Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *65 Namučiai...

QUOTE(adžani @ 2011 09 08, 12:38)
Sveikos,gavau knygas iš Fatimallos naujo leidimo džeine eir ir  islamas trumpa istorijathumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Bus labai įdomu sužinoti tavo nuomonę apie šią knygą, nes man ji tikrai patiko. Patiko dėstymas, nebuvo sunku gaudytis
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 08, 11:21)
as prie pabaigos Silva rerum II. Jeigu vertinti siuolaikiniame lietuviskame kontekste, tai, be abejo, perliukas, bet jei visuotiniame... g.gif Nepasakyciau, kad labai woooow. Tokio senobinio turinio ir stiliaus knygu as visai megeja, teko zymiai labiau suzavejusiu skaityt smile.gif

nu manęs ji nė kiek netraukia,nors tu ką rolleyes.gif

neturiu ką skaityt,taip noris kažko lengvo.Bandžiau ieškot kokios audio knygos,bet nieko įdomaus neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 09 08, 15:11)
nu manęs ji nė kiek netraukia,nors tu ką rolleyes.gif

aha, atsimenu, kad nesi pirmosios iki galo perskaicius, o sita ne ka daugiau, itariu, patiktu smile.gif

Siaip, tiesa pasakius, nemanau, kad daug ka ir prarandi blush2.gif

As pradejau Maugham Dazytas vualis - megstu si autoriu, nors tu ka. Ir dabar iskart itrauke smile.gif O dar kai jau esu maciusi sia istorija ekranizuota, dar idomiau ir nekantriau skaityti (neiprasta kiek biggrin.gif )

Beje, paraleliai po truputi skaitau ir sio autoriaus autobiografine Viska sudejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 08 rugsėjo 2011 - 17:04
Ir dar pamirsau pasakyti: jau kaip man patinka tas senobinis Dazyto vualio leidimas - kaifas tiesiog bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kuri skaitėt "Skandalo užrašai"? Filmas visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 09 08, 18:43)
Filmas visai nieko rolleyes.gif

labai net nieko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 09 08, 17:43)

jau senai skaiciau, patiko, bet kazko truko...ir jau nelabai ka beprisimenu is jos, nors sis tas dar isliko cool.gif
Atsakyti

Man patiko, netgi labai. Ypač tos kitos mokytojos, senmergės charakteris, net dabar atsimenu, nors skaičiau senai.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 08, 18:24)
Ir dar pamirsau pasakyti: jau kaip man patinka tas senobinis Dazyto vualio leidimas - kaifas tiesiog bigsmile.gif  wub.gif

O kas tau ten patinka- pati knyga, jos išvaizda, ar tai, kaip ji išversta lietuviškai?

Šiuo metu skaitau Murakami "Avies medžioklė" -lengvai ir greitai skaitosi, visai įdomu man, bet labai keistas jausmas, net nemoku paaiškinti- lyg ji būtų be substancijos, jei taip galima sakyti. Perskaitau skyrių ir jis dingsta, lyg dūmai visi sakiniai išgaruoja. Ne tai, kad neprisimenu, ką skaičiau, tiesiog jokio pėdsako nepalieka. Bet skaityti įdomu. (Nesu tikra, ar kas supratot, ką čia prirašiau, bet labai norėjau tuo keistu jausmu pasidalinti. doh.gif )

O šiandien dar gavau Hemingvėjaus "A moveable feast/ Šventė, kuri visada su tavimi". Jau ne vienerius metus šitos knygos norėjau, kartais ir primiršdavau, bet, pažiūrėjusi filmą "Vidurnaktis Paryžiuje", vėl stipriai užsimaniau. Užtat kai pamačiau parduodamą, ir dar originalo kalba, iš karto čiupau. Net jei ir ne itin patiks, dabar esu baisiai patenkinta. ax.gif
Gal yra skaičiusių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 08 rugsėjo 2011 - 19:56
QUOTE(Masako @ 2011 09 08, 17:59)
Siaip, tiesa pasakius, nemanau, kad daug ka ir prarandi blush2.gif

Prarandi. Mažiausiai penkiskart esu pasisakius ta tema, bet taip jau yra, kad dabar ta knyga yra etalonas, su kuriuo lyginama visa "kita" lietuvių literatūra. Nori turėt nuomonę vertai ar nevertai lyginama - teks paskaityt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ir skaičiau, ir filmą mačiau. Ir dabar noriu lygint nors tu ką. Išties tai knyga nepadarė nei pusės įspūdžio, kokį padarė filmas bigsmile.gif Gal todėl, kad labai mėgstu C. Blanchett, gal todėl blush2.gif Bet filmas toks gerai pastatytas, iš tvirtų rąstų. O knygai pritrūko parako, mano akimis žiūrint.

QUOTE(katilina @ 2011 09 08, 20:55)

Gal yra skaičiusių?

Yra! Nelabai ką pamenu (siužeto prasme), nes skaičiau seniai, bet labai patiko, kaip ir visa Hemingvėjaus kūryba. Kažkada aš jį dievinau. Galvoju, kaip dabar, kai jau senokai neskaičiau... Gal reikėtų kada ir man išsitraukti iš lentynos kokią jo knygą, labai žingeidu, kokį pėdsaką paliktų dabar. (Jei traukčiausi, tai turbūt labiausiai linkusi prie "Anapus upės, medžių ūksmėje".)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as kaip jaunas menulis.. tai pasirodau tai ne.. puse rugpjucio atostogavau, poto kol isivaziavau i darba doh.gif ipusejau Nefertite.. labai patinka wub.gif kaifuoju ja skaitydama.. naujausi mano pirkiniai:
L. Walden Didziuju geizeriu slenyje
Meistras ir Margarita ir Stebuklas anduose.. bet jau turbut gyriausi biggrin.gif tik neisbraukit manes.. as niekur nedingsiu, tik.. va .. biski.. reciau uzeinu blush2.gif ainu skaityt kaip gyvenat
Atsakyti