Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *65 Namučiai...

QUOTE(Ursiuke @ 2011 09 05, 00:17)
Sveikos, mergaitės,
malonu buvo rasti jūsų temą. Jei neprieštarausite - kai kada ir aš kokią nuomonę brūkštelsiu.

Sveika, visada prasom. 4u.gif
Atsakyti
Ursiuke, labas 4u.gif

Nesipykim, skaiciau Gimdymo namus - man vidutiniskai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 09 04, 20:04)
Nu ne i tema...bet nervai nelaiko doh.gif  doh.gif  vaikas tuoj telika per langa mes,o as eisiu knyga skaityt..na ir nesiseka musu krepsininkams doh.gif

Na kaip gerai, kad man nei širdis nei galva neskaudėjo, nes busiu ne tipinė lietuvė, man krepšinis nu visiškai neįdomus ir kažkaip namie jo niekas nežiūri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 09 05, 08:26)
Na kaip gerai, kad man nei širdis nei galva neskaudėjo, nes busiu ne tipinė lietuvė, man krepšinis nu visiškai neįdomus ir kažkaip namie jo niekas nežiūri smile.gif

drinks_cheers.gif
man jis irgi tuscia vieta. Diedas ziuri, bet skrumniai. Antram aukste nesigirdi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif pradejau skaityti J.C.Grange ''Purpurines upes''. Tikrai idomus detektyvas. Man patinka,kad dar kartu rasoma ir apie tyreju jausmus,o ne vien apie zmogzudystes.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Ačiū už tokį šiltą priėmimą 4u.gif Dabar turbūt ir aš tapsiu etatine meetininke biggrin.gif
Vis dar skaitau Japrisot "Pinklės pelenei" - labai patinka wub.gif Toks klasikinis kriminalinis romanas. Veiksmas vyksta pietų Prancūzijoje, tai iš viso super thumbup.gif
Atsakyti
As registruojuosi su perskaitytom Maureen Lindley "Rytų Brangenybės užrašai" ir Galinos Dauguvietytes "Post Scriptum".
Pirmoji savo atmosfera kazkie primine "Geisos ispazintis", "Geisos gyvenimas", bet ipinta kur kas daugiau kunisku malonumu aprasymu, mano nuomone, tuo buvo piktnaudziaujama siekiant padidinti knygos pardavimus. Niekaip nesugebejau suvokti herojes kines prisirisimo prie Japonijos, jos siekio tapti pilnateise japone, kai is tos salies puses buvo tik isdidus pakantumas kines atzvilgiu. Knygoje nemazai politiniu niuansu aprasymu, kas man ne vienoj knygoj nebuna labai idomu. Herojes voliojimasis su visais is eiles dangstomas nevaldomo seksualumo ir prigimties sauksmo skraiste, nu bet manes tokie fintai neveikia. Patiks egzotikos ir erotikos megejoms. 8/10.

O va antroji knyga man patiko, aktore neiskanti zodzio kiseneje, nevyniojanti i vata nieko, idomus, nemigdantys prisiminimai apie to meto bohema, patys silciausi zodziai apie tevlius, ju asmenybes, pamastymai apie nudiena. Knygos formatas - interviu. Man patiko. 9/10.

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 04, 20:54)
luiziana, o kaip dabar daryt su Mesmeriste? g.gif  4u.gif Jei ka, man neskubu  biggrin.gif

Tai parasyk saskaita,pinigus galiu permesti dabar,o knyga paduosi kada per susitikima marakes mirksiukas.gif

Fatimaallaa,ir tau galiu pervest,o paskui tu perduosi i Kauna mirksiukas.gif
QUOTE(kiršė @ 2011 09 05, 08:55)
Vis dar skaitau Japrisot "Pinklės pelenei" - labai patinka  wub.gif  Toks klasikinis kriminalinis romanas. Veiksmas vyksta pietų Prancūzijoje, tai iš viso super  thumbup.gif

Hmmm,bijau prisipirkti daug nereikalingu knygu,bet nauji nezinomi trileriai ir detektyvai mane sugundo vis biggrin.gif Gal dar kazkiek placiau atsiliepima parasyti gali? ax.gif ,kad apsisprest padetu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 05 rugsėjo 2011 - 10:31
QUOTE(luiziana @ 2011 09 05, 12:19)
Hmmm,bijau prisipirkti daug nereikalingu knygu,bet nauji nezinomi trileriai ir detektyvai mane sugundo vis  biggrin.gif Gal dar kazkiek placiau atsiliepima parasyti gali?  ax.gif ,kad apsisprest padetu  ax.gif

Nežinau ar rasi ją pirkti, nes mano turimas leidimas berods 1991 metų, o naujesnių neteko matyti g.gif Šiaip tai nėra įtemptas trileris, o klasikinis 7-to dešimtmečio kriminalinis romanas. Nežinau ar teko skaityti, tačiau labai primena to paties autoriaus "Mirties vasarą".
Atsakyti
Masako, o tu kartais į miestą iš savo kaimo atvažiuoji? biggrin.gif einam kavos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 09 05, 10:25)
Nežinau ar rasi ją pirkti, nes mano turimas leidimas berods 1991 metų, o naujesnių neteko matyti  g.gif  Šiaip tai nėra įtemptas trileris, o klasikinis 7-to dešimtmečio kriminalinis romanas. Nežinau ar teko skaityti, tačiau labai primena to paties autoriaus "Mirties vasarą".

Yra ju bent kelios sena.lt pirkti smile.gif To autoriaus nieko neskaicius dar..bijau,kad nebutu nuobodu man be veiksmo biggrin.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 09 05, 10:26)
Masako, o tu kartais į miestą iš savo kaimo atvažiuoji? biggrin.gif einam kavos  tongue.gif

va va ir knyga mano atnestum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 09 05, 11:26)
Masako, o tu kartais į miestą iš savo kaimo atvažiuoji? biggrin.gif einam kavos  tongue.gif

Va siandien kaip tik vaziuoju. bigsmile.gif Galim liuosiai drinks_cheers.gif thumbup.gif Tik nzn, kada - apie kokia gal 14 -15 val. galetume, jei tau tinka? g.gif

Atvezciau ir tavo knygas, ir luizianos smile.gif
Atsakyti