemanau, kad esu verta šio titulo biggrin.gif

O dėl laimėtos knygos - šįkart dalyvavau labiau dėl sportinio intereso, ne dėl prizo , taigi lengva ranka perleidžiu savo laimėjimą adžani (ji tikrai labiau stengėsi) mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 09 02, 16:22)
Ingėnai, atneši man vilkus? o Pajauta ar bus?

Atnešiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Masako @ 2011 09 02, 16:28)
Ingenai, pardavineji Ana Karenina visa uz 7 Lt surrender.gif  mega_shok.gif

Aha, pardavinėju. Man nepatinka tas senas leidimas unsure.gif cool.gif Pati nusipirkau naujesnį (liabai pasisekė smile.gif , nes naujo leidimo pirmosios dalies jau praktiškai nebesitikėjau kur nors rasti).

Fatimaallaa, o kokios leidyklos toje mugėje buvo? Domina Alma Littera, Baltos lankos, Žara ir Jotema (tų dviejų paskutinių Kauno leidyklų matyt nebuvo g.gif ).
Ir kiek kainavo Kader Abdolah knyga?

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 02, 18:16)
eilini karta uzduoa Leejos klausima "kada tas meetas?" lotuliukas.gif

Leeja ir Skaitanti - neissemiami lobynai laugh.gif Is ju pasaikymu oi kiek dar butu galima perliuku pririnkt biggrin.gif

a tai ka negalima ir paklaust? vat ir gerai - ateisiu kita savaitgali bebe.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2011 09 02, 19:29)
Aš tai laukiu filmo pagal Stockett "Pagalba",knyga tai super buvo smile.gif

ojes, knyga ir man is geresniuju
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 09 02, 16:29)
Fatimaallaa, o kokios leidyklos toje mugėje buvo? Domina Alma Littera,  Baltos lankos, Žara ir Jotema (tų dviejų paskutinių Kauno leidyklų matyt nebuvo g.gif ).
Ir kiek kainavo Kader Abdolah knyga?

Buvo tik Vilniaus leidyklos. Bet nebuvo nei Almos Litteros ir Žaros. Bet gal čia tik šiandiena nebuvo. Baltos lankos buvo.
Kader Abdolah berods 29 Lt kainavo. Bet tiksliai nepamenu jau. Bet iki 30 lt
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 02, 17:16)
adzani uz aktyvuma irgi pazadu kazka biggrin.gif  gal ta Pajurio muzika, kuria is Ingeno pirksiu? (atsimenu, kad norejai jos). Po to, kai perskaitysiu. (jei sutinki uz siuntima sumoketi 4u.gif )O gal ka kita noretum? biggrin.gif

O ką dar siūlai?Jeigu ką tai aš ją pasiimsiu biggrin.gif ,bet aišku už siuntimą susimokėsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 02, 16:30)
Mesmeriste galeciau parduoti, luiziana 4u.gif

Kazkaip ji man niekaip niekaip neprilipo...Ne viena karta bandziau mucyti g.gif

ok,parasysiu veliau i az,kai maze miegos,o tai spurda dabar ant ranku,nenori but prie kompo.
QUOTE(eliss @ 2011 09 02, 16:58)
o jei nori labiau detektyvinės,tai "Kalbanti tyla",ir psichologinė tuo pačiu.

skaiciau jau,nieko,bet,kad isimintu ir paliktu ispudi tai ne.
Atsakyti