Įkraunama...
Įkraunama...

meiluze ar drauge?

QUOTE(ariver @ 2011 09 01, 22:51)
Sutinku, bet sprendimą turi padaryti jis. Ir toliau gi ji nebebus tokia pat draugė, jei jis nuspęs buti su savo panele. O jei norės likti su "drauge" tai sveikinu Jų draugystė perėjo į kitą etapą 4u.gif

Šito "sveikinu" tai nesupratau. Jums meilužių statusas už draugų vertingesnis rodosi?
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 09 02, 17:44)
Šito "sveikinu" tai nesupratau. Jums meilužių statusas už draugų vertingesnis rodosi?

Jei jis paliktų savo esamą panelę, ir liktų su taip čia pasivadinusią drauge, tai čia jau nebe meilužių statusas.
Atsakyti
QUOTE(ariver @ 2011 09 02, 18:24)
Jei jis paliktų savo esamą panelę, ir liktų su taip čia pasivadinusią drauge, tai čia jau nebe meilužių statusas.

Tai nesupratau, su kuo kurią sveikinat? Temą galima suprasti įvairiai, aš, pvz. visada skaitau tik pavadinimus ir komentuoju bendru atveju ir draugyste vertinu labiau. Bet jei čia jau kalbama apie tris griešnus ir kuriai iš herojų teks bambonke, tai prie ko čia draugystė ir kas vadinama drauge? Gal čia paskutinis bernas tų merginų kaime?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 09 02, 10:11)
draugyste tarp vyro ir moters-tai tolimesniam laikui atidetas seksas  biggrin.gif

ka daryt autorei?
nieko arba tai ko ji nori.

pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 09 02, 09:11)
draugyste tarp vyro ir moters-tai tolimesniam laikui atidetas seksas  biggrin.gif

ka daryt autorei?
nieko arba tai ko ji nori.

Pasiskaitykit temas(atleidau bet negaliu pamirsti) ir (uztikot kaip reagavot) ir suprasit, kad dauguma moterų mano, jog vyro ir moters draugystė yra normalu, o žmona, kuri paprašo paaiškiti santykiu yra prychė.
Atsakyti
QUOTE(ariver @ 2011 09 02, 22:26)
Pasiskaitykit temas(atleidau bet negaliu pamirsti) ir (uztikot kaip reagavot) ir suprasit, kad dauguma moterų mano, jog vyro ir moters draugystė yra normalu, o žmona, kuri paprašo paaiškiti santykiu yra prychė.

Sakinio pabaigoje įtartinai daug klaidų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 09 01, 22:01)
Labai įdomu, o kodėl nebelieka? Va paklausiau keliose kitose temose ištekėjusių moteriškių, visos kaip viena tvirtino esančios savo vyrui ir meilužės ir geriausios draugės. Tai kaip čia suprast?  g.gif

Turėjau vieną vyrą su kuriuo buvome geriausiais draugais biggrin.gif vėliau tapome meilužiais ir mylėjom vienas kitą, bet atsitiko taip, kad vieną dieną tapom priešais. tada ir mylėjom ir nekentėm vienas kito vienu metu. priežastis to - Jo neištikimybė doh.gif
dabar gailiuosi, kad nutraukėm tada tą gražią draugystę, kai tapom daigiau bei draugais per lovą doh.gif doh.gif
Yra vyrų kurie gali būt be galo geri draugai, kol netampa meilužiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 09 04, 16:47)
Turėjau vieną vyrą su kuriuo buvome geriausiais draugais biggrin.gif vėliau tapome meilužiais ir mylėjom vienas kitą, bet atsitiko taip, kad vieną dieną tapom priešais. tada ir mylėjom ir nekentėm vienas kito vienu metu. priežastis to - Jo neištikimybė doh.gif
dabar gailiuosi, kad nutraukėm tada tą gražią draugystę, kai tapom daigiau bei draugais per lovą doh.gif  doh.gif
Yra vyrų kurie gali būt be galo geri draugai, kol netampa meilužiais biggrin.gif

100% pasitvirtinusi taisykle. Viskas gerai, kol neprasideda lovos reikalai...
Atsakyti
QUOTE(ariver @ 2011 09 02, 19:24)

A vo bigsmile.gif Tai ko taip pykot ir drasketes, kai saviski su nauja drauge uztikot? Tai gal ir jis tokiu paciu planu turejo - jus palikt, o likt su nauja drauge. Ja tada irgi pasveikint butu buve galima biggrin.gif
Atsakyti
Simtmecius egzistuojanti ir nesikeicianti taisykle - vyras ir moteris nebuna draugais bigsmile.gif Jei vyras su moterimi pabreziu vaidina draugus neisskiriamus, tai jau nenugincijamas faktas, kad vienas is ju jaucia simpatija kitam ir per neva draugyste bando prieiti. Jei po kiek laiko ir antras kazka pajunta, tai lova bus 100 proc, o paskui dejavimai visokie ui ui, ai ai, oi oi. Gyvenime nesuprasciau tokio bajerio, jei mano vyras drauge sirdingai gera isitaisytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kurios tikite vyro ir moters draugyste, bukite geros, neverkite paskui forumuose, kad vyras apgaudineja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 09 21, 12:01)
Simtmecius egzistuojanti ir nesikeicianti taisykle - vyras ir moteris nebuna draugais  bigsmile.gif Jei vyras su moterimi pabreziu vaidina draugus neisskiriamus, tai jau nenugincijamas faktas, kad vienas is ju jaucia simpatija kitam ir per neva draugyste bando prieiti. Jei po kiek laiko ir antras kazka pajunta, tai lova bus 100 proc, o paskui dejavimai visokie ui ui, ai ai, oi oi. Gyvenime nesuprasciau tokio bajerio, jei mano vyras drauge sirdingai gera isitaisytu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kurios tikite vyro ir moters draugyste, bukite geros, neverkite paskui forumuose, kad vyras apgaudineja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nesuabsoliutinkit. Turiu nemažai draugų iš vidurinės, studijų metų, buvusių ir esamų kolegų, kurie manęs kaip vyrai visai nedomina, bet su kuriais kartu nueinam kur nors pavakaroti, su dviejų bičiulių šeimomis (pasiėmusi savo vaikus, bet be vyro) per ilguosius savaitgalius važinėdavome po Lietuvą, važiavome į Latviją ir Estiją. Man tai tiesiog - geri draugai, be to, žymiai už mane jaunesni.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 09 21, 20:10)
Nesuabsoliutinkit. Turiu nemažai draugų iš vidurinės, studijų metų, buvusių ir esamų kolegų, kurie manęs kaip vyrai visai nedomina, bet su kuriais kartu nueinam kur nors pavakaroti, su dviejų bičiulių šeimomis (pasiėmusi savo vaikus, bet be vyro) per ilguosius savaitgalius važinėdavome po Lietuvą, važiavome į Latviją ir Estiją. Man tai tiesiog - geri draugai, be to, žymiai už mane jaunesni.

Na turbut nera ka lyginti, kai draugai is mokyklos laiku, su kuriu bureliu smagu keliauti po lietuva, susitikti seimomis ir visai kas kita draugelis, su kuriuo per naktis taip gera gerti vyneli dviese ir tiesiog neimanoma but vienam be kito, nes taip gera kartu but, snekuciuotis, juk jis toooooooks geras draugelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti