Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

na as tai su kirpeja tariaus 8 val, o is namu isvaziuosim mes pries 13. Bet as save zinau, greiciausiai man sukuosena reiks perdaryt laugh.gif , nes kai man svarbi diena, tai niekas neitinka, tai mes su kirpeja susitarem anksciau, kad man galvai isplaut butu laiko ir persukuot doh.gif Visaziste pas mane namuose bus 10 val
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 06 23, 08:43)
na as tai su kirpeja tariaus 8 val, o is namu isvaziuosim mes pries 13. Bet as save zinau, greiciausiai man sukuosena reiks perdaryt laugh.gif , nes kai man svarbi diena, tai niekas neitinka, tai mes su kirpeja susitarem anksciau, kad man galvai isplaut butu laiko ir persukuot doh.gif Visaziste pas mane namuose bus 10 val

O dvieju valandu sukuosenai uztenka?????????? Nes as dabar bijau, kad nespes padaryti ir del mano sukuosenos visur veluosim... sad.gif
Atsakyti
O mes su vyru tuokemes pries trejus metus 14 val. Na musu santuoka buvo baznycioje, i Santuoku rumus mes nevaziavome. Iki to laiko suspejau viska: ir sukuosena pasidaryti, ir makiaza, manikiuras buvo is vakaro padarytas ir dar padejau masina papuosti, nes norejau, kad viskas butu nepriekaistingai! laugh.gif Bet va oras buvo prastas, tad nuvaziavom tik i uzsakyta kavinuke prie juros, kur vejas musu vos nenupute, atsigereme karstos arbatos, kavos ir stipriau, nes buvo kovo menuo ir laaabai salta ir patraukeme svesti musu sventes, atideje visus kitus numatytus marsrutus, nes prapliupo lietus. wink.gif
Visoms jaunosioms linkiu gero oro ta ypatinga diena Jusu gyvenime!
Atsakyti

as kirpeja ir makiaza uzsisakiau 8.30 nes 12 turiu butu pasirengusi ir apsirengusi
tai sake maziausiai tris valandas viskam.
o zaksas 15.50
Atsakyti
mes tuoksimes 15.30 tai manau pats laikas! thumbup.gif
Atsakyti
Oj, panos, kaip jums gerai, kai jums shukuosena per pora valandeliu padaro sad.gif

man isleistuvems (dieva, kaip seniai tas buvo!) meistre sukuosena vos spejo padaryti per nepilnas 5 valandas!
Atsakyti
Katusik, tai ar tavo plaukai labai ilgi, ar šukuosena labai mandra buvo? biggrin.gif
Atsakyti
Vajėzau, tai ką ten taip darė?
O man sakė, kad per valandą padarys. Mano plaukai pusilgiai.
Norėsiu, kad sukeltų. Kažin ar tikrai suspės per valandą g.gif
Atsakyti
man kirpėja sakė, kad gal užteks 2 valandų, bet susiplanuoti truputį daugiau, dėl visa ko smile.gif O mano plaukai truputi zemiau peciu, banguoti. Eisiu vieną dieną bandomają šukuoseną daryti smile.gif
Atsakyti
Kuo toliau tuo labiau imu galvoti, kad gali per valandą ir nespėti. Va tada tai bus tikras pravalas
Atsakyti
tekejau 13.30 baznycioje, o 15.45 santuokos rumuose. manau toks laikas pats tas. na aisku priklauso nuo miesto ir kitu jusu planu
Atsakyti
baznycia 14 val.
Atsakyti