Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

Sveikutes. wink.gif Pasakykit visos, jau turincios patirties, rolleyes.gif kelinta valanda geriausia eiti i civilines metrikacijos skyriu? Na, kad nuotaka spetu ir makiaza ir sukuosena pasidaryti ir, kad nereiketu skubeti kaip akis isdegus? g.gif
Atsakyti
Mes 16 valandą - man ramu dėl laiko wink.gif
Atsakyti
Mes tuokemes devinta ryto... doh.gif Viska suspejau, ir likau labai patenkinta. Visu pirma mes tuokemes vasara, kada labai daug vestuviu, o ryta mes buvom antri, zmoniu pasaliniu praktiskai nebuvo, tik savi, darbuotojos neskubejo, viskas labai graziai praejo. Ir as jauciausi pati graziausia, vienintele su nuotakos suknele. Ir po to visa diena sventei turejom thumbup.gif Kai buvo pazystamu vestuves jie i zagsa ejo 14 val, tai man atrode kosmaras, vestuvininku milijonai, nuotakos viena uz kita grazesnes, karsta nezmoniskai(irgi vasara buvo).... Tai as dar karta pasidziaugiau, kad tuokemes tai anksti!!! thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes 15.40 - irgi manau pats tas laikas. Nei labai anksti keltis, nei verstis per galva skubant.
Atsakyti
Mes tai 15 val., bet bus žmonių, kuriems reiks važiuoti apie 3 valandas iki veiksmo vietos rolleyes.gif Tai dabar galvoju, ar nereikia pasiprašyti 16 val. , kol dar galima g.gif
Atsakyti
o kaip manot 13:20 ne per anksti? Tiesiog net nezinau ar spesiu viska. unsure.gif
Atsakyti
mes tuokemes 14.10 - vos spejau viska...
Atsakyti
As tai manu, kad labai geras laikas. Bent jau mano asmenine nuomone tai pats geriausias intervalas nuo 13.00 iki 16.00, kai visus pozaksinius reikalus galima visaip issidelioti. Mano sesuo tokiu kaip tu laiku tuokesi ir viska spejo, perdaug nelakiojo ir buvo labai laiku patenkinta (siule man toki laika imti, bet buvo uzimta).
Atsakyti
Mes tuoksimes 14.00 val. Jau 8 val uzsirasiau pas kirpeja, 10 val - pas visaziste, 12 val planuoju buti namie, dar 12.30 val. jau jaunikis pas mane atvaziuoja. Manau laiko kaip tik rolleyes.gif
Atsakyti
pas muane laikas beveik kaip pas dzudi thumbup.gif
pirmiausia baznycia kazkur 14 val, o po to 16 zaksas clap.gif
is pradziu gavom ryte,bet pagalvojau,kad nenoriu nuo ankstyvo ryto jau sedet pas kirpeja,tai nunesem butelaiti ir pakeite laika!be to yra zmoniu,kurie dirba ir sestadieni! huh.gif
Atsakyti
Mes irgi is pradziu Zakse pasirinkome laika 9.50, bet paskui pagalvojom, kad LABAI jau anksti, tada norejome pasikeisti, bet laiku jau nebuvo... Gal del to, kad butelio nepasiulem tongue.gif Sutareme tuoktis tik baznycioje... thumbup.gif
Atsakyti
tongue.gif is pradziu frusty.gif
va va kaip nuejom su buteliu tai jau kitaip snekejo g.gif
Atsakyti