Si vakar "Ledo princese" pabaigsiu,ko gero,nebent krepsinis labai sunervins
Trumpai apie Yrsa Sigurdardottir "Pomirtines apeigos". perskaiciau per viena vakara,nesinorejo palikti ,nes ir taip net 6 neskaitytos knygos namie
Taigi,islandijoje nuzudomas istorijos studentas vokietis,jo tevai nepasitikedami policijos tyrimu nusimda vietos teisininke ir buvusi kriminalista vokieti ,issiaiskinti kas ir kaip. Knygoje daug rasoma apie raganu medziokle Islandijoje ir zemynineje Europoje,nemazai istoriniu faktu,kas man patiko.Yra ir siokia tokia meiles intrigele,bet ji ne esmine knygos.Pats stilius panasus i skandinavu.Patiko, tik tos mistikos man ten siek tiek pritruko,o pabaiga ir suerzino,tikejausi kad tiesa bus daug siurpesne ir ispudingesne
QUOTE(Creed @ 2011 09 04, 17:46)
Ooo,labai lauksiu atsiliepiant,as siandien irgi turejau laiko paskaityti atsidejus,tai irgi jau prie pabaigos arteju,bet dar nebaigsiu taip greit kaip tu
QUOTE(Masako @ 2011 09 04, 17:33)
nu ka as zinau...
QUOTE(Creed @ 2011 09 04, 17:33)
Vessta,ar tase knygas atlaike
Tai mes dabar rodysimes ir rodysimes
vat ir atlaike
maniskei nuo ano karto meetas patiko, tai vis klausia, kada su tetom eisim susitikt, o namo grizus susirupino, kodel Editos nebuvo, kur ana karta su ja piese
Labas
Aha, tikrai smagiai pasisėdėjom
Tos, kurios buvo su vaikais, 15 val ėjo į renginuką, tai laikas iki renginuko labai greit prabėgo (pvz. man buvo per trumpai
).
Pritariu , kiršė labai miela
, šaunu, kad besimytinančių ratas plečiasi
Džiugu, kad vėl atėjo Creed. O kitos mūsų mytininkės jau etatinės
, jas matyti smagu visada
Taip, ta mergaitė išties labai panaši į Vesstos dukrytę
Gal ir aš kokį kartą savąją paimsiu, jei žinosiu, jog nusimato vaikiška kompanija.
QUOTE(Masako @ 2011 09 04, 17:33)
Laba vakara,
aciu visoms uz puiku pasisedejima
aciu uz knygas Ingenui bei Fati
Faina buvo pagaliau susipazinti su kirse - tokia pat miela ir jauki kaip forume man pasirode
Creed, liux, kad ir tu vel pasirodei
Kaip zadejau Vesstai, idedu jos dukrytes antrininkes foto. Nu gi viens prie vieno, ka? Tikra grazuole
Kaip tau, Vessta? panasi?
aciu visoms uz puiku pasisedejima
Creed, liux, kad ir tu vel pasirodei
Kaip zadejau Vesstai, idedu jos dukrytes antrininkes foto. Nu gi viens prie vieno, ka? Tikra grazuole
Kaip tau, Vessta? panasi?
Aha, tikrai smagiai pasisėdėjom
Pritariu , kiršė labai miela
Taip, ta mergaitė išties labai panaši į Vesstos dukrytę
QUOTE(Masako @ 2011 09 04, 17:34)
QUOTE(Ingėnas @ 2011 09 04, 19:39)
Na is mano puses,tai vaikiska kompanija visada bus
QUOTE(Creed @ 2011 09 04, 19:44)
Na is mano puses,tai vaikiska kompanija visada bus
jeigu kur einam-visur abu,nes kitos iseities nera 
Kažkaip pagalvojau, kad maniškė ne tik labai valgi, bet dažnai ir labai garsi
jo, Edita, kur buvo piesianti teta?
Ingenai, butu labai super, jei saviske atsivestum
Martai butu dziaugsmo - patinka vyresnes mergaites
Bet taviskei gal jau butu nebelabai idomu su mazesniais?
Aha, superiniai vaikai siandien uzsieme, tikri saunuoliai - net nepastebejau as ju, tiesa pasakius
Papildyta:
Beje, siandien labai issamiai gvildenome itin moteriska tema - svorio/ antsvorio

Papildyta:
luiziana, o kaip dabar daryt su Mesmeriste?
Jei ka, man neskubu
Aha, superiniai vaikai siandien uzsieme, tikri saunuoliai - net nepastebejau as ju, tiesa pasakius
Papildyta:
Beje, siandien labai issamiai gvildenome itin moteriska tema - svorio/ antsvorio
Papildyta:
luiziana, o kaip dabar daryt su Mesmeriste?
QUOTE(Masako @ 2011 09 04, 20:39)
Martai butu dziaugsmo - patinka vyresnes mergaites
Bet taviskei gal jau butu nebelabai idomu su mazesniais?
Na gal tikrai reiks pabandyt atsivest
Taip, vaikai šiandien buvo tylūs, kaip šilkiniai, praktiškai nepastebimi. Va gal tik Fatimaaliia mergaitė iš judresnių, kiek pastebėjau. Beje, labai norėjau jos dukrytę pamatyti
O kaip vaikams (ir mamoms) patiko renginukas Vagos knygyne? A davė kavos
Nu ne i tema...bet nervai nelaiko
vaikas tuoj telika per langa mes,o as eisiu knyga skaityt..na ir nesiseka musu krepsininkams
QUOTE(Ingėnas @ 2011 09 04, 20:57)
O kaip vaikams (ir mamoms) patiko renginukas Vagos knygyne? A davė kavos
maniskei patiko, jau ruosiasi ir kita sekmadieni eit, jei bulviakasio diedukai nesuplanuos.
Kokia kava? mes prie stalo nesugebejom nueit, gi knygynan papuolem, tai vis knygas vartem, ziurinejom
Skaitau ,,Silva Rerum" ir taip ji man patinka. Kazkaip vengiau jos, galvojau bus daug istorijos, o cia tokia idomi, itraukianti seimos istorija. Ypac zavi tetis Jonas Motiejus savo ramumu, ismintim...
Mielai ir as telikus ismesciau, dviejuose kambariuose seimyna krepsini ziuri, o as negaliu to cypimo rekimo pakest, tai marsiruoju tai prie kompo, tai laukan ant suoliuko ramybe randu. Nei knygos paskaityt
QUOTE(Vessta @ 2011 09 04, 21:28)
Skaitau ,,Silva Rerum" ir taip ji man patinka. Kazkaip vengiau jos, galvojau bus daug istorijos, o cia tokia idomi, itraukianti seimos istorija. Ypac zavi tetis Jonas Motiejus savo ramumu, ismintim...
Sveikos, mergaitės,
malonu buvo rasti jūsų temą. Jei neprieštarausite - kai kada ir aš kokią nuomonę brūkštelsiu.
"Silva Rerum" - laaabai laaabai
O "Gimdymo namus" pradėjau, paskaičiau, nekabina. Gal kartą dar reiks pabandyti...
Laba ryta,
renginukas, atrodo, visai fainas buvo. Vaisino vaikus nemokamais pieniskais kokteiliais
(Fati dukrytes man teko malonumas isgert
)
O Vesstos dukryte renginuko vedeja isgyre, kad labai padejo susitvarkyti po visko
renginukas, atrodo, visai fainas buvo. Vaisino vaikus nemokamais pieniskais kokteiliais
O Vesstos dukryte renginuko vedeja isgyre, kad labai padejo susitvarkyti po visko