Įkraunama...
Įkraunama...

meiluze ar drauge?

QUOTE(gothee @ 2011 10 03, 13:56)

Be pamokslu ir isvedziojimu, manau reikia skirtis. Jei nemylit, i kitus ziurit, su draugem apie kitus, o ne apie savo drauga postringaujat, tai nieko nebus is tu santykiu tikrai. Sakot nera pasitikejimo, o is kur jis bus, kai ir pagaves yra ne viena karta. Ir jam sunku ir jums sunku, o ir metu per daug, kad toliau durniu voliot. Abiem jau laikas seimas kurs, o jei kartu neiseina, tada leiskit vienas kitam pradet is naujo.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 10 03, 17:14)
Be pamokslu ir isvedziojimu, manau reikia skirtis. Jei nemylit, i kitus ziurit, su draugem apie kitus, o ne apie savo drauga postringaujat, tai nieko nebus is tu santykiu tikrai. Sakot nera pasitikejimo, o is kur jis bus, kai ir pagaves yra ne viena karta. Ir jam sunku ir jums sunku, o ir metu per daug, kad toliau durniu voliot. Abiem jau laikas seimas kurs, o jei kartu neiseina, tada leiskit vienas kitam pradet is naujo.

Oi nesakyk, tokios uodegas pakelusios laksto per svetimas lovas iki gilios senatves.
Cia net mamkose yra tokiu -su diedais gyvena, nes tie islaiko ir vaikams geri , o lovoje visiskai netinkami ,todel moteros duodasi su draugiu vyrais, o tos drauges net nenutuokia su kuo draugauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 spalio 2011 - 16:20
Aga, arba apsimeta,kad turi vyru draugu, tokiu tyru ir nekaltu lotuliukas.gif
gothee, duok ramybe geram vaikinukui, pati zinai,kad nieko neiseis, tau ne jis ir ne seima galvoj, o pasiduoti su kitais dar, juk aisku ir taip mirksiukas.gif o jam visai kiti prioritetai,palik ji ramybej,gal ras zmogus saves verta ir bus laimingas. ( tu beje irgi be jo busi laimingesne)
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 10 03, 16:17)
Oi nesakyk, tokios uodegas pakelusios laksto  per svetimas lovas iki gilios senatves.
Cia net mamkose yra tokiu -su diedais gyvena, nes tie islaiko ir vaikams geri , o lovoje visiskai netinkami ,todel moteros duodasi su  draugiu vyrais, o tos drauges net nenutuokia su kuo draugauja.

Taip, yra ir toks tipas moteru. Nzn ar tokia yra si temeles dalyve, gi is vienos zinutes apie zmogu nenuspresi. Tik faktas, kad dabartinis draugas netinka jai, nes ir seniau ji apgaudinejo ir dabar ir toliau apgaudines. O kaip butu su kitu irgi neaisku, gal irgi butu negerai ir kitu reiketu, o gal tiesiog turi sutikti sau skirta zmogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gothee @ 2011 10 03, 14:56)

tačiau svarbiausia yra tai, kad žinau tokie santykiai niekur neves. kažką gelbėti neturiu noro, nes esu pavargusi. tačiau aš vis nesusigaudau ar aš myliu savo draugą ar ne. Jis tikrai geras žmogus ir jo nemėgti yra beveik neįmanoma. matyt tas labai ir apsunkina.

o jis mane myli ir nori šeimos bei vaikų. o aš deja - ne (na bent jau kol kas kol dar ieškau kokie iš tikro yra mano tikslai).

Jei tai supratai, kam tęsti santykius ir dar labiau skaudinti savo draugą? Paleisk jį kuo greičiau, tegul jis susiranda kitą merginą, kuri labiau atitiks jo lūkesčius
Atsakyti
O ko jai taip negyventi? Gi patogu labai. Pinigus nesa vienas ,o su kitais vartosi pataluose.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 10 04, 13:50)
O ko jai taip negyventi? Gi patogu labai. Pinigus nesa vienas ,o su kitais vartosi pataluose.

biggrin.gif "tas vartaisi pataluose" išsireiškimas man patiko blush2.gif
o iš kitos pusės kodėl gi ne? blush2.gif svarbiausia, kad nei tas kuris neša pinigus, nei tas kitas su kuriuo vartaisi pataluose ar ne pataluose vienas apie kitą nenutuoktų biggrin.gif
Atsakyti